Без цикъл на 18години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Без цикъл на 18години
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1009 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години и имам доста голям проблем. Никога до сега не съм имала цикъл. Нисичка съм, не много тежка (мама и тате не са високи) някъде 1, 50 и нещо съм, тежа към 40 и нещо. Имам проблеми със щитовидната жлеза, пия Л-тироксин. Ходих на гинеколози и си имам И матка и яйчници, просто са по-малки. Изследваха ме за много болести, слава богу съм 100% жена. Странно ми е, чувствам се различно и ми е гадно. Скоро ще ми правят снимка и ще проверим още по обстойно всичко. Интересно ми е дали има И други момичета с моя проблем. Или познати, които са имали този проблем. Пробвахме да го предизвикаме с дуфастон, но не стана. Ако можете да ми дадете съвет, или нещо с което да помогнете, напишете ми.. Ще се радвам...! МОЛЯ ви без хейт! БЛАГОДАРЯ ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 914ed2115b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, авторке! Не съм много запозната с темата, но виждам, че никой не ти е дал съвет и се престраших! Имам да кажа няколко неща. Първо, появата на цикъл е строго индивидуален процес - на някой може да им дойде на 13, наистина може, а на други чак на 18-19! Това в повечето случаи е напълно нормално. Знаеш, храната не е храна, която ядем; въздухът не е въздух, може това да ти се отразява; ежедневието е забързано, ако се поддаваш на стреса също оказва влияние. Добре си ходила по лекари, добре си се изследвала, същото щях да те посъветвам и аз. Мога да кажа, че това с цикъла също се предава по поколение - т. е. ако на тялото на майка ти й е трябвало повече време да се развие и да придобие полова зрялост, то ти носиш нейната кръв и на теб ще ти е необходимо повече време. Друго нещо много важно, което искам да кажа - имам приятелка, която има Хашимото. В следствие на заболяването тя получи цикъл чак на 18-19 годишна възраст, тя дълго време дори не бе предполагала, че има проблем просто защото личната й лекарка е отказвала да й дава направления, а тя горката се е отказвала твърде лесно. Не искам да те плаша но нека първо изключим заболяванията и си направи всички, всички необходими изследвания, попитай и гинеколог, после може да се окаже някое от нещата, които споменах по-горе! Успех и се надявам страховете да са неоснователни :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker