Грозна съм и това ми пречи с момчетата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Грозна съм и това ми пречи с момчетата!
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1058 пъти
Здравейте, хора. Знам, че това е поредната подобна тема, просто имам нужда да споделя конкретно при мен как е. Аз съм момиче на 23 г. Много съм влюбчива. Обичам да намирам емоция във всичко. Както повечето момичета на моята възраст обичам да се закачам с момчета, дори да нямам нищо сериозно с тях, просто да излизам, да се шегувам с някое момче и просто да сме близки приятели и от време на време да се закачаме - това е нещо типично за всички мои връстнички и вие го знаете и може би ми се чудите защо споменавам нещо толкова обикновено и нормално, което е част от живота на всяка млада жена? Защото при мен да се случи това, това е ВИП екстра! Да, аз не преувеличавам, точно вип е. Две неща са причината - първо много трудно общувам с хората, не знам защо. Това ми е огромна слабост. Второ - изключително грозна и дебела съм. Ще ви помоля да се въздържите от коментари със съвети за диета и фитнес, защото не това е темата, по която очаквам коментари, да, аз много добре знам какви стъпки трябва да направя и правя каквото мога, но не мога, не мога и не успявам да стана финичка Барби и моделка, както са повечето млади мацки на моите години. Структурата на тялото ми е такава, че аз съм си от по - едрите, наследствено е и съм много ниска. И тук конкретно темата е за това как грозните жени като мен успяват да преодолеят болката от това, че заради факта, че не са красиви никога няма да им провърви когато си харесват някое момче. Особено когато си харесвате дадено момче и искате поне като приятел да го спечелите и да си общувате, да се закачате и нищо повече! Да, за грозно момиче като мен и това е вип. Аз нямам никакви приятели. Само 2-3 момичета, а за момчета изобщо няма да коментирам, никакви нямам, никога не съм изпитала на тези години какво е да си приятел с момче. И когато си харесвам някого знаете ли винаги съм си мечтаела не за връзка, а за това харесвания от мен обект да ме възприеме като приятелка, да ми даде шанс да ме опознае що за човек съм. Нещо толкова дребно ме устройва, защото никога не съм го изпитала. Смятайте!

Винаги когато си харесвам определено момче най - голямата ми слабост е моя външен вид. Че съм твърде грозна, че да ме харесва дори и като приятелка. Защото болезнената истина е, че хората гледат първо външния вид, а чак след това те опознават! Колкото и да твърдим, че външният вид не е важен, това е една истина от която ние грозните не можем да избягаме. Всички, които имат същите слабости и комплекси като моите ще помоля да се чувстват свободно да ми споделят как се справиха с тази болка, защото за влюбчив човек като мен наистина не е лесно. Искаше ми се да бях красива като едно съвременно момиче през 21ви век. Поне започнах да си спестявам от джобните да събирам пари за скъпи маркови дрехи, знам, че е глупост, но само това донякъде успява да ми покрие грозотата и да създава някакво внушение, че изглеждам добре. Много хора са ми казвали, че дрехите са важни и се оказаха прави, като си обнових гардероба се чувствам по добре.

Да кажа нещо и за момчето, което си харесвам. Знаете ги тези постове "коментирай с твоя снимка и те оценявам от 1-100". Разни мацки си качваха снимки, на малко даваше 100. Обикновено даваше 70-80 и т. н. Качих моята единствена снимка където се харесвам и изглеждам добре. Написа ми 100. Изненадах се. И същата тази снимка си я бях сложила за профилна и момчето ми написа коментар "Много си красива". Да уточня, не се познаваме лично. Не искам връзка с него дори, искам за първи път да усетя просто какво е да си приятел с момче, какво е харесвания от теб обект да не те мисли за грозен. Пишем си чат - пат, рядко пише обаче. Силно се надявам да не е защото се е стреснал от външния ми вид, въпреки хубавия му коментар за снимката.

Дълго стана, но си излях душата... просто искам да приличам на нормално момиче. Да, грима и дрехите помагат, но само донякъде, пак си личи че съм грозничка и, че има и по - красиви мацки от мен. Ако не излизам със специални сексапилни дрехи и грим няма да коментирам как изглеждам.... Дори бостанското плашило ряпа ще яде пред мен. Добре, че са гримовете и дрехите иначе дори и 10 процента нямаше да ми даде момчето за снимката.

Като видя снимка на мои братовчедки примерно ( всичките са много красиви), позирали пред огледалото с толкова фино тяло като щъркелски крака, с толкова красиви коси и очи... винаги си задавам въпроса "Защо не изглеждам така". Някоя като мен чувства ли тази болка като гледа снимки на нейни красиви приятелки...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: f82224e3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Важно е да имаш самочувствие и да го излъчваш. Не всички имаме перфектни тела и красиви гени, но щом се поддържаш, какъв е проблема? Дрехите, гримът-това е само външната опаковка. По-важното е да излъчваш, че се обичаш и харесваш ти самата. От цялата история това не се забелязва. Направи си списък с това, което харесваш в себе си външно. Само не казвай, че няма такова. Все нещо си харесваш-цвят на очите, форма, мигли, вежди. Или пък нос, устни. Напиши си плюсовете външно и вътрешно на един лист.
Аз съм ниска на ръст, но си харесвам очите и доста са ми казвали, че са хубави. Да, бих искала да променя някои неща по мен външно, но пък други са ги намирали за красиви. Това, което ти смяташ за грозно, за друг може да е красиво и сладко.
И не си мисли, че всички момчета харесват сексапилни дрехи и грим. Мъжете не са толкова лесно заблудими, че да не могат да преценят как изглеждаш без грим. Могат и то без проблем. Мъжете се привличат от уверени момичета, така че промени това в себе си.
. Щом това момче те е харесало, явно не само грима и дрехите е забелязал. Макар че цялата тази класация да ми се струва леко странна и все едно кастинг прави, но разни хора, разни идеали. Това, което ти не харесваш в себе си, друг може дори да не забележи като твой недостатък.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ddb1a9224f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжалявам, че се чувстваш така... Разбирам те, аз самата за себе си не мисля, че съм грозновата, но факта, че не съм с голямо самочувствие пак влияе върху това колко съм, , харесвана от противоположния пол". Истината е, че независимо колко си красив или не, самочувствието е на първо място! Имаш ли го, става лесно нататък... Хубаво е, че се поддържаш откъм стил на обличане, че се гримираш, това са неща от значение. Всеки човек се радва да види някого, който е чистоплътен и се поддържа! Продължавай в същия дух! А що се отнася до килограмите, и това може да се коригира, пробвай от всичко, а това, че си нисичка не е от значение, дори се счита за сладко. Вероятно момчето, щом ти пише толкова мили неща, е искрен, когато някой ти направи комплимент не се съмнявай! Дори трябва сама да се научиш да си правиш, не е начина да пишеш на всяко изречение, , грозна съм".

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: bffc49d026
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре искам да попитам нещо. И аз съм от момичетата,които никога не са имали гадже и забелязвам, че масово пишат, че дори да си дебел и с несавършенства, ако се харесаш и другите ще те харесат. Как изобщо самочувствието влияе на външния вид? Ти пак изглеждаш по същия начин. Как така преди не са те харесвали, но след като се харесаш и всичко се променя и после на опашка се редели?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1fc842b6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж ти се обиждаш и се имаш за грозна но пък други могат да те мислят за красива без ти да го знаеш... Всеки човек си има нещо красиво в себе си не се обиждай така... Няма как да сме най-красивите винаги ще има по-красиви от нас... Важното е да уважаваме себе си! Ти се приеми такава каквато си пък който иска ще те хареса каквато си и ще ти бъде приятел!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f82224e3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3 от 1, важно е самата ти да се харесваш. Да, не те променя магически нито визуално , нито нищо. Нито ще се наредят тълпи с тълпи ухажори и обожателки. Просто си уверена, че си си ти, че си уникална. Да не си мълчиш, да не си свита,да общуваш с хората свободно. Това да се харесваш и обичаш е основното нещо,за да те харесат и другите, не само мъжете. Да се чувстваш добре в своята кожа.
Хората остават в живота ти заради характера,не заради външния вид.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker