Няма оттърване от тези кошмари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няма оттърване от тези кошмари
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1172 пъти
Искам първо да пожелая весели празници на всички. Проблемът ми най - вероятно ще ви се стори незначителен, но наистина вече не издържам. Ако е от значение на 17 години съм, момиче.
От няколко месеца насам постоянно сънувам покъртителни неща. Нон стоп кошмари, не се издържа. Събуждам се по 2, 3 пъти през нощта. Будя се в 6, 7 сутринта дори през почивните дни, защото се стряскам от нещо и след това не успявам да заспя. Започнах да ставам нервна, раздразнителна, защото не доспивам, а на всичкото отгоре имам вече и тъмни кръгове, торбички... абе от всичко. :D Реших да си дойда на ината и като се събудя рано, рано от поредния кошмар след това пак да опитам да заспя и взе, че се получи, но час по късно аз пак съм будна отново заради някой ужасен сън.
Психиката ми имам чувството, че ще си замине не само от безсъние ами и от ужасните неща, които съм принудена да виждам, а и всичко ми изглежда изключително реалистично. Понякога ми се случва да почна да се задушавам и едвам успявам да си поема въздух. И не, не е сънна парализа(въпреки, че и това ми се случва), защото успявам да се мърдам назад - напред, просто не мога да си поема глътка въздух. Не мога да си обясня на какво се дължи всичко това. Ходих на лекар, изписаха ми хапчета за безсъние, но ефект няма... моля ви, помогнете ако можете. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: c9a102dfb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с психолог.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f2e663aabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или пиеш енергийни напитки или ти се прави секс или и двете.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fa4f4a6200
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи какво сънувал?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cf2baea384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм забелязал, че начина на хранене, предметите в стаята, нервното напрежение през деня, въздухът в стаята са фактори които предразполагат към кошмари, ако не се вземат под внимание. Първо за да не сънувам кошмари никога не ям месо вечер. Второ ако съм имал стресов ден гледам първо да се успокоя преди лягане. Можеш да пиеш и ментов чай който освен че успокоява прави и съня по-дълбок. Трето. Внимавам в стаята да няма нещо с неприятна миризма, защото тя също създава кошмари като се заспи. Ако имам кошмари проверявам и какво има под леглото ми и го махам от там. Някой предмети явно влияят на енергетиката на човекът. Четвърто избягвам общуване с наркомани защото те излъчват тежка енергия. Пето винаги проветрявам обилно стаята преди лягане, особено ако в нея има компютър, телевизор или електрически отоплителен уред, защото това йонизира въздуха, а това не влияе добре на съня. Айде и ако това не помогне, кажи да ти пратя петлите в бомбардировача, дето пуснаха самонасочващи се бомби и те като гръмнаха, ударната вълна изхвърли наркоманите от подлеза. Ако ги сънувам пак ще им кажа да те посетят. Или пък терминатора който дежуреше в стаята ми, на който се обадих по телефона като ме бяха хванали вампири които ме държаха в плен и точеха, и той като дойде там те се нахвърлиха да го хапят, при което си счупиха зъбите в металният му скелет, а тъканта му вампиряса обаче това не му влияеше, защото тя е само за маскировка. След което главният вампир каза-ето защо не трябваше да оставяме човешката раса да се развие до тук а трябваше да ги изядем всичките. След което терминаторът хвана един железен прът а те всичките го нападнаха, а той ги млати с него и когото удареше го срязваше на две, като накраят след дългото млатене, цялата зала беше осеяна със срязани на две тела на вампири, след което се качихме на моторът му и се прибрахме в къщи. Това го сънувах след като си изчистих добре стаята, особено прахът дълго натрупван зад леглото на трудно достъпните места. С пръскане с пулверизатор с вода и после със салфетка се подсушава.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 900d027761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здрасти. Като за начало ти предлагам да внимаваш с какви хора говориш през деня, защото някой може да ти прехвърля негативна енергия и тя да се отразява на сънищата ти през нощта. Може да звучи странно, но е така. Бъди внимателна какви филми и сериали гледаш, защото и те се отразяват на психиката. Същото се отнася и се видео игрите (ако играеш).
Ако си подложена под стрес през деня може също да си окаже влиянието.

Моят съвет може да ти се стори глупав, но ти предлагам да не гледаш филми на ужасите и да не говориш с хора, които те натоварват. Всичко е на психическа основа и от теб зависи как ще се настройш за през нощта. Ако си легнеш с мисълта: “Отново си лягам, готова да сънувам поредния кошмар” много ясно, че ще продължаваш с безсънните нощти. :D Успех! :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a63d6b36c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Трябва да разбереш на какво се дължи това.
7 номер съм отново

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 39066d06c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Има ли нещо в живота или в миналото ти, което да те тревожи?

Обикновено сънищата са начина на подсъзнанието ни да преработи събитията от реалността.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 061d5979f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен това е знак, че в реалния живот си неспокойна, нещо те тревожи. Не знам дали имаш проблеми в семейството, с гаджето, или в училище, но явно именно затова имаш такива сънища. Когато си спокойна, тях ги няма. Не знам на какъв лекар си ходила по-точно, но аз ти препоръчвам ПСИХИАТЪР, а не психолог, терапевт или лична лекарка. Аз съм имала подобен проблем преди 2 години и ми изписаха не приспивателни, а успокоителни. Трябва ти успокоителни, пият се час преди сън, ставаш спокойна, проблемите не се усещат така силно и спиш добре. Това те съветвам.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0c5dbe4213
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката
До номер 1 - Ще го обмисля.

До номер 2 - Ами не мисля, че е заради липса на секс и не, попринцип не близвам такива гаднотии, като енергийни, коли, пепсита и т. н.

До номер 3 - не мога да разкажа абсолютно всички сънища, но като пример бих ти казала, че веднъж сънувах как си прерязвам сама гърлото.
Веднъж също така сънувах, че съм пред църква и има разни хора около мен и някакво същество им начупи вратовете на всичките.
Това е изключително малка част от всичко

До номер 4 - Ами от всичките неща, които изброи, като фактори за кошмари смятам, че се придържам към всичко и правя нещата, както трябва (освен за това със стресовите дни, от тях няма как да се успокоя и избягам :D )

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c9a102dfb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   "Ако си легнеш с мисълта: “Отново си лягам, готова да сънувам поредния кошмар” много ясно, че ще продължаваш с безсънните нощти. "

Аз така си лягах, с надеждата че ще сънувам, че ходя на училище, че имам приятели, че ме обичат хората, че не ме бият, че има бъдеще за мен, че не съм грозен, че някога, ще знача нещо за някого ...
Ама не помагаше :(

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 81e9526969
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 15, споко, всеки човек е хубав по свой си начин. Недей да имаш такава ниска оценка за себе си. В подходящото време на подходящото място ще срещнеш своите приятели. Знам, че семейсвото ти те обича и всичко ще се оправи. Бъди позитивен и се забавлявай, отделяй време за себе си. Не падай духом, карай го спокойно. Успех ти пожелавам и не забравяй, че на някой винаги ще ми пука за теб, защото ти НЕ съществуваш случайно, а с причина. :))

От човека, написал цитираният от теб коментар. Номер 6.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b303c288ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Имах и имам почти същия проблем и знам какво е. След като отидох на няколко места ми казаха, че подобно нещо се случва след употреба на трева. И понеже аз пуша от време на време се съгласих с хората. При мен нещата започнаха след като опитах за първи път и след 4 месеца почти нищо не ми се случва. Ако пушиш трева, може това да е причината.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker