Има ли някой като мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли някой като мен?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1990 пъти
Здравейте! Момиче на 19 г. съм. Искам да споделя някои от вътрешните ми терзания. Аз съм жена и смятам, че природата не е била никак справедлива към жените. Какво имам предвид? Ние сме тези, които търпим цикъл цяла седмица и то всеки месец ( като отбележим, че има момичета с непоносими болки. ) Ние сме тези, на които с извинение им го вкарват, което също мисля, че е болезнено. Ние износваме плода и търпим девет месеца страдания, лишения и промени в тялото. Раждането също не било лесно и на всичко отгоре, жената трябва да е
и домакиня, и майка! Сега ще кажете, че на мъжът също му е трудно, защото трябва да изхранва семейство, но както виждам те не се справят блестящо в тази единствена задача и ето, пак жената трябва и пари да изкарва. Да не говорим, че мъжката рожба, в повечето случаи е по-желана от момиче, защото мъжът е наследник, а момичето да му мисли при свекървата и чуждия дом. Друго нещо, което ме дразни е отглеждането на децата... Общоприет закон е, че жената трябва да го приспива, храни и облича. Добре това дете не е ли писано на баща си, т. е е и негово нали така! Защо жената поема изцяло грижите за децата? Не е ли правилно и двамата да взимат отношение както в отглеждането, така и в домакинските задължения? Един вид ние сме слугини и средство за разплод и ако искате ме обиждайте, но според мен това е крайно несправедливо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3f91806e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ние имаме свобода, благодарение на това, че живеем в 21век и в християнска държава. Имаме много права в полза на жената и сме равнопоставени пред закона. В арабските страни, дори и сега, положението не е същото. Там освен, че детето се пише на мъжа по закон, той е способен да отнеме детето от жената и тя никога да не го види при развод. Да не говорим за множеството социални задръжки навън и в дома. Там жената цял живот е робиня на мъжа.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2e0072034f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз се питам това. Права си

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 72af3867c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Права си, авторке, аз мога още примери да дам. Или пък когато си жена и караш хубава кола или си с по-висока позиция от някой мъж и ти лепнат, че си спала с шефа или на колко си л****а, че да си позволиш колата. Или когато мъжа винаги взима повече пари от теб, независимо професията. Или това, че сума ти жени по света са изнасилвани и търпят домашно насилие. Или когато набиват в главите на жените, че те трябва да домакинстват и да се контят, а мъжете да си вирят кълките. Или когато на мъжа му е позволено, но на теб не. Абортите и бременноста са си доста рискови. Това с изкарването на парите от мъжа далеч вече не е така, преди е било така, сега не. Изкарват парите за себе си и са се превърнали в егоисти, еда голяма част, та те мъжете до 30 годишни дремят при майка си и баща си да му готвят. Щете ме хейтете, но това е положението.
Мм, да, не е лесно да сме жени.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 40a6b98b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Алоо, 19 годишната ти по себе си ли съдиш, че цикъла на жените е цяла седмица. Ако при теб е така значи нещо не си наред. При млади момичета цикъла е 2,3 дена и много рядко 4 дни. Щом мислиш, че природата не е била справедлива към жените тогава не се омъжвай. Никога недей давай да ти го вкарват защото мислиш, че също е болезнено. С тези думи искаш да кажеш, че още никой не ти го е вкарвал. Недей допущай мъж да ти го вкара защота наистина е голяма болка. Ако пък се съгласиш да забременееш олелеее, как се търпят 9 месеца страдания, а после и самото раждане...ууужас. Ти не ставаш за секс, не ставаш и за съпруга, а да не говорим за отглеждане на дете. Стой си сама и не се срещай с никакви мъже защото някой може и да те насили. После как се гледа това дете. Ти имаш ли братя и сестри. Питала ли си майка ти защо природата е толкова несправедлива към вас жените. Ами Господ така е преценил, че такава съдба заслужавате. Започни да ходиш на църква и се моли на Бог.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 097b28e2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Едно време и жена ми казваше "е, ти какво толкова правиш, "само" ходиш на работа". Пък тя пазарувала, разхождала детето из парка, сменяла памперси, натискала копчето на пералнята, все крътовски труд.

Лесно е - просто си намираш мъж, който ще те цени и няма да те има за слугиня. По тази логика има и жени, които смятат, че мъжа е длъжен да прави всичко - да изкарва пари, да осигури дом, да осигури кола и т.н., а жена едва ли не, не е длъжна дори да ходи на работа, а най-много да пуска по една прахосмукачка.

Жената гледала децата. А мъжа какво прави през това време - вири си краката на дивана ли?

В този ред на мисли защо ти не осигуриш дом, който се изплаща с 20-30 г. яко бачкане, ако изобщо си събрала пари за първата вноска? Защо ти не осигуриш кола, която да поддържаш? Защо ти не поддържаш и ремонтираш дома? Защо ти не бачкаш на 2 места, докато мъжа ти прави геройството да смени 3 памперса и да сготви една чиния ядене?

Много е лесно да казваш как вие сте слугините и имате само задължения "без права", ама никоя не се пита какво прави мъжа, докато вие вкъщи забърквате сухото мляко и натискате копчето на пералнята. Нито имате тази отговорност. Ако семейството няма пари и няма какво да яде, отговорен е мъжа, а не жената, защото той е длъжен да ви осигури. Ако шефа му се държи с него като с роб, той няма право да каже ГЪК, защото така би рискувал вашия задник с детето. И той с епринуждава да търпи и да носи отговорност, ама нито някой го интересува как се хранят 4 гърла и се изплаща и поддържа кола и апартамент, струващ 6 цифрена сума, нито пък жената го вижда, докато вкъщи прави неимоверното усилие да натисне няколко копчета.

Просто всеки си има роля и трябва да я изпълнява. Ама това, че ти не виждаш усилията на другия, не означава, че едва ли не той се е излегнал, а ти му правиш кефа. Ако става въпрос, аз съм по-съгласен да ми осигуриш всичко и да си длъжна да ме издържаш до живот в замяна на това да готвя и гледам деца.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: aeba97c598
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тук виждам кандидатки за отглеждане на котенца.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 41591e18c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До 4

Ако няма да помагаш, поне не вреди ...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9a8c7befa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами това е то да имаш п... а То не е само да се кефиш повече в секса, не е само да избираш и да се подиграваш и унижаваш ухажорите си, не е само да пърхат край теб а ти с жестове и намусени физиономии да избираш-то е и това, което си описала. Пък в крайна сметка сме 21 век, като не ти харесва пола-сменяш го, какъв ти е проблемът?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ade623e9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Права си. Аз затова съм понамразила мъжете. Е, не само заради това, но и то оказва влияние.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6402cb3d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От авторката до номер 4...Както си знаех, мъжете веднага ще тръгнат с нападките. Аз обидих ли ви с нещо??? Просто си казвам мнението. А относно другите неща. Ти изобщо нямаш право да казваш дали ставам или не ставам за майка или съпруга. Това ще определи моето възпитание един ден, а относно религията- не съм християнка! Представям си ти колко ще съчувстваш и уважаваш жена си...

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dcd8d58ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако мъжете е трябвало да ходят на война, да изкарват пари и да правят първата крачка във всичко - мисля, че с един цикъл можем да се справим. Никой не те кара да си домакиня или майка. Като не щеш, недей. И без това Земята е пренаселена, никой не е умрял да раждаш и да си домакиня. Да си жена в сравнително развита страна в 21 в. не е никакъв проблем. Прави си каквото искаш - кой те спира? Ти си само на 19, след време ще ти се избие тая наивност от главата - че животът е ''справедлив''. Ами не е, за никого. Deal with it :D

Да си жертва е избор за слабохарактерни кифли.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9791ca9dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Така го е измислила природата - справедливо или не, такова е. За мен е несправедливо да има много богати и много бедни, както и да има много красиви и много грозни хора, но има.

Както някой по-горе каза - живееш в 21-ви век, в държава, в която жените са поече от добитък. Никой не те кара да ти го вкарват (макар че на повечето жени им доставя удоволствие да им го вкарват), нито да се жениш, да раждаш и така нататък. Тези неща са ПО ЖЕЛАНИЕ, в случай че намериш мъж, с когото ДНК-тата ви да си паснат и да искаш да се впуснеш в това. Въпреки че може да има натиск от родители и други роднини в крайна сметка ти си решаваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8075146d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ти в кой век живееш? 19? Природата е решила женската да износва плода, това е положението. Ако не ти харесва, или не забременявай или си смени пола. За каква справедливост може изобщо да става дума, когато в природата не съществува никаква, ама абсолютно никаква справедливост или морал? Справедливостта е понятие измислено от хората, нашия морал са изкуствено приети норми, създадени за нас си, не за да бъдат прилагани в организацията на живот в природата.Единствената норма в природата е да оцелееш на всяка цена. Ние сме творение на природата, няма смисъл да се бунтуваме срещу нея.

Имаме цикъл, често много болезнен. И? Нали има болкоуспокояващи? Не виждам къде е проблема. Аз имам адски болезнен цикъл, без хапчета не мога и в леглото да лежа от болка, но като си взема лекарството навреме, изобщо забравям, че съм в мензис. Спортувам, работя и т.н. Има и противозачатъчни, най различни категории, и се използват не само против забременяване, ами за да регулират болезнен цикъл, хормонален дисбаланс и т.н.

Колкото до секса, ако мислиш, че половия акт е болезнен, или не си правила никога секс или имаш някакъв проблем. Не е нормално да боли. И в краен случай, щом не ти харесва, защо го правиш? Никой не те кара да правиш секс, не е задължително.

Същото се отнася и за децата. Кой те кара да имаш? Има много начини за да се предпазиш от бременност. Имат тези, които искат. Дори може и начина на раждане да избереш. Тези, които не искат болки или увреждания имат на разположение упойки, секцио...

Ако си избереш мързелив партньор, който нищо не пипва вкъщи, не носи пари и чака на готово всичко, вината си е твоя, не на обществото. Да си избирала добре. Всеки сам си е отговорен за постъпките. Има мъже които изцяло са заети с децата, докато съпругата работи.

Наистина ми е чудно как жена в 21 век се оплаква от цикъл и семейство. Я питай нашите баби и прабаби, тяхната наистина е била трудна. Без превръзки или тампони, с болки, без противовъзпалителни и антиконцептиви ,раждали са без упойка и са имали не по 2, а по 4-5 деца. И е трябвало да се грижат за къщата и децата сами докато мъжът е бил на работа. Наистина са били трудни времена.

Сега нито една жена не е задължена да бъде съпруга или майка. Всяка се урежда както сметне за добре. Ако се уреди лошо, да се сърди на себе си, никой друг не и е виновен. Просто ми е чудно в каква среда живеете, че в 21 век така да мислите.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 42309db010
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Спокойно ... идва времето, в което цикъла няма да е такъв проблем. медицината напредва!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ba60e7d610
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторке, а ти какво искаш от живота? Какво трябва да ти се случва?
Начина ти на разсъждение показва, че си добре обгрижвана от родителите ти! Тази слабохарактерност на днешните жени е много разпространена и една част използват секса и външния си вид, за да си осигурят материално спокойствие без да се трудят! Жените сте хитри, защото използвате наготово природните си дадености, с които манипулирате мъжете и тяхната съвсем нормална нужда от вярна партньорка и редовен секс!...
Това ви поведение ще да е равносилно, ако ние мъжете използваме физическата си сила, за да си уреждаме живота - така правят мутрите и престъпниците!!!
Оплакването ти е признак за липса на образование, култура и ценности!
Животът е саможертва, която всеки един от нас трябва да направи в името на добруването на обществото, в което живее, и децата си!!!
Ако не минеш по този път, никога няма да усетиш вкуса на живота. Няма да си ценна за никого.
Жените сте много привилегировани и в горните коментари са ти обяснили ясно защо!
Липсата на самоотверженост и любов към близки, съпруг и деца няма да се компенсира от нищо...
В живота се пита ТИ КАКВО МОЖЕ ДА ДАДЕШ ОТ СЕБЕ СИ, а не какво получаваш! Защото да получава наготово всеки може, но само силните хора умеят да дават без да вземат!!!...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a1a607721e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   А не си ли мислила, че вместо жена си можела да се родиш като животно за заколение? Да те държат известно време в някаква тясна клетка пълна с лайна, да си постоянно бременна за мляко и накрая да те провесят с главата надолу на една кука и да ти пуснат ток, преди да те разфасоват с касапските ножове? Или пък да си диво животно бягащо от хищници, незнаещо дали ще преживее деня? Или пък да си хищник, вечно дебнещ и преследващ за да не умре от глад, и така докато е здрав има сили, а след това става плячка на лешоядите? Или да си дърво и да дойде някой да те отсече? Предлагам да се обърнеш към твореца на вселената с по-добри предложения за устройството на света. Как предлагаш да се извършва размножаването на хората? С еднполова система на самооплождане ще трябва да си го вкарваш сама и няма да има кой да ти помага за нищо. С вътрешно раждане пак ще трябва и да раждаш, а ако снасяш само яйца, то ще трябва да ги пазиш от хищници. Или предлагаш въобще да няма размножаване и хората да са безсмъртни? Не става заради възможността от механично унищожение на тялото, която не може да бъде избегната. Дори популация от нестареещи но без размножаване е обречена да изчезне заради инциденти и междуособици. Такава популация е обречена и на вечна стагнация, защото взелите властта никога няма да я пуснат и ще държат останалите като роби. А има ли възможност за размножаване, автоматично трябва да има възможност за смърт, иначе няма да ни стигне планетата. Какъв е по-точно твоят проблем, двуполовият модел като цяло или твоят частен случай, че ти си прецакана да се родиш жена? Всеки така вика, ама що на мен еди кво си? Ами на кого другиго, това да не е концерт по желание? Виж, ако наистина има прераждане, това дава много по-широк смисъл на настоящия модел. Просто се редуваш да бъдеш и едното, и другото от всички противоположности, докато не съзрееш достатъчно да се освободиш от всичко и да напуснеш този порочен цикъл.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7adb284742
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От авторката- Колко негативизъм прочетох, просто нямам думи! И аз като всички жени мечтая за съпруг и деца. Никъде не съм споменавала, че нямам намерение да ме докосва мъж и прочие. Погледнете реално на нещата, които изброих и ще ме разберете по-добре. Аз не мразя мъжете или нещо такова просто смятам, че те са привилегоровани т. е имат повече права и свобода, нищо повече. Ни най-малко съжалявам, че съм жена и не се оплаквам от цикъла си (ако някой ме е разбрал грешно) През тези дни сме просто неразположени, което не е комфортно. Просто изразих мнение без никакви лоши чувства към никого.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 312c89e791
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Офф, майко мила, ама вие коментиращите сте наистина много зле. За какви животни ми говориш ? Какво клане ? Говорим си за човека. Ама вие мъжете как да разберете, като никога не сте и няма за бъдете жена. Пожелавам ви го, ама в някой друг живот... Айде със здраве !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ffc5d9a32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   И с последния си коментар реши да го играеш жертва. Значи ти можеш да пишеш, каквото пожелаеш, но когато другите изразят мнение, то е негативизъм. Значи просто искаш да се съгласим с теб. Научи се да приемаш критика, не всичко се върти около твоето мнение. В спорът се ражда истината, но ти не искаш да разбереш, че има две страни на монетата. Буквално пускаш тема, в която обясняваш, че на жените им е по-трудно, а не се обосноваваш. Ти била ли си мъж, че знаеш?

Имаш ли си идея през какво са минали някои мъже? В твоето въображение мъжете са сведени до машини за секс, нямащи никакви други цели, идеали, проблеми. Никакви несигурности, трудности, моменти на слабост. Като цяло нулева комплексност. Раждат се, правят дете на някоя, тя страда 9 месеца, те я зарязват вкъщи. После става слугиня, а те си гледат живота.

Може ли такава наивност на 19 години. На всички ни е еднакво трудно. Някои имат по-добър старт, но и те си имат проблеми. Животът е постоянна борба и това го прави толкова красив, но и малко страшен.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: bdafa07124
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   18, не мисля, че сама осъзнаваш проблема си, тогава. Просто повтаряш типичните безпочвени феминистки твърдения в опита си да се изживяваш като жертва и да получиш въображаеми ползи от това. Какви права повече имат мъжете? Да умират години по-рано от жените (статистически)? Да се самоубиват тройно повече (щото им е много добре сигурно)? Да, както казаха по-горе - мъжете и жените са различни още в самия си зародиш. Не може да кажеш "мъжете имат повече права защото нямат цикъл". Според Евростат България е на второ място в ЕС по брой на жени на ръководни позиции - 44%, почти половината, от мениджърите са жени. Уау, много са потиснати жените, големи жертви, нямат права и привилегии! Само слабите и неориентирани жени могат да твърдят, че е лошо да си жена. Всъщност трябва да спреш да искаш да си мъж, да осъзнаеш женската си природа и да я приемеш. Без шизоидни изпълненения.

А ти за какви права и привилегии си мечтаеш? Какво според теб трябва да стане, че да си доволна? Или не знаеш, а само знаеш, че от нещо си недоволна, но даже не можеш да разбереш от какво точно?

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4f111dba17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   За цикълът и раждането си права - гадно е, но няма как и двата пола да правят това. Тези задачи се вършат само от един.

Сега: за вкарването си е виновна самата жена! Вкарването е болезнено, ако размера му е твърде голям за твоите възможности. Та ако ти е голям, намираш по-малък и няма да те боли толкова. А ако под болезнено имаш предвид анален секс - също не си длъжна да го правиш, мила! Лично ти разрешавам да отсвириш всеки мераклия за такъв. Недоволните да се оплакват на кмета на Танганайка!

За домакинството: в наши дни нещата са индивидуални. Познавам мъже, които готвят, мъже, които перат и т.н. Ако твоят не го прави, помисли дали ти си го накарала някога или седиш и въздишаш тежко за клишетата, които те задължават да правиш това и онова!

И с изкарването на пари - като не ти стигат парите му, намери си изкарващ пари, бре! Делян Пеевски и компания - все някой от онези е свободен, а и пари изкарва! Може и някой по-беден от тях, защо си се хванала с тези лоши бедняци, бре? Някой задължи ли те?

Да, чувал съм този стереотип за мъжката рожба, но пак - има мъже и мъже! Като не те кефи този, отиваш при другия и заживявате заедно. Едва ли преди да забременееш не си знаела, че иска мъжка рожба. Тогава защо стоиш при него, че и деца му раждаш?

С думи прости: намали четенето на огорчени стари моми, наричани поновому крайни феминистки /те са онези, на които феминизма им е оправдание за омразата към мъжете, която си имат отдавна, а не жени, борещи се за нещо добро в полза на нежния пол/ и вземи живота си в свои ръце! Ако този мъж не иска същото като теб, намираш друг и тогава му раждаш дете! Първо проучване и тогава рожби - я мъжки, я женски!

Ако някой те задължи да стоиш с описания от теб пример, кажи ми името му и лично отивам да му... обясня колко е тъп. Щом приключа с конското, той ще се скрие някъде и повече няма да ти дава тон на живота. А ако никой не те задължава, но ти все пак продължаваш да страдаш, и страдаш, мълчаливо застанала на някоя пейка, с тъжен поглед и в поза "Многострадалната Геновева", обяснението няма да е за някой мъж, а за страдалката. Страданието е нещо, което е против волята ни, а не модерен психофетиш. Т.е. трябва наистина да те задължават за нещо, а не да го правиш доброволно, но да твърдиш, че някой те задължава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b666f13fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   За щастие, ние сме в демократична държава с християнски ценности. Правата на мъжете и жените са равни.
Разсъждаваш само и единствено от своята гледна точка - не се ли замисляш, че мъжете са тези, които при една евентуална война ще бъдат мобилизирани.
Не мисля, че си ставала свидетел на крайно несправедливо отношение към жените - принудена ли си да ходиш забулена? Омъжена ли си, когато си била невръстно дете? Била ли си подложена на т.нар. женско обрязване? Надявам се, че не.
Американският феминизъм е натрапване на зловредни ценности - той не пропагандира равенство между двата пола, а надмощие над мъжете. Примерът на Западна Европа е позитивен - в Швеция няма разделение между половете, дори в политиката броят на мъжете и жените е равен.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b666f13fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   - Женско обрязване
- Ранни бракове
- Липса на достъп до образование
- Забрана за квалифицирана работа
- Бурки и други забрадки

За щастие, България е християнска държава с демократични принципи. Тези неща ОТСЪСТВАТ. Менструацията и домакинските грижи са най-малкият проблем, ако можем дори да ги наречем. Но не забрявай, че не си била от другата страна - войни, умора, високи изисквания... И на мъжете не им е лесно. Трябва толерантност между двата пола, не да играем на "Кой е по-по-най".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker