Не пратих снимка и се сърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не пратих снимка и се сърди
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2599 пъти
Здравейте! Ще започна направо - аз съм на 16 и през лятото тръгнах с момче, една година по- голямо от мен. Това е първата ми връзка и се радвах, защото е много мил и забавен, но един ден след като бяхме заедно на Нова година с приятели стана нещо странно. По принцип обича да му пращам снимка и аз му пращам как се усмихвам, но ми написа, че иска " по - такава" снимка по бельо. Веднага му се обадих и му казах, че не съм такава да разпращам снимки по бельо и той каза, че съученичките ми все пращат на другите, та какъв ми е проблема. Затвори и не ми е писал или се обаждал от тогава, а аз не смея да отида до у тях, защото не съм виновна за нищо. Иска ми се да не бяха такива времената, а момчетата да харесват момичетата заради характера, а не снимките, които повечето момчета си разпращат взаимно на момичетата, достатъчно глупави да пратят голи снимки. Не знам какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4af57272a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Никога не пращай такива снимки на никой! Защото точно такива снимки може да ти съсипят живота за много дълги години! Като се сърди, да се сърди, има и други момчета! Даже скъсай с него, защото щом иска такива неща от теб ще те принуди рано или късно. Ако е имал сериозни намерения нямало е, да ти поиска такива снимки, повярвай ми. Не се поддавай и ти желая успех!

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2fe2cf3768
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми, малката, за това нещо само и единствено ВИЕ сте си виновни. Позволявате да ви правят на курви и боклуци, държите се като такива и когато наистина някое свестно момче реши, че вероятно може да бъде оценен и обичан, вие почвате да си отваряте чатала и веднага, на секундата почвате да измисляте какви ли не оправдания, за да може да го разкарате. Е, после ела ми разправяй, че момичетата не били курви и боклуци. Сами се мъчите да станете такива и успявате. Точно за това хората ги е страх да обичат истински и да дават наистина всичко от себе си. Другото хубаво нещо е, че не си го направила, а си проявила разсъдък, нещо, което малко момичета имат на разположение в главите си. Другото се казва морал и ценности, нямаш ли тези неща, ако ще гъза ти да е перфектно изваян, си нищо. Все пак и вие серете и пикаете, така че няма нещо с което да ме впечатлиш, освен с морала и достойнството, което едно момиче трябва да има. Нямаш ли морал, ценности и достойнство, си една отрепка.

Гаро

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c09670bb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не прави нищо! Най-вече недей да му пращаш голи снимки, това може да е най-голямата грешка в живота ти. На 16-17г любов няма, има пубертет и постоянно искане на секс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ab110de470
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майната му толкова е и държал на теб! Не съжалявай продължи напред няма да се скапваш заради някакъв келеш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 707ae410f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Правилно си постъпила - момчето се е разлигавило когато ти е поискало снимка по бельо- изобщо не му пращай или най - добре махни се от него. Не са му чисти намеренията според мен.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 707ae410f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И по хубаво не ходи при това момче- ще започне да ти досажда като ти иска снимки. Късай с тоя докато не е късно

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: de016402c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Остави го да се сърди.
Никой не е длъжен да праща снимки по бельо.
Щом не ти е писал и не ти се е обаждал и е сърдит за това, че не си му пратила снимки означава, че му е все тая за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6ed6d9f273
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Единственото което можеш да направиш е да го зарежеш. Постъпила си правилно, имаш достойнство и уважение към себе си. С времето ще се научиш да различаваш кои са хората които оценяват твоите качества и да избягваш лекета като настоящия ти "приятел".

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dc4ded0355
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче такъв тип момчета прати ги по дяволите и пет пари недей давай горе главата те са психари , не търсят вътрешната красота а търсят само за голените и с големи гърди и големи фупета !
Пожелавам ти успех дано да намериш правилното момче за теб който ще те харесва каквато си .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 96e84b7c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като мъж в 30-те ти казвам - не прави нищо и не се занимавай повече с този.
Ти можеш да пратиш или да не пратиш такава снимка, но само и единствено защото и ти го искаш, а не само защото той иска. Освен това - елементарен опит за манипулация, тип "защо не си като другите". Отговорът е, че не си длъжна. Освен това, с такова мислене и подход, бъди сигурна, че дори да му пратиш снимка по бельо, после гола, после да правите секс и т. н., онзи ще те смени с първата, която му праща повече снимки, има по-големи гърди, прави повече секс и т. н. Дали ти трябва човек, който се интересува само какво получава, ти си преценяваш :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 89d6a83ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се занимавай. Не трябва да се чувстваш гузно или виновно от това, че не си му пратила снимка- твое право е да избираш какво да правиш и какво не. А липсата на внимание е редовен начин за манипулация.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e36017bc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ще съжаляваш повярвай ми ! Моя приятелка така изгоря. Не се връзвай , защото ще съжаляваш и ще те подиграват. Моя приятелка е пращала снимки на някъде от друг град и там тя е по бельо и сутиен . И какво стана той ги качи във фейсбук на страницата на училището и ги прати на целия град , а градът е малък . И говорим за момиче на 15. Изпадна в по - тежка депресия. Всички я подиграваха и много хора я отбягват . Почна още повече да пуши . И това не е единственият случай . Имаше едно момиче и беше 5-6 клас , но бе доста развито за възрастта си. Снима се чисто гола и то в цял ръст. И гаджето ѝ бе тогава 16 годишен и цялото училище и град имаше снимките. И на следващата година на рождения ѝ ден той прати снимките на нея и пак на целия град. Много хора говореха и оплюваха. И това са деца . Не прави грешката. По - добре го зарежи , но да ти е спокойно не да съжаляваш цял живот .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0a9b5f8ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Прати му такива снимки и си вече в капана му, няма спасение, ще те разиграва като маймунка!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b5c65f352a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не му пращай, остави го да се сърди. Освен ако после не искаш всеки да е гледал полуголите ти снимки. Вие няма да сте завинаги заедно, а защо да се излагаш като другите бъде нещо по различно и естествено ще си по интересна от тези, който вече всеки ги е гледал голи.
Ама не му е чиста работата или са искали той и негови приятели да те гледат или все тая какво хормони или друго това момче не е сериозно нищо, че сте много малки още и без това, но ако държеше на теб нямаше да иска подобни снимки и това с годините ще го осъзнаеш, не се хаби за такива.
На 20 съм, имала съм доста гаджета и партньори, но голите ми снимки не са обикаляли фейса, и не ги е гледал половин град, защото аз нямам такива като разни хлапета от града на който после всеки гледа с насмешка, защото то дори на този етап половината нямат какво да покажат, но се имат за оборотни.
Ако си забелязала повечето на твоята възраст се правят на големите готини каки, ама освен тежкия грим и провокативни дрехи си остават все същите неосъзнати деца.
Има си време за всичко, и гаджета и сериозни връзки, но голи снимки забрави да пращаш на някой. Запомни, че никой от тези дето ще ти ги искат нямат и няма да имат сериозни намерения към теб.
Ще пораснеш, ще поумнееш, но обичаш не обичаш някой такива неща не си позволявай никога!
Не бъди глупава, не се оставяй да те използват и манипулират.
На него му се разсърди ти, не го търси изобщо и нека ходи при тия който си пращат голите снимки, ти имай достойнство и повярвай ми така ще бъдеш по интересната не сега когато се базикат с такива разголени, а като поумнее и порасне. Колкото до по големите който може да ти искат също ще бъде, защото те имат за малка, глупава и найвна сещаш се и защо се искат, не е защото някой те обича.
Мисля, че съм достатъчно около вашите години, но малко по пораснала, поживяла и поумняла, та послушай ме и няма да сгрешиш. Тепърва ще срещаш момчета, мъже и т. н. тепърва ще се разделяте, ще страдаш, ще обикваш, ще се опитват да спят само с теб и т. н., но така няма да задържиш никой до себе си не си въобразявай подобни глупости. Опитвам се да кажа много неща, защото си в една такава възраст в която лесно могат да ти замажат очите и да поддадеш, а това в излишно. Ще разбереш колко много ще искат само да те използват и колко малко ще те обичат и ще имат сериозни намерения, а това са хлапашки истории той е дете въобще гледат му се разни неща, защото едва сега започва да мисли по тая тема и за деца на неговата възраст това е оо интересно, защото нали се сещаш колко са виждали. Иска само да те провокира да пратиш. Пак казвам не се поддавай ама изобщо нито сега, нито за напред в живота.
Сърди се, защото е дете! А дори да беше мъж ще е, защото не е получил това което иска, а човек искаш такива снимки не търси любов, но няма да казвам какво, че някакси ми е неудобно. Макар, че то днешните деца включително и моето поколение подобни неща са ги правили одавна и не е геройство, а е смешно, защото повечето на вашите години са с повече от мойте бройки и никой не гледа сериозно на такива, но и това по късно ще го осъзнаеш ако не си от останалата част, който са различни, а аз мисля, че си.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b5c65f352a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Никога и на никой не изпращай подобни снимки! Е, някой ден на съпруга си може, разбира се, но не и ей така, защото нищо не се знае в живота. Утре дори да имаш сериозен приятел, дори по лично твое желание без да ти иска, защото ако иска директно е за зарязване - пак недей, защото днес сте заедно - утре не се знае, а като не се знае, не се знае и къде може да ги видиш.
Този го оставяй или поне въобще за такива неща не се връзвай, гледай си живота и ще намериш по умни и то такива който ще държат на теб, вместо деца който искат да гледат просто голо снимки, че сега това ги вълнува.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 658479d95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ако питаш мен, ти трябва да му се сърдиш. Изборът дали да му пращаш такава снимка е твой, но ако питаш мен, не го прави, защото никога не знаеш какво може да стане. Колкото и трудно е да мислиш, когато хормоните играят, не прави нещо, за което ще съжаляваш.

Вярвам, че ще измислиш нещо!

Тео

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 733769459b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   От авторката
До номер 2 - Виж сега описа моите наборки, но аз изобщо не съм такава и сигурно затова страничат от мен, но аз не съм и тръгнала да се занимавам с тях. Имам си и морал и достойнство, та точно затова не си помислих и да пратя такава снимка. Въобще не се мъча да ставам боклук или курва, готова съм да обичам човек истински и на първо място слагам характера. Ето, че скъсах с момчето, защото той явно не е готов да даде това, което и аз( и не говоря за снимки, а чувства)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 707ae410f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Коментар на номер 2 съдържа селски епитети, да не се обижда ама. какво е виновна авторката. Авторката не е пратила снимка и толкоз - какво тръгна да нападаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ae23a607e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Много правилно си постъпила! Щом ти се сърди за това, ясно е, че не те цени като характер, а просто харесва тялото ти. А това, че те сравнява с други момичета е още по-обидно! Ама тя еди си коя пращала голи снимки, значи и ти можеш... Доста унизително! Така, че май поне ти се е изяснило как гледа той на отношенията ви. Във всеки случай не му изпращай такива снимки! Има доста случаи в които много момичета са си платили заради такива снимки.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6ed6d9f273
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Брей, това сподели. нет ли е? Авторката е послушала съветите и е постъпила правилно. Поздравления момиче. Сега остава да се научиш да различаваш натрапниците преди да започнат да те играят. 99% от всичките мили, чаровни, забавни и романтични типове са играчи, които правят определени неща, защото момичетата им се връзват. Сериозните хора не се занимават с клиширани и лигави истории, а оставят връзката да се развие естествено.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6bda3d0253
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Колко сте наивни днешните момичета, за секс мислите, а сте още недорасли момиченца. Сами си погубвате бъдещето, а после се сърдите на обществото, като, че то ви кара да се чукате още от малки. Нима снимки се пращат само по нета или по телефона. Така лекомислено се държите в живота, че компроматиращи снимки могат да се направят навсякъде, даже няма и да разберете. После ще се чудите от къде ви е дошло. Не "хитрите" момчета са ви виновни, а глупавите ви главици. Има хубава поговорка- "да би мирно седяло, не би чудо видяло" - ето това е вашето спасение в живота, станете разумни, гледайте си училището и когато си дойде времето, тогава мислете за истинска любов, а не за дечурлишки глезотии, които могат да ви съсипят живота!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d267ddd118
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Добре е, че не си пратила подобни снимки - провалят по-нататъшни връзки, кариери, дори живота...

Но не ми допадна изказването ти - "Виж сега описа моите наборки, но аз изобщо не съм такава". Чудесно е, че имаш принципи и достойнство! Но не се отнасяй с такова пренебрежение към връстничките ти. Не се подигравай, ако някое момиче е изпращало и сега си пати - бъди опора, не упрек.
Да, някои на твоята възраст ще са развратни и неморални, но не всички са деградирали същества. Вероятно други момичета гледат с присмех на теб! Ти се чудиш дали да пращаш голи снимки или не, а твои връстнички представят родината на международни състезания и олимпиади!

Сега по-добре ли се чувстваш? Едва ли. Не си вдигай твърде високо носа, че и от него сополи падат...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker