Побойница! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Побойница!
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 2861 пъти
Здравейте всички,

Аз съм (бях) едно съвсем обикновено, мирно и смирено 14 годишно момиче. Никога не съм посягала на никого, винаги съм отбягвала кавги и боеве. Обикновено в квартала и в града ме познават като много отзивчива и добра. Човек винаги може да ми има довери- познат или не. Сега се питате: Какъв ти е проблема тогава? Влюбих се. Влюбих се както никога преди. Като го видя ми прилошава от притеснение и се чудя къде да се дяна. Вчера вечерта на площада се скараха с негов приятел. Сериозно се скараха. Притесних се- започнаха да се блъскат.

Отидох там да разбера какво става. Опонента му се опита да ме прогони с "Това не ти е работата, разкарай се от тука!", а момчето, което харесвам ми каза да се отдръпна, за да не пострадам от лудостта на опонента му. Не знам какво ми стана, каква беше тази реакция, опонента му замахна с юмрук да го удари, тогава му хванах ръката и го фраснах право в лицето. Той падна. Силно беше, още ме боли ръката. Тогава момчето, което харесвам ме погледна в очите сякаш ми беше благодарен, че му защитих живота и честта. Но аз загубих моята. И избягах.

Не знам, случвало ли ви се е преди, как сте се извинили, как не са ви намразили неколцина хора. Чудя се как ще изляза навън? Помогнете ми, какво да правя сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: f889221f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дададададада... никога не си удряла, ама тоя път толко силно удари, че чаак падна. Тва истина ли е!? Сериозно?!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9a6d056f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ехе, откъде си изкарала толкова сила, та да хванеш юмрука на момче, че и да го удариш с него, та чак и да падне? :D Та не мисля, че ще ти се смеят заради това, точно обратното, защитила си беззащитния. Това си е похвално, а не срамно.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b9680b9eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Оооле, ама що за притеснение? !? Постъпила си както си СМЕТНАЛА ЗА ДОБРЕ! Как може да се притесняваш дотолкова, че да се чудиш дали да не излизаш... НАПРАВО УМЪТ МИ НЕ ГО ПОБИРА!!! Продължаваш да водиш социален живот, как ли пък не някакъв тъпанар ще те притеснява... Я се прави на 3 и половина, и най-важното ВЪОБЩЕ И НЕ МИСЛИ ЗА ИЗВИНЕНИЕ, ДРУГИЯ ЩЕ СЕ ПРЕВЗЕМЕ ДО БОГА!! Въпроса е в това твоето момче да не се обиди, че си се намесила!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2905f39eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това ме забавлява. Мило дете. Много си заблудена, ако се притесняваш за чест и морали и не знам си какво... събуди се малко моля те.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1522de8bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ОО сестро не се притеснявай! Аз същото бих направила за човека когото харесвам! ;);):):)

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e7bd06a666
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Извинявам се, че не е по темата, обаче не мога да се сдържа вече.
Death_Blade, мило момче, престани да казваш на хората колко са заблудени. Всяка втора дума ти е "много си заблуден", "някой ден ще се осъзнаеш", "събуди се " и т. н. Можеш да изкажеш мнение и без да казваш на хората, че са заблудени, най-малкото не си ти този, който го определя. Знам, че се мислиш за най-знаещия и опитен в живота човек в сайта, обаче.... смешно е, разбери.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 143fbba350
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всъщност аз го ударих с моята ръка. Никога не съм помислила че мога да го направя. По принцип тренирам, но нищо повече от пътечката, колелото, лицеви упори и коремни преси.
Ако мислите че е невъзможно нека кажа, че беше на блейдове и явно е загубил равновесие.
От авторката.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 51ce2b917d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз сьщо си имам много неща от преди, които ме притесняват и не искам да си спомням.... но няма как това е живота... Ами би трябвало да се извиниш на човека, за това, което си му направила... но понеже не може до край да си сигурна в това каква точно ще му бьде реакцията може и изобщо да не го правиш... важното е само, че пред себе си сьжаляваш истински за случилото се.... забрави го това нещо просто колкото и да е трудно забрави го... а относно другите и тяхното отношение кьм теб не го мисли.... те ако са хора и дьржат на това ти да си добре ще си замьлчат за всичко каквото е било и няма да правят проблеми... успех... не се предавай :)
di_23

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2905f39eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Kъм 6- А да знаеш на мен пък колко ми е смешно почти всичко свързано с хората. Има го в повечето ми постовете защото всеки път говоря с различен човек, и трябва да се повтарям защото повечето сте точно такива, неосъзнати. Знам звучи арогантно и не знам си какво от моя страна, но е така. Вместо да си губиш времето да гледаш какво пиша, ВИЖ какво пиша.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e7bd06a666
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Death_Blade, номер 6 съм. Гледам, виждам и чета какво пишеш. Коментираш предимно темите в тийнейджърския раздел и правилно, защото за другите не си дорасъл още. Така че, "хората", които са ти смешни са предимно на твоята и под твоята възраст. Не е въпросът само в това, че звучиш арогантно, а в това, че не помагаш с нищо като кажеш на някой "заблуден си" без да обясниш защо мислиш така. Освен да ти се обиди съответният човек, друго няма да стане. Чела съм и много полезни твои мнения и уважавам начина ти на мислене, щеше да е хубаво, ако не нападаш хората (в случая децата), а се опиташ да ги научиш на нещо, примерно.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b12be580f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Послепис: Маце, евала за добрия удар! Само така! Смело момиче си и влюбено.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2905f39eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Коментираш предимно темите в тийнейджърския раздел и правилно, защото за другите не си дорасъл още"

- Това ни най-малко не е така... коментирам предимно тийнейджърския раздел защото ми е най-забавен, а и тееновете се учат по-лесно. Не си мисли че мойте години имат нещо общо с опита ми с хора. Знам ви всичките до един какви сте :Р Иначе едвам имам приятели на моята възраст, повечето ми приятели са възраст от 25 + защото иначе се отегчавам от детските им глупости :)

Това до арогантността.. знам че е така но е неизбежна каквото и да правя, защото е просто факт (свързано с каквато и да е тема, каквото и да казвам)

""заблуден си" без да обясниш защо мислиш така. Освен да ти се обиди съответният човек, друго няма да стане. "

- фразата "заблуден си" е твърде обширна и ще трябва да напиша цяла книга за да обясня на един човек колко много се заблуждава с всичко... за това го пиша така и му давам избор, или избира да се обиди и да реши че съм зъл човек и да не го интересува коментара ми, или да види как съм наблегнал на гореспоменатата фраза, и да се поинтересува сам какво имам предвид (все пак е свързано с него). Но имаш право че все пак може да сложа малко повече информация :Р

"Чела съм и много полезни твои мнения и уважавам начина ти на мислене "- Мерси :)

"щеше да е хубаво, ако не нападаш хората".. много дълга история..


-Death_Blade ^

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker