Курва ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Курва ли съм?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 27095 пъти
Има една друга тема, кога една жена е курва, но искам да създам още една, но с малко по-различен въпрос.. Значи преди не се занимавах с много момчета и така, но сега, когато по-често се напивам, правя си веселбата, и правя много глупости... Натискам се с различни момчета... :( НИКАКЪВ СЕКС, само целувки, но се чувствам, като леко момиче, защото вече се натисках с 5тима на 5 различни купона... С двата от тях по 2 пъти, защото повече ме кефиха, но след това нищо, защото не искам нищо сериозно.... Казва се, че "пияните устни изричат трезвени желания" и оправданието ми не мисля, че е "бях пияна, затова го направих"

Нали допадаха ми тези момчета и едното от тях искаше да си поговорим и ми каза, че, когато сме се запознали, съм била може би една от най-свестните момичета, които познава... а сега какво? Да не би да съм пропаднала? Не се натискам с който и да е, а само с момчета, които ми допадат, мислите ли, че съм курва?!?

Чувствам се ужасно, леко момиче ли съм? А обикновено ми се носи славата, че съм трудна и никой не може да ме спечели... Просто не искам нищо сериозно, защото знам, че ще ме наранят и че като се разделим, няма да сме приятели или нещо такова... Не знам вече, критикувайте ме колкото искате, ще го понеса, кажете ми всичко директно, истината, ще я приема, заслужавам си обидите ..... Благодаря, че си направихте труда да прочетете това :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 026df62c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не си курва. Курвата или проститутката са жени, които правят секс за пари. Когато си определиш тарифа и правиш секс, свирка или друга услуга, ще си курва. До тогава си просто едно объркано момиченце

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 58f1bb2627
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами кхмкхм :)) не не си курва. Що е то курва - жена която се *ебе за пари, или срещу очевидни материални продобивки които не би получила от мъжа без секс с него. А що е то "леко момиче" - което се праска с тоя и оня лекомислено обикновено без материални изисквания, което не значи курва автоматично, но може и да го включва :)) Явно че не си леко момиче. Просто се натискаш (разбира се с момчета които харесваш). Обаче това с напиването е много лошо!!!! Сериозните момчета не се кефят на напиващи се момичета :)))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f07f5d1c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Абе, вие курва не знаете ли какво е? Жена/ момиче, което спи с много мъже/ момчета. Това е определението- колкото и да се мъчат да насадят, други типажи няма, това е и винаги ще бъде така.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 14cc25e67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не се наливай с алкохол бе, момиченце! Не знаеш ли колко е грозна и смешна пияната жена? Остани на един купон до края само на сок и ще онемееш, няма да си познаеш приятелките! За сега са само целувки, по нататък ще започнат да те е... т като най-гнусен и достъпен парцал, защото алкохола премахва задръжките и няма да те спре съвестта ти, сутрин ще се събуждаш с непознат пиян боклук да себе си, това ли са ти "трезвените желания"?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 84829fb7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Не момиче не си курва, просто се забавляваш, а в това няма нишо лошо. Курва означава да спиш със много мъже за пари, а ти това не го правиш, дано и за напред да е така. :)
16г.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 43df7d7cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ахахаха, ти ме разби, натискала се. Ами я се качи сутрин в гредския транспорт, масово натискане :)

Ale

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 28c1cd6eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега, ти може и да не си курва, но фактът, че се натискаш и целуваш с различни мъже създава супер негативно впечатление при всички, които са те виждали да го правиш, и те може би те мислят за лека жена!
Според мен, обаче си просто едно неориентирано момиче, което все още няма ясно изградена представа какъв тип мъже харесва, ... а може би все още не си намерила своя Ромео!? :))
Трябва обаче да внимаваш да не прекрачиш онази тънка граница между целувките, натискането и секса!
От историята ти разбирам, че си се целувала с 5 различни момчета, но на различни купони, което е добре за теб, защото аз лично съм срещал и още по-тежки случаи…
Веднъж ми се случи да видя как една моя позната се натискаше с четирима различни мъже, само за една вечер(eдиния от които бях аз). Само ще уточня, че с нея почти не се познавахме преди въпросната вечер. С мен се натискаше още преди да е започнал същинския купон, а и честно да ти кажа тя изобщо нямаше вид на пияна жена! :)))
След това в дискотеката се натискаше с още трима други мои приятели, и съм почти сигурен, че накрая е изчукала един от тях. Ето това се казва курва!!!
Моят съвет към теб е да не се страхуваш толкова от любовта, а да си намериш сериозен приятел, на който да може да се разчита. Не се бой, той няма да те нарани, стига да не си го избирала само по външността…

Успех момиче и късмет! :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f26ba41b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Питаш авторке за значението на думата курва - жена/момиче склонна/о към развратно поведание. т.е. може да си курва без да правиш секс. Ако правиш и секс си "лека жена" т.е. пускаш от първият път. Това за парите и облагите дето ти го говорят си е чиста проституция. Така че сама прецени каква си и каква искаш да бъдеш. Няма нищо лошо в това да се натискаш но всеки път с различен това малко клони към...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e1b4de088a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Внимавай следавщият път - като се напиеш може да не спреш само до натискане, а най-лошото ще е да е против волята ти. Която от алкохола доста отслабва. За всеки случай прочети сподаленото "За Яна" и няма да задаваш глупави въпроси. Не си курва, а си неуравновесана и неразумна, което вреди на имиджа ти и може да навреди и на здравето ти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 58f1bb2627
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Айде стига глупости, курвите са жени дето се *бът за пари!! Лека жена е такава дето 'пуска' безпринципно, без много да му мисли (за без пари обикновено, или почти). Използването на "курва" и "лека жена" идва обикновено от разни назаднали с материала обидени мъжки индивиди или от завистливи женски :)))

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f26ba41b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   10 как би нарекъл жена която само с поведение и облекло прилъгва, че е лесна а не пуска. търся дума за това но освен курва друго не ми идва

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 58f1bb2627
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По облеклото едва ли може да се съди коя е "лесна" и коя не, аз не мога. А поведението.... има разни уж флиртаджийки дето ти ангажират вниманието... еми не са курви, всъшност може и де се окажат но предварително не се знае. Може би са кучки ангажиращи вниманието? :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cc6654f3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Значи според мен не си курва, но просто когато отидеш на купон не се наливай толкова защото колкото и готино да си мислиш, че е в на другите очите е много смешно. Пак си пийни, ама не толкова, че да не знаеш какви ги вършиш. И това което каза, че не искаш сериозна връзка, защото могат да ти разбият сърцето права си, но не напълно. Така ти когато станеш вече голяма смисъл вече си решила да се жениш теб просто ще те е страх да не ти разбият сърцето. Не ме разбирай погрешно и да почнеш всяка седмица с различен. Само казвам аз какво мисля.

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 3c853152d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Курва е жена с евтино поведение. От тук насетне сама си прави извода каква си. Щом не искаш да си такава, просто не се напивай! Всички знаем от опит, че това не води до нищо хубаво.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 086d036ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   КЪМ АВТОРКАТА
Аз се чудех същото за себе си. Но в крайна сметка знам, че не съм лека нито курва.
На последния купон не бях пияна но се натисках с един. Преди не съм се натискала с никого. Просто си танцувам, пийна колкото за компанията - една чашка.
Хормоните ми не се укротяват. Както и на теб и на много други момичета. Явно си доста самокритична пък и все пак е добре, че имаш съвест, която да ти каже - ти си лека а след това и ти да се запиташ - такава ли съм? Но не, не си лека; хей опомни се! Къде ти е самочувствието?
Това, че се напиваш и се натискаш след напиването говори лошо. Значи ли, че подсъзнанието на една млада жена е това? Както повечето коментари по темата така и аз държа на мнението, че тези целувки после водят до другите неща.
А относно нов приятел - да нужен ти е. На всеки му трябва. Човек има нужда да изразява всички чувства. Не е хубаво да си сама. Правилният човек ще си видиш и усетиш сама и повярвай - няма страшно. Всяка рана зараства с времето. А и защо изобщо първата ти мисъл е, че ще свършите зле? Ами ако се получи? Я по оптимистично! :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 9b406b2b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Така.
Само дето много хора си мислят, че много знаят и се изказват...
Та да мочнем от начало.
1 - а. Курва - жена, която прави секс с различни мъже;
1 - б. Курва (прен. ) - жена, която се държи нагло, като гледа да вземе на макс, а да не дава нищо;
1 - в. Курва (прен. ) - мъж, който се държи нагло, като гледа да вземе на макс, а да не дава нищо;
2. Проститутка - жена, която прави секс с мъже, жени и т. н. ЗА ПАРИ;
3. Жиголо - мъж, който прави секс с жени СРЕЩУ заплащане;
4. Мъжка курва (прен) - държи се нагло, като гледа да вземе на макс, а да не дава нищо;
5. Педераст, педал, пИдал и т. н. - мъж, който се държи нагло, като гледа да вземе на макс, а да не дава нищо; човек, който прави мръсотий на другите (хора или животни); мъж, който обича да му вкарват мъжки полов орган, ръка, крак и др. в дупето и евентуално сперма;
6. Наглец/нагляр/наглярка - който се държи безцеремонно, непукистки, като гледа да вземе на макс, а да не дава нищо;

(проститутката прави секс СРЕЩУ заплащане, а курвата прави секс ЗА КЕФ - със забележките за прен. )

Не знам кой на кого какво се мъчи да вмени, но това е.

Ай, данО съм бил и аз малко полезен!

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 9b406b2b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   И още нещо.
Защо трябва да си курва или лека?
Аз съм мъж, но като бях на 16-18 много често ходих по партита. Ей, бога ми, само аз си знам на какви съм попадал:
"Дай 2 лафа за свирка или 5 лафа за е*ане", "Тая, ако не я изчукам, Миро да не се казвам! ", "Всички жени са курви, дори и майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена! ", "Тая мъстия саде за ебане става! ", "МанИ я тая бре! Она лека, лека па чак лейка и то куха! ", "Ай да ѝ цепнем патрончето! ", "Якак кака - само за креват стаа! "... и мнооого други.
Понеже не пия, само ги заобикалям такива. (без значение пол-а).
Не пия и не пуша, но много често попадам на следната ситуация: "аре, братО, дай один фас, уа! " изречена от жена - звучи крайно вулгарно и тъпо! Обикновено от такива ми се драйфа! (без извинение! )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker