Всичко ли минава... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всичко ли минава...
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1212 пъти
Хей... Здравейте хора!:)
От доста време насам... Се чувствам ужасно... Не знам защо, сякаш имам нужда постоянно от някого, с когото да се прегръщам и да му разказвам за живота и драмите, в които всеки ден затъвам. Почти всеки ден, когато оставам сама и нашите ги няма,започвам да плача дори всяка нощ... Скривам думите в сърцето и премълчавам толкова много неща, а всъщност искам да изкрещя толкова силно.. Имам нужда от дълбок разговор, защото сърцето ми боли...Често се нервирам бързо... Удрям си ръцете на стените, в стомаха сякаш нещо ми тежи... разкъсвам се от болка...
Имам чувството, че откакам от вичките си проблеми и дреми. Имам чувството, че ми трябва психолог и психиатър и двама такива човека ми трябват... Сънувам странни сънища с хора, които са ми причнили болка... Имам топка, която пи пречи да дишам(преносно),а не знам защо и как се случва нито как да се справя с това..?!:(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 544b6787c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм така :"(

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: eea9a3dc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Само да кажа, че няма да ти казвам неща от сорта на:
"Много съжалявам" ; "Разбирам те напълно" и подобни. НО ти съчувствам. Надявам се това, което ти дам като съвет да ти помогне. ( Само да кажа, че на моменти ми идва да се самоубия, нарежа, след моите проблеми се затварям в стаята си и задържам много емоции в себе си. Толкова за мен. )
Ето няколко неща, които аз правя в ситуации като твоята:
1 Опитай се да дишаш спокойно, 2 Пиши всичко което задържаш в себе си на листове или в тетрадка, 3 Вземи си плюшена играчка, която да гушкаш, 4 Ако си успяла да се успокоиш поне малко след тези неща си пусни музика, гледай филм или просто прави нещо, което ти харесва, 5 Ако въпреки всичко си нервна пий чай или някаква топла напитка(по възможност не кафе), 6 Най-добре се покрий с одеало или си легни, за да не се нараняваш, 7 Ако имаш приятел, роднина или човек, на когото можеш да се довериш спосели им за проблемите, 8 В случай, че нищо от това не ти. върши работа потърси психолог.
Аз съм момиче от София и съм на 14. Ще се радвам, ако съм ти помогнала дори малко. Можеш да ми се обадиш ако ми се довериш, че съм момиче и имаш желанието, разбира се.
Съжалявам за всички неточностти и правописни грешки, ако има такива.
В случай, че решиш да ми звъннеш ми пиши тук и ще ти пратя номера си.
Отново се извинявам, ако съм накарала да се чувстваш неприятно или съм те обидила по някакъв начин.
Най-важното е да продължиш напред, въпреки всичко, защото така ставаш по-силна!! (Знам, че звучи изтъркано, но при мен помага). Надявам се да видиш този коментар и да ми отговориш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d6cda6a4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отговорът е много прост. Любовта оправя всичко, така че ти трябва някой на когото да споделяш и да поема част от болката ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6d6cd563b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не. Някой белез остават за цял живот и понякога раната се отваря. Болката никога не стихва... просто се научаваш да я толерираш по-добре.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3a7e30a6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей! Аз съм момиче и също понякога просто искам да се метна от някъде... Няма да изпадам в мойте проблеми, но ще ти кажа няколко неща които правя за да се успокоя. Често получавам паник атаки или поне аз мисля че е нещо подобно! Затруднява ми се дишането, искам да счупя всичко в стаята и да убия някого, искам да скоча през прозореца. (Това се случва когато съм много ядосана, разочарована, разстроена... ) Ето какво аз правя :
1. Измивам си лицето със студена вода или си взимам душ.
2. Лягам си и си пускам любим филм или сериал.
3. Пия вода (обикновено съм много жадна след такава ситуация)
4. Повтарям си как утре всичко ще бъде много по- добре.
5. Заснемам видео в което се "оплаквам" от това което се случва ( след това го трия) Имаш чувството че си споделиш проблемите си...
6. Правя нещо което обичам (рисувам, слушам музика... )
7. От време на време пия мента, Глок и валериан. (лекарство, има го във всяка аптека не е скъпо и служи за успокоение )

Няма как да избягаме от проблемите си. Трябва да застанем и да ги преодолеем. Знам че е безкрайно трудно, но иначе ни остава само едно.... Да се самоубием... Но това не е решение една прекрасна мисъл: "всичко което не ме убива ме прави по- силен" Всички сме с теб Ако искаш да споделиш проблемите си можеш да го направиш Моят съвет е да поговориш с родител или сестра, брат, леля.... Може и да те разберат! Късмет мила и не забравяй че ти си ЧУДО ❤❤❤

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3a7e30a6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! Вече написах коментар с начините по които аз се успокоявам, но не знам дали е публикуван все още! (Би трябвали да съм Номер 4) Забравих да кажа нещо, което много ми се щеше да знаеш:Не е срамно да отидеш на психолог! Не бива да се притесняваш от това, защото е напълно нормално! Не е срамно и ако желаеш може да си запишеш час и не се притеснявам ❤

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 67b4ab7063
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Развиваш някаква депресия или друг вид нервно състояние, за това потърси помощ. Наистина не е зле да поговориш с психолог и той или тя, ако прецени да те насочи към психиатър. Няма нищо срамно да потърсиш помощ! Всеки може да изпадне в дупка и понякога му трябва малко помощ за да се измъкне.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 67b4ab7063
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Жалко, че в сподели не разрешават публикувано на лични контакти, но щеше да е хубаво да си създадем клуб за взаимопомощ и подкрепа, защото много хора са в положение като твоето.
Номер 2, ти е дала мъдри съвети, дано помогнат. Понякога дори едно плюшено животинче може да помогне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker