Влюбена съм в непознат! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм в непознат!
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1078 пъти
Здравейте!
Моята история започна едва преди 4 месеца. Тъкмо беше започнала новата учебна година и аз бях в 9 клас. Тъй като училището ми е далече от квартала ми се налага да пътувам около час, но поне само с един транспорт. И точно там стана магията, от няколко години беше затворен пътя през новата част на квартала ми, поради ремонт, но тази година го отвориха [искам да изкажа дори и най-малките подробности, за да бъдете наясно дали това е съдба или просто една случайност. ] През първият месец [септември] започнах да забелязвам, че пътувам с момче всеки ден, но въобще не обръщах внимание на това, дойде и октомври, момчето от време на навреме започна да сяда до мен, срещу мен и т. н. и това ме накара да го забележа, особено когато един път той беше седнал до мен и лактите ни се докосваха, не мога да отрека, че не ми беше приятно, о и още как. В следващите дни, седмици се опитвах, да видя лицето му, защото той постоянно сядаше с гръб към мен и помня деня на 31 октомври [Хелоуин], бях седнала откъм вратата и усещах как той беше застанал прав зад мен, но щом се освободи мястото
срещу мен, той веднага го зае, след което затвори очите си и това беше моментът, в който можех да го погледна. Винаги съм вярвала в любовта от пръв поглед, но не подозирах, че на мен ще ми се случи подобно нещо, но наистина се случи, сякаш тогава го преоткрих. И следващите месеци, започвах да се вгледам, в начина по който стои, защото знам, че когато не познаваш даден човек, езика на тялото е водещото, което ще ти подскаже поне малко какъв е характера на този човек. С изминалото време аз започвах да го харесвам още повече, а също така се срещахме доста често около моето училище, дори веднъж го бях видяла в училище, но нямах смелостта да му кажа нещо [той не е от моето училище, уточнявам]. Като цяло започнах да забелязвам как и двамата се гледаме скришом и разбрах, че това момче е наистина срамежливо, но аз също съм и това не е толкова голям проблем за мен. Но в последните месеци, сменихме смените си и не пътуваме заедно както преди. Тъпото е че чак сега, оцених това, че имах възможността да го виждам всеки ден и най вече имах възможност да го заговоря, но срама ми попречи.
Извинявам се, че стана малко дългичко, но се опитах да бъда колкото мога по-обективна, но това като цяло е моята история, моля да изкажете мненията си, дори и някой съвет може да ми е от полза.
Благодаря, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 5d3215028e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това наистина е много сладко, и се надявам да се видите пак. Сподели си чувствата с него, ако още не си го направила. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d16f06325c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами бъди смела - нали знаеш кога тръгва за училище, хващаш автобуса и го заговаряш

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 979f069877
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Аз съм авторката на онази толкова подобна история на твоята, предполагам се сещаш. Разбирам какво ти е. Особено сега, с тази карантина, която са ни наложили... все пак искам да ти кажа, че нищо не е случайно, щом се е случило така, че да пътувате в един автобус е имало причина. И на мен като теб ми се отваряха възможности, но ги пропилях, заради пустия си срам. Ще ти кажа да бъдеш смела - разпитай по-подробно за него, в кое училище учи, как се казва (ако вече не знаеш). Добави го в социалните мрежи и му пиши. Щом казваш, че те е гледал скришом може би той също има нещо към теб. Представи си, че сега те търси по същия начин, по който и ти него. Това, че сте си сменили смените с нищо не те спира, просто някой път отиди с автобуса, с който пътува той. Може би ти се иска той да беше направил първата крачка, знам, разбирам те, но пък момчетата харесват смели момичета. Успех и искрено се надявам да имат развитие нещата!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e494500a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте, пише авторката. Първо искам да благодаря на всички коментирали! Но по–специално искам да се обърна към №3, ти ме накара да погледна и по друг начин на нещата, за което ти благодаря. Наистина се нуждаех от различна гледна точка и след като разбрах, че си ми връстничка, разбрах защо ме разбираш толкова и ми влизаш в положението, защото и твойто е подобно. Също така разпитвала съм за него, но накрая предпочетох сама да се оправя и така и стана, сама разбрах къде учи, но само дотук... опитвала съм да го търся в фейсбук, но без успех. Но и донякъде се радвам на това, защото нищо не може да замени запознаването на живо, да се гледате очи в очи, просто смятам, че магията там е по–голяма. Ще последвам съветите на всички коментирали и ще го заговоря, но и се надявам да не се удължи прекалено много извънредното положение, за да имам и някакъв шанс да го заговоря.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker