Красота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Красота
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1268 пъти
Здравейте, момиче на 15 съм.
Всеки ден в социалните мрежи забелязвам момичета на моята възраст, с тонове грим по лицето, изправени коси и къси якенца да позират, събирайки лайкове. Имат безброй момчета, които ходят зад тях и големи компании.
Кога и на мен ще ми се случи?
Не нося грим, само спирала и фон дьо тен и то понякога.
Не се изправям-косата ми има леки къдрици
И съм чувала безброй пъти- Защо не си изправиш косата?
Зъбите ми са малко криви, но в момента няма как да ги оправя.
Не съм имала гадже досега. Преди време едно момче ме харесваше, но не направи нищо и разбрах от други хора.
Наистина не излизам често, но и почти няма с кого освен 3-4 момичета. В 8 ми клас не успях да се сближа с най- готините и останах при, , смотаните, ,
Никое момче от гимназията не е проявило интерес към мен.
Висока съм 165 и тежа 62кг, но не смятам, че в това е проблема.
Не съм чак толкова срамежлива, може би съм скучна. В класа момчетата говорят с мен, но аз май съм по-тросната или не знам. Не съм от момичетата, които ще стоят и ще се усмихват, а по скоро си изказвам мнението по въпроса. Не знам как да се държа с момчетата. Сякаш с момичетата съм по дружелюбна. Нямам снимки в социалните мрежи и не съм известна сред хората. Трябва да си кача, за да ме виждат ли?
Дрехите ми не са много хубави, но все пак не са и зле. Какво трябва да направя? Да се гримирам, да излизам по-често не знам. Ще се надявам на вашите съвети. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 1cb5d5661b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурна съм, че си красива и без да носиш маркови дрехи, тонове грим и прочие. Аз съм по средата. Нито съм смотана нито съм кифла даже мога да кажа, че ми е добре да не съм като всички. И аз бях с криви зъби и ми сложиха брекети. Аз ги исках от 2017 и тъй като нямахме възможности ми ги сложиха тази година. С желание става всичко. Започни да се грижиш за себе си с желание, бъди уверена ако не се харесваш ти самата няма кой да те хареса мила! Усмихвай се по често, доказано е, че усмивката прави човек по-привлекателен.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 79f221bc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Аз съм момиче на 19. Първо искам да ти кажа, че почти всички се комплексираме като виждаме нагримирани, полуголо облечени момичета, граничещи с облекло на леки жени в много случаи, но в главите ни това го смятаме за "мода" и сме се вглъбили, че така трябва да изглеждаме. За жалост, това е станало като стереотип. Но по описанието ти ти не изглеждаш зле, нито пък се обличаш зле, а нормално. По думите ти разбирам, че може би нямате толкова високо финансово състояние за супер модерни дрехи и такива подобни, но това не те прави по малко значима от останалите, обличаш си се нормално. И аз като малка съм имала криви горни зъби, но нашите предприеха мерки и се оправиха за няколко години. Поговори с вашите и им кажи когато имат възможност, да отидете при зъболекар и да ти сложат брекети или друг метод, както прецени зъболекаря и за 2-3 години смятам че ще се подобрят зъбите ти. С момчетата не се притеснявай като говориш с тях, не се стягай, момчетата забелязват момичета със самочувствие, но не прекалено високо, и които са уверени в себе си и се уважават те самите. Няма нужда да си слагаш тонове грим, за да изглеждаш добре, ако желаеш може да си слагаш лек грим понякога, както сама казваш, че правиш. Косата не е нужно да я изправяш, начупените и къдрави коси са много красиви, изправяй си я понякога когато имаш желание ти самата, а и не е полезно за косата да се гори често. Бъди различна от стадото, познатите ти които те карат да се промениш са поредните овце от стадото следващи сляпо стереотипите. Запиши се на танци, рисуване, свирене на някакъв инструмент, нещо за хоби каквото ти е на сърце и ще ти харесва да правиш. Там можеш да срещнеш нови хора, приятели, а и някое готино момче, което да те грабне :D.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 39f1568c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля че искаш внимание. От това което описа за себе си и визията си мисля че си прекрасно момиче и няма какво да променяш толкова в себе си. Не е нужно да си най- харесваната от момчетата, нито да имаш големи компании. Това е до време, след време никой човечец няма да се интересува от тези, , феймъсчета", когато порасне и води нормален начин на живот. Не си нито антисоциална, нито аутсайдер, нито грозна, нито ниско интелигентна... Тогава защо ти е всичкото това? Кифлите са толкова еднакви, не бъди част от стадото. И със сигурност след някоя друга година ще почнеш да бъдеш харесвана, особено от момчетата, когато желаят нещо различно и истинско. Разбирам, че на тази възраст е важно вниманието, но стискай зъби и знай, че търпението е цаката, ще получиш внимание, но само недей по лесния път...
/Ж18

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 36b26fc9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пожелавам да останеш за още повече време сама щом за теб има в класа "готини". И си позволяваш да слагаш етикет на други " смотани". Само защото някой не е като твоя идеал за готини, не го први смотан.

За мен ти си смотаната, която лепи етикети, другите са просто себе си. Някои са си кифльок от раждане. Други не понясат грим от детските си години.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4a885e92a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката:
Благодаря ви за съветите.
Номер 4 - в историята ми така нар. ,, Смотани,, са в кавички, защото точно сред тях аз намерих чудесни приятели. Знаеш, че винаги са налагани и винаги ще бъдат налагани такива норми. Винаги ще има хора, които са по- красиви и по- добри от нас самите. Знаеш за какво говоря. И в твоя клас сигурно е имало такова деление, макар и при нас никой да не се държи арогантно към другия. То се усеща в самите взаимоотношения и с околните. Хубав ден!

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e82962cf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кифла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: fa2d55091f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям номер 6. Аз съм авторката на номер 4.
Пълни глупости. Мислиш че винаги ще има по добър от теб. От мен за мен няма по - добра. В моя свят аз съм важната. Интересувам се от себе ти. В добро и лошо. Понеже някои слагат норма, това значи че нормите са ОБЩО ВАЛИДНИ ЗА ВСИЧКИ?

Говориш за нормите, все едно са правила. Прекарено задълбочаваш в тези неща. В техния свят има "загубеняци, популярни ". В тяхното съзнание и мислене.

Всеки създава свой свят през очите си. Грешката ти е че си навираш съзнавието в чуждия двор.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: fa2d55091f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката на коментар 4.

Ужасно е да пишеш коментар, как винаги ще има някой по - добър от теб, от мен и от нас всички. Ти си със ниска оценка. И избиваш комплекси. Едно момиче което се харесва, няма да обръща внимание кой какъв е. Нито ще вярва в някакви норми.

Проблема е единствено в теб.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 98e76769a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Искаш да кажеш, че в свят с почти 8 милиарда души е невъзможно да има някой на по-високо ниво от теб? Много си заблудена, мила. Кой знае каква си наживо и опитваш да съхраниш крехкото си самочувствие чрез надменност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 19 дни
hash: c085373cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо да мисля че има някой над мен? Защо в моя живот, да има някой по -добър от мен? И изречението "кой знае каква си на живо" ( независимо дали е от авторката ила друг) е доказателство, че съдиш по външия вид. Ти си точно като онези момичета от историята на авторката.

Нямам крехко самочувствие. Да смяташ себе си за най- добрия не е надменост. Това е привелегия. Докато мисля че има по добри от мен в нещо - какво ще постигна?

Всеки човек е идеален за себе си. Човека е съвкупност от добри и лоши качества. По какви точки има по добри от мен? От какво се определя?

Нито един не е по - добър от друг. Има различни хора, различно мислене, различна представа, различно тяло, различни всусове и характери.

И спрете все да говорите кой как изглежда. От цялата работа просто вие искате да изглеждате като някои и ги извисявате.

Глупаво е само как изглежда някой да ви интересува.

 
  ...

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 1b476b5ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката:
До N4 и другите ви коментари, които написахте. Аз знам, че всеки човек притежава добри и лоши качества. И не казвам, че другите са перфектни, а аз съм по- нищожна от тях.
Ами не в истинския свят не е така.
Винаги е имало момичета и момчета , които са по-харесвани и обожавани от другите. Защото са по-красиви или по- уверени. Какво ще кажеш за това. Ако и аз бях от тези, които могат да въртят момчетата може би също щях да съм самоуверена. Искам съвет за това, а не да ми обясняваш кой колко е крехък и че съм кифла. Интересно ми е коя зодия си, моля сподели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker