Има ли все още чувства към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли все още чувства към мен?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1069 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14. Имам гадже което е на 15. Вече сме заедно от 1 месец. Но имам един проблем, мисля, че вече не ме харесва. Ще ви разкажа историята, за да разберете. Тази година се преместих в професионално училище. Никой не познавах освен един мой приятел, с който се преместих ме заедно. И така мина 1 месец. Запознах се с доста хора. Един път отидох в работилницата на училището да карам час там (все пак такава ми е професията и карам часове доста често там). И се запознах с едно момче. Той беше много мил с мен и цялото му внимание беше върху мен. И така мина доста време, започнах ме да разговаря ме доста често, постоянно ме търсеше. Един ден ми поиска телефонния номер, защото ако нещо правят отзад в работилницата да ми звънне и аз да отида, разбира се аз му го дадох. И започна да ми пише във вайбър. И ми беше много приятно. И едната вечер ми написа, че много ме харесва. Аз много се учудих, защото никога никой не ме е харесвал. Аз веднага му звъннах той ми дигна и ми каза, че имал работа и, че утре ще говорим. Сърцето ми тъкаше, защото и аз го харесвах, ама нямаше да му призная. И така станах ме гаджета. Беше много хубаво от начало. Той ми звънеше всяко голямо междучасие къде съм, за да се видим. Като се пребирах той всеки път ме изпращаше и ме прегръщаше. И така минаха 3 седмици и спря да ми звъни. Нито се виждах ме в училище, пък беше на училище. Звънях му не ми вдигаше, но беше ми писал "защо не дойде при мен след часовете" и аз се ядосах, защото му звъннах да го попитам къде е, но не ми вдигна. Вече не му звъня, защо разбрах, че вече няма да ми вдига. Писах му " Хей. Нещо да не съм направила. Нито ми вдигаш, нито ми пишеш." и той ми отговори" Имам проблем с един документи". И повече не съм му писала. Мисля, че вече не ме харесва. Какво да направя? Да скъсам ли с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: cf99595edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен следващият път, в който се видите с него трябва да си поговорите за това. Има много варианти: прекалено е зает, има проблеми вкъщи, както казваш ти може вече да е изгубил чувства... може само да се разбере ако гояорите очи в очи. Разбирам, че не се виждате в училище, но все пак би трябвало да има някакъв начин. Късмет!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 24ebe25ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Скъсай с него преди той да скъса с теб

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 41fbde7e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз на 14 гледах ю ги о, а ти по пискюлчета ходиш. Седни си на трибуквието и си завърши образованието. Вие момичетата (пълнолетните) повечето няма да умрете сами, тва да имащ п*тка е ценно нещо в 21 век и 99% от момчетата няма да пропуснат да им вдигнете малките пискюли.


Гаро 24

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 57b1cffae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В никакъв случай, не късай с него. В случай, че не прекарвате достатъчно време заедно, премести се в неговия клас. Имаш ли планове как ще комуникирате зимната ваканция? Планирали ли сте да се срещнете някъде?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d9b691fa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката
Към номер 2
Аз съм се опитвала да говоря с него, но никога нямаше подходящо време. Всеки път все нещо ми пречи, хора идвад при нас или телефон започне да звъни. Или той трябва да си тръгва.

Към номер 5
Не мога да се преместа в неговия клас, защото той е в 9 клас, а аз съм в 8 клас. И сега не можем да се вижда ме, защото глезът ми е изкълчен и не мога да стъпя на него. Дори последните 2 учебни дена не ходех на училище и дори не е забелязал, че ме няма. И съм на 100% сигурна, че той не знае, че съм в това състояние. Пък не искам да му пиша първа, защото последните пъти аз първа му писах. И се чувствам така досадна.

Наистина много, Ви благодаря за коментарите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker