Харесвам го, но май е гей? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам го, но май е гей?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4673 пъти
Здравейте!
Много съм объркана заради едно момче. Познава се с най-добрата ми приятелка. Още първия път щом го видях и ми направи такова впечатление, може да звучи глупаво, но е много, много сладък. Исках да го опозная. Проблема е, че той не говори много. Стои, гледа и се обажда точно на моменти. Винаги казва нещо много сладко и забавно. Защо обаче започнах да се съмнявам какъв е? Събирахме се няколко пъти заедно с компания и ми направи следните впечатления:
1. По-добре се разбира с момичетата.
2. Докато другите момчета споделят за последният порно филм, който са гледали той се черви и пита какво мислят за Хари Потър.
3. Стилът му. Облича се много добре, но понякога излиза с едни ластични панталони, които са ми адски гейски. Последните му обувки имат доста розово...
4. Изрусява се. Той и без това е рус и светлокож, но допълнително си изсветлява косата. Отстрани си оставя истинския цвят, а има нещо като гребен, което изрусява допълнително. Много му отива, но не познавам много момчета, които се боядисват.
5. Поведението му на моменти. Веднъж се бяхме събрали в къщата на едни и той не е пийнал и капка алкохол, но по едно време започна да танцува на една песен на Шакира. И то какъв танц само...

Иначе като начин на говорене не звучи като обратен, но се съмнявам. Веднъж не се сдържах и го попитах какво мисли за гаджетата. Той не ми отговори. После дойде и ми каза, че сигурно е хубаво да имаш момиче с което да споделяш всичко и човек в трудните моменти. После добави, че момичетата харесват материалното, а не момчетата. За първи път го казах да каже нещо толкова сериозно.

Като споделях с приятелката си тя ми каза, че никога не е коментирал такива неща с други хора. Почти на 20 е, а все още не е имал гадже. От една страна това е похвално, но от друга доста странно. Не върви да го попотам ти гей ли си? Не го познавам много добре, но все едно нещо го притеснява да се изказва, да бъде близък с хората.

Същевременно обаче се опитва да им се хареса. Наистина много го харесвам и дори и да е другия лагер ми се иска да останем приятели, но не знам как да разбера. И последно да добавя, че не оформя веждите си или нещо такова, доколкото съм забелязвала не се бръсне по тялото (крака, ръце...). От друга страна обаче е фен на някои поп изпълнители или по-скоро изпълнителки. Ако някой има идея как да го разбера моля да сподели тук :) Съжелявам ако на някой му се е сторило тъпо и си е загубил времето, но ми е много важно да разбера по какво си пада...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: ebd561d645
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче.. замисли се малко... такива хора са рядкости. Той се е научил да вижда и да чува. Не е фалшив, не подражава на други, а е естествен.. какво толкова не разбираш. Не видях (от описанието ти) нито един факт, който да го кара да изглежда като гей (освен може би панталоните и розовото - но това може да е по безброй други причини така.. ) Притеснява го да е близък с хората точно защото вижда каква пасмина сте вие, не сте за доверие повечето, и му трябва повече време. Покажи му че си заинтересована от него. Проведи разговор с него, по-съществен и не си губи времето в загадки... порастни малко в главата ;)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 65c830fcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   може да е метросексуален - т. е. съвсем нормален хетеро, който се грижи за външността си.
Заговори го директно, дали иска да бъдете заедно. Ако е гей и си пада по мъже, той ще намери начин да ти откаже.
Хвани го за ръката, целуни го по врата, как ще реагира?

Това, че човек се облича според най-новите модни тенденции не значи, че е гей. Е, вероятно е, но знае ли човек? Смело

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bbe3e54cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз бях същия като него. По характер имам предвид. Притеснявах се от близост с момичета, по-точно притеснявах се да разкривам каквито и да било чувства пред тях... А и не бях много разговорлив.. На неговите години също нямах приятелка, не бях и имал. Така, че ако го харесваш не очаквай той да направи първата крачка :) Така, че давай ти.

И бих ти казал да не слушаш приятелките си, които най-вероятно ще те посъветвали да не се занимаваш с него, защото бил еди къв си.

Мен ако имаше да ме отрака някоя по от рано щеше да бъде добре :) но нещата се случиха доста късно...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fc1269146a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не съм съгласна с номер 2. Задължително ли е да е гей, за да я отблъсне? Може да си е напъкно нормален и просто да не я харесва. Макар че според мен нещо му има на описаното момче.
Авторке, не знам какво да ти кажа. Като гледа описанието и особено ластичните панталони си мисля, че е педро. Апък и след като ти е казал, че момичетата са материалистки... може да се е отчаял от тях и да е обърнал резбата. А може и просто да е наранен... Трябва да излезете само вие двамата. Но не му се нахвърляй да го целуваш. Туко виж е гей, а разбере какво чувстваш към него. Тогава едва ли ще може да останете приятели. Може да се съберете с повече хора и докато никой не гледа да си поиграеш с него. Започни да го докосваш. Измисли нещо и гледай дали ще се възбуди. Ако нещо там потрепне значи е нормален :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8f81713624
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти имаш за приятел умно, красиво и добро по характер момче. Ако ти се рискува пробвай нежно и ненатрапчиво да го съблазниш. Струва ми се, че ако предпочита момчетата ще ти е трудно да не го ревнуваш от тях. Аз съм момче и това е което мисля, а ти кажи дали съм прав.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 43b7e114db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз имах подобно преживяване на твойте години, с приятелката ми се бяхме запали по едно момче, до толкова че като го видехме и очите ни изтичаха.... нямаше никакви призрнаци да е хомо, да ама не, веднъж му се разрових из фейса, и видях че харесва страница на име Boys like boys.... и до там ;дд

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker