Съсипвам си живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съсипвам си живота
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3102 пъти
Имам чувството, че ще се проваля! Всички надежди, мечти... Ей така изчезват. Всичко започна, когато се записах във възможно най-неподходящата гимназия. Да, там отиват най-умните, интелигенти и способни деца, но аз не искам да съм там. Ще уча засилено предметите, които най-много мразя и в които не ме бива. Направих го, защото нашите не спряха да ми повтарят глупости, че няма да сме тук за учебната година. Ще заминем в друга страна и им се вързах. Бяха прекалено сериозни, за да се шегуват. Да, ама не! Каквото зависеше от мен го направих, но те пръста не си мръдват. Не било лесно. ЗНАМ!!

Години наред съм търпяла да ме мачкат, нямам грам самочувствие, не ми се излиза, нищо не искам да правя! Започнах да мразя външния си вид, и се надявах, че там където ще отидем хората са по-добре (което е факт), но не стана. Мисля, че ще си остана тук и ще търпя още 5 години глупости на съученици. Имаше едно момче, което ме харесваше, но преди няколко дни го отрязах страшно гадно. Защото съм глупава и си казах, че той не е за мен, ще чакам по-подходящ. Да, ама другите не ми обръщат внимание. Имам чувството, че съм възможно най... Чувствам се грозна. Толкова грозна, че ще остана сама и никой няма да ме погледне.
Особено в днешно време, когато всичко е опаковка, малко се интересуват от същестените неща. Идва ми да се затворя и никой повече да не ме види.
Променям се.

Преди бях усмихната и не ми пукаше толкова, но сега вървя по улицата и гледам да се прикрия. Изнервям се, започнам да губя всякаква надежда. Сега момиченцата су падат по някви изпълнителчета, артистчета, блааа. Аз как да си харесам някой, като знам, че никога ама никога няма да имам някакъв шанс да бъда с него. И без това съм доста слаба, сега отслабнах още. 1.70/40кг. Хората сигурно ме мислят за болна. Вечер се занимавам с глупости и спя по 3-4 часа на денонощие. Очите ми се подуха, показаха ми се едни сенки. Знам, че съм започнала да увяхвам, но не ми пука. Все ми е тая какво ми се случва, защото знам, че ме чакат най-шибаните дни.....

Нашите ме предадоха, ама буквално. Искаше ми се да започна да си слагам молив за очи, нещо да подчертая, но не. Майка ми се разкрещя и не ми позволява. И косата не ми дава да си правя. Искам само да я изправя, или с пяна да я намачкам, но не можело. Ето, в момента изпих 4 чаша кафе, пак няма да се спи. Ами това е, ако някой ме види на улицата няма да ме помисли за 14 годишно момиче, а някой изпаднал наркоман. На моменти ми се иска да се откъсна от всичко и всички. Не смятам да взимам някакви хапчета, не! Но ме е страх, че може и това да започна да правя, защото съм го одарила на отчаяние.
Това е.

Ще бъда в най-гадната гимназия, с много отвратителни хора, чувствам се като най-големия изрод на света, а нашите не само ме излъгаха, а ми викат и ме заплашват по цял ден. И това ако си заслужава борбата.... Парцал- това съм в момента. Преди поне имах някакво желание да заприличам на човек, но сега не ми дреме. Като някоя чума съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7bd4453559
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Във всеки един етап от живота се появяват промените в теб самата, дали ще е причинено от обстоятеслтвата, дали от хората около теб. Бъди себе си, бъди това което искаш да бъдеш. Родителите забраняват до време. Единственото, което се изисква от теб е търпение. Научи се на него и това е най добрия защитник. С годините се научих. Хората няма да спрът да изразяват проблеми, емоции, комплекси и т. н. И не трябва да се влияеш от тези качества. Сега можеш да поемеш живота си в ръце и да направиш най-нужното и необходимото без да разпиляваш енергията си за безполезни мисли и действия. Ти не си влезнала в тази гимназия заради съучениците ти. Знаеш сама защо си там. Не ти чета морал, но един ден, ако решиш да заминеш в друга страна и имаш образование, ще постигнеш много. Ще си доволна от това, което си постигнала. А пък за слабото ти телосложение- винаги човек може да поправи външността. Толкова е просто, ако разбира се не се чувстваш добре в тази визия. Един ден ще можеш да правиш каквото си искаш с нея, че дори и ще се измориш :) Представи си какво правят някои момичета, в манията си да имат обем, всеки ден преси и вафли, топировка, след което следва терапия, защото косъма изтънява от препарати и висока температура на уреди. Това става мания и даже някои от тях сигурно не могат да се срешат, представи си. Ами исках да имам ноктопластика, дълъг маникюр и казах на маникюристката да ми сложи естествената дължина на плочката. Ами то не беше чупене, ами то не беше потдържане 3 пъти в седмицата, като давах по 30лв всеки път. И накрая- явно има и некачествени изпълнения - моята собствена плочка на нокътя хвана мухъл и плесен. И си казах "моите си нокти", най добре. Това си беше проба, чисто любопитство. Успех ти пожелавам във всичко!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 75edc01df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Марш при училищния психолог!!!!! (ако има такъв де)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c6a04e175b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ееее, я се стегни.. , да не е края на света..!? Я махни тия черни очила, нещата ще се променят, но това зависи главно от теб. Живота не е само рози.. има и бодилчета, нали знаеш.. С времето нещата ще се променят. Започни с това да не пиеш толкова кафе, да се храниш по пълноценно за да качиш някой и друг килограм. И най-важното да не си такъв песимист!!! Едва ли си толкова грозна колкото се чувстваш. Просто мислите ти само са грозни. А родителите ти не смятам, че са те предали. Просто и на тях сигурно им е трудно. А и пубертета при теб си оказва някакво влияние, но и той не е вечен.. Стегни се и нещата постепенно ще се оправят. Успех и горе главата!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7baf3cdbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   почни да живееш за себе си и не търпи да си жертва. След първи срок можеш да се преместиш, но първо виж каква е тази „гадна гимназия“.
Родителите ти действително може да не са вред, но се научи да бъдеш щастлива въпреки тях!
Но първото, което можеш да направиш - ами ТИ СЕ ОБАДИ на момчето, което си отблъснала, извини му се и оправи нещата! За Бога, да нямаш сливи в устата

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 306b080060
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Яж шоколад.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ab01f19e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В депресия си отивай на психолог лекар, или ще се влошава. Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker