Как да подходя с новият ми клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да подходя с новият ми клас
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 916 пъти
Здравейте момиче на 14 съм.
Понеже тази година завършвам 7ми клас, ще се местя в ново училище и ще срещна нови хора проблемът ми е че незнам как да разговарям с тях когато ги срещна на 15 септември. Знам че това звучи като някаква шега но е абсолютна истина. Никога в живота ми не съм нямала приятели, ето защо ми липсва самочувсвие и увереност. Е имам само едни единствени приятелки но ги срещам само лятото иначе през останалата година съм сама без никакви приятели. Свикнала съм да възприемам всеки един човек който говори с мен за приятел понеже ако някой общува с мен това е нещо голямо за мен. В училище същата работа там пък съм аутсайдер не говоря с никой и си нямам приятели.
П. п много се радвам да отида в новото училище и се надявам там да няма никой от стария ми клас понеже ако има пак ще настрои всички срещу мене и пак ще съм същата работа като в старото ми училище. Най-държа на това да си намеря много приятели които няма да ме мислят за задръстена и скучна само ми е чудно как да се запозная с тях на първия учебен ден.
Предварително благодаря за съветите!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf30f080b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Озъртай се за плахи момичета и момчета като теб.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9fb74eca4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Със сигурност ще има такива, които се познават, но се огледай за някоя групичка и отиди при тях да се запознаеш. Питай ги от кое училище са, как е било там, след това ги попитай за социална мрежа да може да си контактувате и там. Ще има такива, с които няма да се разбираш, но в живота няма как без такива хора и затова не обръщай внимание още от начало като видиш, че просто с някои хора няма да си допаднеш.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 573d8d4be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаш възможност за ново начало. Просто на първия учебен ден се запознай с всички. Никой няма да го помисли за странно ако от това се притесняваш. Например може да промениш външността си за да се почувстваш по уверена в себе си, или пък не както си решиш. Просто запомни че всички други също ще са притеснени, затова просто ги заговори. Те ще го оценят както ти когато някой те заговори. Аз съм 8 клас и на първия учебен ден просто си казах че ако не искам да продължавам да съм аутсайдер трябва да направя нещо защото ако чакам няма да стане само. Извинявай ако съм го написала неразбираемо, но наистина се опитвам да помогна. Успех ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 19 дни
hash: 4d1f8e2c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай. Аз бях в същата ситуация преди три години като започвах 8 клас, на всичкото отгоре се преместих от училище в малък град, към гимназия в голям. Сама си избрах и гимназията, и профила, и по-доволна от избора си няма как да бъда. Но ми отне време да си намеря приятели. Със сигурност ще има хора, които се познават от преди, но ще има и такива, които никой не познават. Преди началото на година се разбра кой ще е в клас и едно момче направи група на класа в месинджъра и много хора се запознаха там може и при теб да направят. Отделно предполагам че учителите ще ви наредят по номера, ще имаш възможност да се запознаеш със съседите по чин.
Поразгледай се за хора, които изглеждат срамежливи като теб и се запознайте.
А и в крайна сметка ще има да се гледаш с тези хора 5 години. Всичко ще се нареди дори да отнеме малко време. Гледай образованието да върви, че нещата отсега нататък тръгват надолу...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker