Не намирам сродна душа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не намирам сродна душа
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3055 пъти
Привет на всички! Аз съм момче на 17 години. Надявам се темата ми да не се припокрива с други подобни, но дори и да е така, ще бъда по-лаконичен. Като цяло, нещото което ме тревожи, това за което копнея, е желанието да открия сродна душа, нещо по-сериозно, трайно. Опитът и наблюденията ми до сега показа, че това е мимолетно и толкова преходно. Нима всички мислят за единия секс? И момчета и момичета. Не изглеждам зле, но се дразня, когато ме гледат само от сексуална гледна точка. Има толкова по-важни неща от секса. Това е не просто изтъркано до болка твърдение, ами и факт!

Сексът, според мен трябва да идва на един по-късне етап в една връзка. Аз лично мисля така, не знам дали е правилно разсъждение. Други мнения по въпроса биха ми били интересни. И все пак, обръщам се към вас, колкото и тъп въпрос да е, къде и как могат да се намерят хора, които още вярват в истинските неща. Не съм задръстеняк, които да стои вкъщи, но пак не се получава.

Ако някой като мен е успял да намери клишираното "момче/момиче на мечтите си", истинската любов, понеже все още, все някъде я има, много бих се радвал, ако сподели как е успял/а. Не търся съвършен човек. Просто нормално момче или момиче, приятел и подкрепа на първо време, но явно в 21 век, това са редки социални феномени.

Благодаря ви за отделеното време. На всеки коментар, критика и мнение по въпроса ще се радвам. Поздрави на всички! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: ee565a4a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я виж ти, осъзнато човече. На ранна възраст. Браво :)

Та към темата... не се отчайвай, само на 17 си, живота е пред тебе, и се радвай че не е по-зле ;) Изживявай и се учи, когато дойде времето ти ще разбереш по един или друг начин и ще се намерите.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e9be861fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче на 17 години също и мога да ти кажа, че от личния си опит досега истинска връзка, в която сексуалното да не е с водеща роля, не съм открила. В някакво подобно на твоето положение в момента съм, защото винаги се разочаровам - някои хора просто не разбират, че във връзките си търся разбиране и приятелство на първо време, а не да е само за секса, той идва впоследствие. Явно на тези години за любов не може да се говори изобщо, поне до такъв извод съм стигнала. И все пак ти пожелавам успех в търсенето на някой сериозен (:

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c38b62df8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Евала за мисленето, но за жалост ние хората, които мислим така сме в "Червената книга"...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 09ad39baa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   офф, а бе да. Сега на 17 ти се вижда края на света.. осъзнато друг път, по-скоро объркано. Тва за секса съм съгласна. Но за другото не. Навън е пълно с всякакви хора и интереси. Това че ти се въртиш или попадаш пред глупави кукли или загорели тинейджъри, не значи, че свестни хора няма..

п. п. горе-долу колкото теб съм.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b427aa6f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторът съм...

Номер 1, мерси за оценката и за съвета - именно това правя, да се уча, но когато и тези неща се обадят в мен, няма как да си затворя очите. Гърците са казали, че човекът е "социално животно" все пак.

Номер 2, благодаря ти за разбирането, радвам се, че наистина има такъв човек като мен, и ти желая също много успех в това отношение.

Номер 3, прав си за жалост май...

Номер 4, не съм драматизирал до толкова, че е краят на света, но наистина аз изживявам подобни неща много сериозно, явно е до човека, но аз не мога да се боря с това вечно. Времето си тече, а броят на упоменатите от теб тип тийн-ове се топи.

Благодаря на всички ще веднъж! :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a388f2a817
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти. На 26 съм и имам чудесна връска, която не се основава на секса. Тя започна като бях на 21. Може би затова се оказа толкова трайна и здрава. Не мога без този човек. Обичаме се наистина много. Живеем заедно от няколко години. Секса е супер. Направихме го след 3тия месец. Аз бях решила така, защото ми беше писнало от посредствени връски. И не съжалявам изобщо. Мисля че на теб ти трябва нещо подобно. Възможно е и е прекрасно :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b3f4d8d590
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей авторе. Аз съм на 21, момиче. На твоята възраст ( не беше толкова одавна, но много неща се променят щом завършиш гимназия) и аз си мислех подобни неща. И за жалост още си ги мисля. Ще ти кажа до какъв извод стигнах...
В днешно време всички са вълци. Хората са се извратили до такава степен, че сексът и парите буквално въртят света. Ти прекрасно виждаш това. Има и хора като теб (и мен ), които не обръщат внимание на тези неща чак толкова, но са толкова малко, че... нямам думи как да ти опиша ситуацията.
И свестните са били прецаквани и са почнали да прецакват. С всяка година, в която порастваш ще виждаш как твоите приятели или познати ще окапват като круши наесен.
Сродните души не съществуват. Ще намериш човек след време, с който ще си пасвате в едно отношение, но в друго ще сте първата противоположност. Може да си приличате по възгледите за материалното, но пък по характери да сте коренна противоположност. Не мисли за идеалния вариант. Само в американските блудкави комедийки го има.
Просто бъди себе си - изтъркана фраза, но е най-истинската. Сложи си ги на... :)) сещаш се и си нареждай живота без много да му мислиш. Хората никога няма да промениш, можеш да промениш себе си-да спре да ти пука.
Бъди все така мислещ и най-важното за този сайт - грамотен! Евала :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 08c24b6eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте пак!

Номер 7, БРАВО за това, което си намерила. Наистина. Дай боже всекиму това. Аз няма да се откаже, ще продължавам да се боря и да търся това, пък каквото е било писано ще стане.

Номер 8, напълно ти симпатизирам по начин на мислене. Уви, не сме само ние двамата, които да мислим така. Хората незнам вълци ли са, или по-зле. В природата никое животно не причинява болка за собствено удоволствие, това само човек го може. За жалост е така както казваш - сексът и парите са двигателят на света. Позорно е секс и "правене на любов" да са синоними. Когато правиш секс с непознат за един път, това любов ли е? "И свестните са били прецаквани и са почнали да прецакват. " - това си го казала много точно и вярно. А относно съвършените хора - нито вярвам в тях, нито ги има, нито търся такива. Точно за това сме хора, за да не сме съвършени. На мен ми трябва толкова малко да видя, наистина съвсем малко. Не искам да е с награда за красота от следващата година, с интелекта на Хоукинг, парите на Бил Гейтс, и т. н. И на половината е на тази ". " да видя, пак ми е достатъчно, ама то и толкова няма... Желая ти всичко най-хубаво и на теб, много позитивни емоции и късмет в живота.

Поздрави на всички и благодаря за отделеното време! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker