Завърших преди почти година и все още съм в депресия от това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Завърших преди почти година и все още съм в депресия от това
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1178 пъти
На някои хора тази тема може да им се стори смешна, но съм искрена в думите си и не ми остава нищо друго освен да си излея болката тук. Момиче съм на 20 години, завърших гимназията през 2019 и до ден днешен не мога да го преодолея и да свикна с болката, плача всеки ден от както завърших училище, всичко ми липсва толкова много, стария ми живот, хората, учителите, родния град. Всичко беше повече от перфектно, когато бях на училище, много хора се депресират от факта, че трябва да ходят на училище, е при мен беше точно обратното, училището беше моето спасение от живота, само там се чувствах истински щастлива и на мястото си, а сега, след като всичко свърши съм попаднала в една дупка, от която няма измъкване, никога не съм си чувствала по-тъжна, преместих се в друг град, уча, това, което винаги съм искала, но носталгията така и не ме напусна, мислех си, че ще отмине, но уви, мина почти година, а аз все още плача всеки ден, когато се прибера и остана сама, чувствам се сякаш всичко хубаво си отиде с училището, пиша това през сълзи, не мога да намеря думи да опиша колко ми е тъжно, това беше най-трудната година за мен до сега. Всички ми казват, че живота продължава и предстоят още по-хубави неща, но за мен не е така, най-хубавите ми години отлетяха. Не искам съвети, просто исках да споделя и да разбера дали съм единствената, която се чувства по този ужасен начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 890898d523
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре дошла в реалния живот! Ще ти мине. Докато си ученик мечтаеш да завършиш, да станеш голям и независим, а когато това се случи... разбираш колко си бил щастлив в училище!
Всеки е минал през това, особено ако не лежи на дивана и не чака родителите си да се грижат за всичко.
Спокойно, просто при теб е по-сериозно. Гледай само да не стигнеш до истинска депресия, иначе с времето нещата ще се оправят и ще ти останат страхотните спомени. Моя приятелка май още не го е преживяла напълно. На 30 сме, а тя още рови из Фейсбук и издирва бивши съученици. За какво, не знам. Отдавна не сме същите каквито бяхме, ама е по майчинство и явно я гони скуката.
Спокойно, това което преживяваш е нормално, само не позволявай да се задълбочи.
С времето ще се оправиш и ще видиш, че светът не свършва със стената на училището, напротив.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 12895de792
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм от хората, които нямат търпение да завърши училище и да почне в университет, но уви... Да, едва ли съм като теб в случая, но си дай сметка всичко колко сме различни. Трябва да се радваш, че си ги имала тези моменти, че си била щастлива! Минало е, но няма как! Не се депресирай на нещо, което и без това няма как да се върне. След време може пък да се влюбиш в новата си среда и после пак да свърши и пак да страдаш... Защо си го причиняваш? Потърси хора от старото си училище, пишете си, вижте се, да си припомниш хубавите споделени мигове.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5c45f0edc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Аз завърших през 2016 и все още не мога да свикна с това. Записах се да уча, но прекъснах, защото не ми хареса специалността. И в момента страшно много искам да уча, но самата аз не знам какво точно. Мисълта да остана без образование ме ужасява. И на мен също като теб страшно много ми липсва училище, бих дала всичко, за да се върна там..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 31f9db1bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти нямаш ли си приятелки? Нямаш ли фейсбук? Аз понякога ако ми е гадно от нещо взимам телефона пиша някакви други неща на приятелки или на други познати, разгледам някакви глупави картинки от фейсбук, а ако съм на лаптопа си пусна някой сериал. Иначе тази година завършвам висше. Много се зарадвах като завърших училище, защото исках да се махна от родителите ми и да отида в друг град. Иначе всяка година по 1 път се виждаме почти целия клас. Сега съм с още 2 приятелки в едно общежитие. И вече се чудя за коя държава да си взема еднопосочен билет ама ще почакам вирусите да минат :D

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: da4a8441e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз бях така но свикнах...

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 82efebf968
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Живота е една голяма борба.До сега не си се борила,живяла си всичко да ти се дава и на готово на гърба на родителите си.Сега трябва да направиш следващата крачка,а тя е да създадеш собствено семейство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker