Привързах се към мъж, когото не съм виждала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Привързах се към мъж, когото не съм виждала
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1283 пъти
Момиче съм на 18 години почти.
През живота ми съм имала само две връзки. Едната разочарование, другата не чак толкова:D
Не се отварям напълно пред нови хора, доста съм срамежлива понякога. Лесно започвам да изпитвам чувства и лесно се влюбвам.

С две приятелки решихме да влезем за разнообразие в омегле. Срещнахме доста интересни и мили хора. Разбира се, има и някои по-извратени, но не и обръщахме внимание.
Превърна се като наше забавление да си говорим с различни хора от други държави и започнахме да влизаме все по-често.

Един ден срещнахме група от 4ма мъже от Австрия. Бяха забавни. Добавхме единия от тях в снапчат и после той ми каза да добавя един от другите му приятели.
Добавих го и започнахме да си пишем.
Той е на 24, учи роботика и е много мил, умен и сладък.
Можем да си говорим на всякакви теми. Наистина всякакви, за коли, готвене, университети, работа, любов и т. н и т. н
Понякога ми отговаря много бързо, понякога се случва да чакам доста време XD.
Погледнах му инстаграма и видях снимка, на която прегръща някакво момиче. Изглеждаха доста близки. Няма крия- доста се издразних.
Една вечер като си писахме той ми сподели как от 19-годишен работи, учи и се издържа сам. От снимките му е видно, че наистина има много пари и самият факт, че сам е постигнал всичко ме кара да го харесвам още повече. Когато ми сподели това аз му казах, че ако си има приятелка, то тя е голяма късметлийка(по този начин щях да разбера, дали момичето от снимката му беше приятелка или не)
Каза ми, че от доста време си няма приятелка. Смята, че засега му е по-добре така, защото може да наблегне над ученето и работата си.
От тогава станахме по-близки.
От скоро ми прави комплименти. Била съм сладка, умна, забавна, яка и т. н
Преди 2 дни си горихме и той ме попита дали съм била във Виена някога. Казах му, че не съм, но бих искала да отида някой ден. И той ми каза, че много иска да се срещнем там. Това беше частта с пеперудките в стомаха XD
Привързах се много към него и искам да му кажа, но не знам как ще реагира. Не мисля да бързам всъщност.

Това, което ми харесва много, е че е мил с мен и никога не ме е карал да правя някакви тъпотии, да му пращам снимки и тем подобни, за разлика от повечето по-големи от мен, с които съм си писала преди.
Често мисля за него. Сутрин; на училище; като съм навън с приятелки; като заспивам.
Когато видя, че ми е писал, започвам да се радвам и да подскачам като 14-годишна. В училище не мога да се концентрирам.
Искам да се видим, но има малка вероятност това да стане някога, а ако се случи, евентуално, ще е след около две години.
Щастлива съм, но това е наистина натоварващо.
Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 44a0c5dbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи му той да дойде при теб.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf3ae85469
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Съдбата е решила да Ви срещне и все някакъв урок ще има от това запознанство. Както го описваш звучи много сладко, аз също съм влюбчива и такива простички жестове много биха ме впечатлили. Работата е там, че ти си ученичка, а той работи и учи.. надявам се разликата да не е прекалено голяма. Мисля си, че може да те ползва за неговото бягство от реалността - да пише с човек, който харесва, да, но да знае, че трудно би могъл да види на живо; може да си неговият отдушник. Не казвам, че съм права просто помисли над това и се опитай по някакъв начин да разбереш. Второ нещо, което искам да кажа е, че дори и евентуално да имате истински взаимни чувства на любов и привържениците, наистина ли си мислиш, че би могла да съществува такава връзка? :) Аз, като по емоционална личност, бих прекратила това докато имам сили, но ти като тийнейджърка сигурно би искала да се отдадеш на преживяването. Ще ти кажа едно - дълбоко в себе си знаеш какво да правиш. Ако държиш на него и много ти харесва, пишете, ако само те натоварва и разконцентрира от личностното ти израстване - Спри! Една моя добра приятелка имаше връзка от разстояние с момче от Лондон(англичанин), нейната първа любов, беше му изцяло отдадена, пишеха си романтично стихчета, посвещаваха си песни, той й изпращаше сладки картички и знаеш ли какво... Оказа се, че е имал през цялото това време друг човек до себе си, а моята приятелка е била изиграна. Та беше изключително тъжна, по принцип беше интелигентно момиче, но се поддаде на чувствата си. Не казвам, че и твоята история, ще е такава, но винаги имай едно наум. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 11e2ed7c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към Номер 3 от Авторката
Много ви благодаря за коментара.
Всъщност бяхте права.
Вчера прочетох какво сте написали за вашата приятелка и си помислих, че няма как да е същото и при мен. Много сбърках.
Днес влязох в инстаграма му отново и той беше пуснал стори най-спокойно (понеже знае, че не го следвам там и няма как да го видя). Та на сторито беше със същото момиче от снимката, за която говорих по-горе. Честитиха си 8те години заедно. Не разбирам що за човек с приятелка от 8 години ще се занимава с други момичета.
Както и да е, доста поплаках след като разбрах и най- вероятно ще плача още, но нищо не мога да направя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: aa4f6ae93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Що за човек?! 8 години са много ,във всяка връзка има спадове и хората искат да се разнообразят я с чат ,я със странична връзка.
Това не значи ,че не обичат партньорите си ,много малко хора са моногамни в днешно време.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ac3dd7c309
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз имах подобна история- запознахме се заради една игра, той беше уж 3 години по- голям от мен и беше от Испания. Пишехме си постоянно в скайп * това беше сигурно преди едно 10 години *, първоначално бяхме приятели, после започнахме да се сваляме, постоянно мислих за него и нямах търпение да се прибера от даскало, за да си пишем. Винаги, когато исках да се чуем с видео, беше зает или техните бяха около него. Аз му вярвах първоначално, но след време почнах да се съмнявам. Бяхме се чували само и гласът му не звучеше на тийнейджър. Реших да го "изпробвам"- казах му, че го обичам много и ще отида при него в Испания. Както си и мислих- той буквално откачи, нямало как да се видим, нямало смисъл да си давам парите за билети и т. н. След това той спря да ми пише и на мен естествено ми беше много тъпо, че прецаках нещата. Още беше в началото на фейсбук, но реших да пробвам- потърсих го по имената му и града му и учудващо съществуваше такъв човек, обаче беше на близо 40 години и със семейство и деца. Реших, че е съвпадение, но във фейсбук си беше написал скайпа, който съвпадаше с този, с който си пишех.
От тогава приключих с всички такива запознанства от сайтове и т. н. Никога не знаеш дали човекът е реален и е изцяло искрен.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 76fc9fd9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   уважение, честност, доверие.. в тази последователност.. успех! в същата ситуация съм и те разбирам..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 58108b8919
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Винаги добре проучвайте хората, с който си пишете. Шансът да е поредния сваляч или някой с нечисти намерения е огромен. Не приемайте всяка дума за чиста монета. Човекът е искал да се разнообрази и затова пише на момичета. Още щом забележиш снимка с момиче, и то скорошна, работата е ясна.
Просто занапред не залагай големи надежди на виртуални мъже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker