Объркана съм в чувствата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм в чувствата си
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 942 пъти
Здравейте! Надявам се историята ми да бъде публикувана. Накратко, момиче съм на 16 години, добра ученичка, не пия, не пуша и като цяло съм доста срамежлив човек. Въпросът е такъв че от 3 години си падам по едно момче, в началото всичко беше просто приятелство но прерастна в нещо повече, и си бяхме почти гаджета близо 4 месеца, после изведнъж той се отдръпна от мен. Мина известно време и отново се сближихме и наистина си помислих, че този път ще се получи, но уви той отново се отдръпна. Сега отново е започнал да се сближава с мен. В един момент е толкова мил, и му пука за мен, в другия все едно не съществувам. Приятелите ми казват че той просто ме използва за да си изкарва оцените, но е имало моменти в които наистина изглеждаше че е влюбен в мен. Наистина съм объркана в отношенията ни и противоречивите знаци които ми дава. Но ме и ревнува, види ли ме с някой друг доста очевидно се дразни. Преди няколко месеца срещнах едно друго момче, и забелязвам че започна да ме ухажва. Мил е, добър, умен, не е хаймана. Една приятелка ми каза, че той ме харесвал просто се срамува. Та в момента я главата ми е пълна каша, да забравя ли този които не спира да ме наранява и да дам шанс на другото момче или да се боря и да не се отказвам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: bcd648d3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Играй си игрите и с двамата. На знаеш ли как стават тези неща.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d6032609e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има един израз на английски: "on the back burner". Грубо преведено: ти си на заден план, не си важна сега, но стоиш там, за да може евентуално като няма други опции, да те използват.

Поздрави

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 79767183b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В същото положение съм. Много добре те разбирам. Не съм си дала и на себе си отговор относно този въпрос, все още. Но мисля че трябва да престанем да се връщаме при бивши, и да правим същите грешки, колкото и трудно да бъде. Не може постоянно да страдаме за едни и същи лигльовци, които не знаят какво искат, но се правят на "големи мъже"!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 22393e8896
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не трябва да се виждаш като "даваща шанс", като някаква награда, все едно момчетата са кученца, които ти тичат след теб и ти "се смиляваш" и се отдаваш на избрания. Такова мислене само подкрепя идеята, която и двата пола презират, че женското внимание е нещо супер по-ценно, което трябва да се пази от женската страна и печели от мъжката, издуто до степени където момичетата от някакъв втълпен страх, че не трябва да дават "безценното", изпускат истинските си чувства, а момчетата, отказани от неприятното чувство да те карат да се влачиш на колене се отказват от преследването на също толкова истински чувства. Какво забравяне на тоя, оня, какво даване на шансове? Ти към кого изпитваш чувства? Само това трябва да е въпроса. Вие сте толкова абстрахирани от най-важното - а именно чувствата, че вече зачетени в книгата, където пишело "правилното" действие в случая, забравяте да се запитате вие самите какво искате. Добро момче, лошо момче, какво значение има? Ако обичаш единия, а избереш другия, защото някой така казал, че е по-добре, как ще се чувстваш във взаимоотношения с някой към, който нямаш истински афекции, а гледайки отстрани как човека, към който всъщност имаш чувства е другаде? Просто си претърси чувствата и избери този, с който искаш да бъдеш. Ако обичаш непостоянния и можеш да си ок с начина, по който се държи - бъди с него. Ако ти е писнало да те третира така и смяташ, че другото момче ти харесва и виждаш нещо в него, което искаш и би искала да видиш дали ще има нещо с него - бъди с него. Ако не искаш непостоянния, но не изпитваш нищо към другия - не бъди с никой от двамата и чакай някой, към който имаш чувства и се държи добре. Просто е, само че никой не ви е учил да обръщате внимание на чувствата си и да им давате необходимата тежест. Чувствата ви са най-важното и почти единствено значимо нещо, което трябва да напътства избора ви. Няма верни и грешни избори. Просто емоционална култура и интелигентност. Цени себе си и чувствата си, стани приятел със сърцето си и ще си по-свързана с емоциите си и по-малко объркана.
S. A. D.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8175fe52c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дай шанс на момчето което се бори за теб, дай му просто шанс, а не за онзи комплексар.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker