Приятелката ми ме изостави без причина!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми ме изостави без причина!!!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1421 пъти
Знам, че има много такива теми от този тип, но исках да напиша конкретно моя случай какъв е. С едно момиче се запознахме по интернет преди години. Писахме си, сближихме се много. За известно време бяхме прекъснали контакт, но преди около година отново започнахме да си пишем и много близки станахме. Макар с това голямо разстояние между нас ( аз живея в Айтос, а тя в Пловдив), тя като има път към Бургас винаги се виждаме макар и за по няколко дни. Както се случи това лято. Винаги ми е отделяла време да се виждаме, като е близо до моя град в този период се възползваше почти всеки ден да ми отдели време да се видим. Пък през времето, в което е извън Айтос ми пишеше всеки ден. Абсолютно всеки ден - даже много пъти аз се заканвам първа да ѝ пиша, да види, че и аз ще се сетя, но тя все ме изпреварва. Въпроса е, че тя нещо изведнъж се промени... от октомври насам все по рядко започна да ми пише и накрая съвсем спря да ми пише. Дори тогава когато аз ѝ пиша. Аз ѝ пиша, търся я, питам я как е и т. н. и ми отговаря или кратко с 2 думи или изобщо не ми отговаря и не дава сийн. По лошо! Дава актив нау без сийн! Постоянно е налиния във фейсбук, но не чете съобщенията ми като ѝ пиша. Т. е очевидно е, че нарочно не ги отваря, за да не ми покаже сийн и да се преструва, че не ги вижда, а тоя номер е познат на всички ни - когато човек прави така просто не му се пише. Въпроса е че й виждам снимките и сторитата тя всеки ден излиза с разни нейни дружки, кви са не ги знам и с една от тях постоянно се тагват в постове за най - добри приятели, постоянно си качват снимки заедно и т. н. Да, разбирам, с мен няма как да излиза заради разстоянието, но защо не ми пише?? Защо не се интересува поне веднъж месечно да ме пита как съм?? Нали до преди няколко месеца ( година почти) ми пишеше всеки ден и не защото аз ѝ досаждах, тя сама ме търсеше!!! Тя сама повтаряше, че съм една от най - добрите ѝ приятелки! Тя сама повтаряше, че съм една от най - ценните ѝ хора, които познава! Тя сама ми се оплакваше, че повечето хора са двулични, че няма на кого да разчита, че има много малко близки приятелки и, че аз съм от тях... изобщо ако тръгна да ви сканирам какво ми е писала и ако я познавате наживо, хора, вярвайте ми и на вас ще ви е много трудно да повярвате, че ме е използвала.... и аз все още отказвам да го повярвам макар че точно така ми изглежда... ще ми кажете, че сигурно си е намерила гадже, ами не. Точно през периода в който ме търсеше всеки ден и си писахме имаше гадже. Споделяше ми всички техни лични проблеми и скандали до последния детайл. Което също ви говори за колко близка ме имаше. Сега вече не са заедно. Но излиза с нейни дружки по купони и къде ли не. Пише статуси, споделя, активна е във фейсбук а изобщо не ми пише, не ме отразява... чудя се изобщо ще се заинтересува ли дали съм жива?? Ако да речем 1 година не ѝ пиша? Ами това и ще направя!


Това от което най ме боли е че започвам да си мисля, че съм ѝ станала скучна, понеже не пия, не пуша, не ходя по дискотеки, притеснителна съм, не съм от отворените хора и от тези от типа "вижте ме кой съм", не съм "луда" дето се вика и кой ги зачита и уважава такива скучни хора като мен? Дори и да са с добро сърце, дори и да са истински приятели, кво па значение има това като не са отворени и нахакани, тва са някви скучни, старомодни хора, няма смисъл от тях - ей такова се тревожа, че ѝ е разсъждението вече! Щото дружките ѝ и тая с която постоянно се тагват кви бфф- ки са ми изглеждат баш такива където са ми много под нивото - отворени, купонджийки, безмозъчни кифли, но в душата кухи едва ли имат такова добро сърце като моето! Скромните хора, ние аутсайдерите може да сме ви скучни, но истината е, че сме много по - добри от "отворените" и "приказливите". Защо винаги ги отбягвате и предпочитате втория тип, не знам хора, в такива времена живеем, ок, приела съм, че никой не ме оценява, защото съм тиха, притеснителна, скромна, обикновена и много далеч от "кифла", но това от приятелката ми не съм го очаквала!!! Тя ми твърдеше упорито, че точно такива хора като мен оценява!!!

Моля ви ако някой може да разбере гледната ѝ точка и някой от вас, който по същия начин е спрял да търси пръв негов близък приятел много моля да ми обясни каква е причината и каква е логиката на това... защото започна да ми пада в очите, нито сме се карали нито съм я обидила с нещо че да ме зареже така по този начин...
Накрая ще ми писне и ще ми дойде напук да я скарам с нейните дружки кифлите заради които ме игнорира и да остане сама, тогава ще се сеща за мен, ама аз като ѝ кажа "съжалявам, защо ме търсиш чак сега, когато съм ти нужна" и тогава като е съвсем сама сигурно ще се замисли.
Лично не ги познавам, но така мисля, че са кифли, като ги гледам големи купонджийки са и говорят по начин, по който аз никога не мога, защото просто ми е трудно да общувам, притеснителна съм, трудно се отпускам с хора, в каквато и компания да съм все не се вписвам и ме оритват... за миг си помислих, че има някой като мен и не съм единствена и чувствах много близък човек това момиче, ма явно съм се заблудила и тя е от отворените. Обича си нейните приятелки с които излиза повече от мен, очевидно те са ѝ по близки от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 65a59781ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, виж сега, от написаното от теб имам чувството, че си и като резерва. Има такива хора, познавам, правят се, че им пука, а всъщност са зависли, наивини, ревностни и искат да са на 1-во място и да се правят, че са над всички. Кифла викаш, ами нека кифлее, оставяш я, колкото и да ти е трудно. Знам ги тези кифлички, самата аз познавам доста такива и мога да ти кажа, че едно умно момиче си няма работа с тях. После тя ще е прецаканата глупачка, дето не може да завърши, ще се чуди как да спре тази отрова цигарите и така нататък, а не ти. Почнеш ли от малък, няма спирка. Не се замесвай в тези неща, щом ти НЕ си такава. Няма смисъл, но, живот и здраве, ще имаш още други близки и познати, не се хаби за нея. Дружи с хора, които могат да те научат на нещо. Предполагам си в тийн годините, всичко ще се нареди.
Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6842e2a755
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Макар че не прочетох цялата ти история моята е почти същата. Аз съм от Пловдив но в момента съм студентка в София. Най-добрата ми приятелка е от Враца. Макар че сме се виждали 3 пъти до сега сме супер супер близки. Но не знам какво стана от ноември някъде не ме сийнва не ми пише нищо. Стои си онлайн но ми обяснява че отдавна само разглеждала не пишела. И ето вече от 15 дни нищо сме си писали нито сме се чували. Защо и аз не знам.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e2d69e0e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Явно и е намерила.друга компания. В живота така става. А ти не я обсебвай. Държиш се като ревниво гадже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker