Искам да работя ,като полицайка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да работя ,като полицайка
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1513 пъти
Здравейте. Другата учебна година ще съм 12 клас и трябва да реша с какво искам да се занимавам. От малка съм доста буйна, спортна натура, абе мъжко момиче. Никога не съм искала да работя, като гримьорка, фризьорка, маникюристка и т. н. въпреки, че самата аз се възползвам от услугите на тези професии :D просто не са моето нещо. Не искам да кажа, че това са единствените професии за една жена, просто ги дадох, като пример. Таа, много бих искала да стана полицайка това още от малка ме влече. Какво трябва да уча след 12 клас, за да осъществя тази своя цел и какво, като цяло мислите за тази професия, особенно ако я работи жена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3db8dae233
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На системата буйни мъже и жени не им трябва. Не напразно си има психотест, за да те видят малоумен или умен си. За да станеш колежка, трябва да изчакаш конкурсите, които се обявяват от МВР. Зависи за каква длъжност искаш да учиш. За инспектор и разузнавач (работа за мъжете), се иска висше образование, завършил/а право или магистър. След това учиш в Симеоново 4 години и излизаш офицер, кандидатстваш за длъжността, която искаш и ако минеш всичко те вземат. За тия длъжности се изисква специална подготовка и точно за това влизаш в школата в Симеоново, за да я придобиеш. За инспектор е малко по-сложно, защото там ти трябват 10-15 години опит в системата. Най-добре охранителна полиция, но имай впредвид, че не обикаляш само из града, надявайки се да събираш погледи, а ходиш и по шествия, мачове и такива работи. С две думи охрана на обществения ред. Имаш правото да спираш хора, които те съмняват и да им изискваш легитимиращ документ.. Абе тва се научава с години опит, не от първия ден. На директорите не им трябват буйни хора, а хора с акъл и трезвомислещи, щото ти се предоставя служебно оръжие и ако си харалампи, не се надявай, че ще стигнеш до заключителното интервю.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6075a62752
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   да се занимаваш с цигани,пияни,побойници,дрогирани,убийци,наркомани,психично болни и всякви утайки на обществото всеки божи ден си е само за теб, давай смело ...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a7353b2d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хубава професия но не в България защото заплащането е смешно и работата е опасна и изключително тежка накрая ще се забъркаш в схема и тогава край или ще се примериш и ще си бачкаш зад бюро. Ако мислиш че това е твоето призвание кандидатствай в школата в Симеоново и сериозно обсъди всичко с това каква точно полицайка искаш да бъдеш с хора познати на семейството ти или родители на приятелки. Съвет завърши друго висше образование и после ако искаш пак може да станеш полицай с кратко обучение. Благородна и не благодарна професия

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d8ba42d55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напомни ми за един познат, който навремето ми разказваше за един негов приятел, който станал полицай. Та човека бил запален футболен фен и след мачовете ходил да се бие с агитките. Разказваше ми за един специален случай където след мач един от другата агитка се качил в градския транспорт и му показал среден пръст и нашия човек взел такси, настигнал го и се сбил с него. Та такива работи, после станал полицай. Напомни ми как хората се хващат с все "подходящи" за тях работи.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cf90c965e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей полоцай Хопс.
Ти си малко сладко зайче, което ще
Става полицйка.
Зоотропия гледала ли си?

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2a851b813e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами да ти кажа, хубаво е да се учи за полицай, защото нямам особено много, а и според мен е интересно, защото ще имаш постоянно различни случаи, няма да ти е скучен живота. Аз съм жена обаче пък мен не ме влече това, аз съм повече кифла, отколкото мъжко момиче, но щом теб те влече, не виждам защо останалите те спират. Принципно това се учи в София в Симеоново, но страшно трудно се влиза. Един приятел се готвеше 2 години преди това за изпита. Карат ги да тичат, да скачат през препядства, да се състезават и събират точки и според точките ги приемат. Също така през периода ти на обучение, ти живееш там тоест към университета си има база и ви будят сутрин, тренирате, учите. Аз бях мислила да се пробвам за полицайка, но искат да имаш силно тяло смисъл по-мускулеста, а аз тичам бавно и не мога да прескачам препядствия, слаба съм физически. Също така не мога да ставам рано, поспалана съм. Ти обаче ако можеш да изтърпиш всичко това, тогава няма да е проблем за теб. Аз лично не бих живяла толкова време там.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ee80b34ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом това искаш, значи на IQ го докарваш, а останалото е лесно... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker