Мога да си намеря приятели. А след това накъде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мога да си намеря приятели. А след това накъде?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1010 пъти
Момче на 18г, от малък град.
Конкурентна личност съм, винаги искам да съм първи в почти всичко, както и аз да определям нещата и да "водя парада".

Моят проблем е свързан с това, че когато си намеря приятели, аз не зная какво да правя след това, как да запазя тези приятелства, как може би тези приятелства да прерастнат в нещо повече, нямам идея за това.

Мен хората не ме харесват особено, защото аз им се струвам странен, задръстен, за някои даже и пречка. Не излизам, не ходя на фитнес и на дискотеки, не се движа в компания, главно си стоя вкъщи, защото всичко друго ми се струва като загубено време. Често се държа и много предизвикателно към някои хора, защото ми харесва от време на време да ги дразня. Имам дълга коса, възпитан съм и отстоявам своето, даже съм и твърде голям инат, понякога дори споря, заради самия спорт :D

Хората нямат особено хубаво мнение за мен, адски голяма част от тях смятат, че съм гей. Преди ми беше гадно, но честно казано вече ми е дори и забавно. Отнема ми невероятно много време някой да си промени мнението за мен от отрицателно към положително (съученик от 5 клас до 9 клас не ме харесваше; друг от 8 до 11 смяташе че съм подлизурко и лизач и т. н. )

За хубаво или лошо всеки човек, с когото се срещна, ме помни. А аз него/нея просто не мога. Създам невероятно хубаво впечатление, ако някой непознат, без наложено мнение за мен, ме заговори, защото мога да кажа нещо по буквално всеки въпрос, или поне да извъртя нещата така, че темата да я избера аз...

Дотук добре. Успявам да създам приятелства, след като променя мнението на някого за самия мен, или след като му покажа, че мога да мисля и разсъждавам.
А сега накъде?
Нито ми се излиза с тях, често тяхното мнение или проблеми не ме интересуват, но не им го казвам, защото не харесвам да наранявам чувствата им. Дори и да не ме интересуват, аз обичам да ги изслушвам и да им помагам, но понякога това изисква адски много нерви от моя страна.
Неща за мен почти не споделям, а ако споделя, това ще бъде, ако съм невероятно отчаян, или ако са ми много близки и се случи да им имам доверие.
Трудно ми е да намеря нещо общо с някои хора... какво да правя тогава?

Често ми се случва да си пиша с някои хора. Дни подред и след това спирам. Сигурно не са ми интересни, не знам...

Приятелка никога не съм имал, не мога и да мисля за такова нещо, защото аз се влюбвам адски трудно в когото и да е било (трябват ми минимум месеци, в които да общувам с този човек). Лоша моя черта е, че тогава аз съм напълно искрен и адски уязвим, защото чувствата ми са истински... А дотогава този човек ще е изчезнал от живота ми...

Зная, че негативи ще се съберат, но на мен ми е любопитно и искам да намеря решение на този мой проблем.
Благодаря :)
В мен някой да се влюби тук е кажи-речи невъзможно, заради външния ми вид и характера ми, както и това, че всичко би могло да се очаква от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 75d93aadfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз познавам такива - не излиза никъде, щото на бар/дискотека било тъпо, тоя бил тъп, на другия само коли му били в акъла и т.н., а той предпочита вместо да излиза - да си седи в тях и да играе "лигата".... е, няма как да имаш истински хора до себе си, ако се държиш така.
Не искаш да излизаш с тях, не се интересуваш от тях... тогава от какво се оплакваш?

Промени се малко, живота е един. Живеем тук и сега, не е нормално момче на 18 да се затваря вкъщи, и да не ходи никъде, щото било тъпо. Някой ден ще се осъзнаеш, но може да е станало късно.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 498a3ea98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прекалено умно и подредено за 18 годишен.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6cca394210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1, всеки си има предпочитания, нали знаеш, че на тея места, дето си изброил свестни хора няма? Ама ко ти пука на теб, нали си като тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 30db06710a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има и други места-концерти, церемонии, изложби-ходи, където ходят нормалните хора-онези лисичарници не са за всеки, да не говорим за казината! Културния човек никога не ходи там и да си губи времето и парите в празно стоене и гледане в една точка! Нали говорим за личностно развитие у човека! Има пенсионерски клубове, читалища-там човек може да се развива, за разлика от местата, които изброи Номер 1!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e6a001ef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Излез от малкия град, работи, пътувай. Избягай безсмислените спорове и зараждането. Манията да си пръв също ти пречи. Чепатостта, която сам провокиращ. Жертва са на тесногръдитето и тежкият характер и манталитет на българите. Иначе смятам, че си добър човек, но на това място изважда най-лошото от себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker