Как да отмъстя на хората,които ме тормозят в училище. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да отмъстя на хората,които ме тормозят в училище.
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1970 пъти
Здравейте! От няколко години съм в това ужасно училище. Направих грешката да уча тук, но родителите ми не искат да ме преместят. В старото ми училище имах много приятели. Вярно, бяха лицемери, но поне бяха интелигентни и амбициозни. В сегашният ми клас хората са глупави, комплексирани и завистливи. Дъното. Не познавам по-ужасни хора. Има няколко нормални хора, които не ме обиждат и не се бъркат в живота ми, с тях поддържаме добри отношения, но те слушат другите, които ме мразят. Търпя ужасните ми съученици прекалено дълго време, игнорирам ги вече няколко години, но те не спират. Игнорирането не помага. Писна ми да се държат с мен като с парцал. Повече няма да бъда добър човек, искам да им отмъстя за всичко, което ми причиниха през годините. Искам да съсипя животите им така, както те съсипаха и продължават да съсипват моя. Когато ме обиждат момчетата от класа ми, аз спрях да си мълча и започнах да им отговарям, след което те ме бият. Но аз съм момиче и не мога да се защитя от тях, а няма да ги оставя да продължават да ме унижават пред всички и да ми накърняват достойнството. Предложете ми идеи как да им отмъстя по друг начин. Вече не издържам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 4923bde57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто се старай все повече и ставай все по-добра в училище от тях. Изкарвай доколкото можеш по-високи оценки от тях. И ги гледай след това как се гърчат от злоба и завист. Ако си мислиш, че като станеш голяма на работо ще е нещо друго-лъжеш се. Аз съм мъж на 35 и при мен е същото. Не влизам в конфликт с никого, отношения само на служебно ниво и никакво лично такова, старание в работата, по-добри резултати и по-високо заплащане... Е, няма след това по-голямо удоволствие от то ва да видя алчните им тесни лица и плитки светкащи завистливи очички как хвърлят искрящи погледи пълни с омраза към мен. Станал съм толкова ловък и изкусен в това, че съм настроил целия "колектив" срещу себе си без нито една изречена обида или направена мръсотия. Отмъщавам си интелигентно, с мисъл, такт, смелост, дори без нито една изречена дума. Просто гледам да ги превъзхождам. Е, няма такова удоволствие после от това да ги съцерцавам.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: dba6026ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Изложи ги в социалните мрежи или пусни някакъв гаден слух. Направи си шега с някой който най-много те е дразнилл.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 69a68007d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Спираш да ходиш на училище и ще те преместят в друго училище, иначе ще ги търпиш до 12 клас и после ще бъдеш повредена, като мен и ще намразиш хората.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7acdf2b8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако можеш се запиши на някакви бойни изкуства. Няма по-кофти от това момиче да тегли 1 бой на момче

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4e00ec04ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако искаш да е професионално, учи се и прилагай стратегиите на професионалистите.
Три книги:
1. Сун Дзъ: “Изкуството на Войната”
2. Робърт Грийн: “48 Закона на Властта”
(3.) Николо Макиавели: “Принцът” (Внимавай с тази!)

Боже, прости ми! Може би създадох чудовище или ме благослови, защото помогнах на Ангел!

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c21e1691b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Няма по-хубаво нещо от това да ги игнорираш, колкото и да е трудно. Да учиш здраво и да завършиш с хубави оценки, да учиш в университет нещо от което да изкарваш добри пари, примерно дентална медицина, програмиране и т.н.
Ще им отмъстиш, когато ги виждаш случайно след доста време и ти имаш хубав гивот, а някой от съучениците ти продава домати на пазара. Дано разбираш, какво се опитвам да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1631a5a18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като си учиш и развиваш. Училището свършва и може тези хора никога да не ги видиш повече. Всеки се запилява някъде, кой работи, кой учи в друг град и така си минават годините. Няма смисъл да пилееш нерви по хора, които после я срещнеш, я не. Моите съученици след завършването почти не съм ги засичала. Просто всеки започва свой си живот и така. Някой ще е постигнал нещо, друг-не. Гледай ти да си добре.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1a46523410
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм авторката.
Осъзнавам,че няма смисъл да се занимавам с тях,аз имам цели,които следвам,за разлика от тях.Те са доста глупави и незрели,не се държат по начин,който подхожда на възрастта им.Аз имам самочувствие и не ми пука много кой какво говори за мен.С години ги игнорирам,но това не помага.Замислих се,че чрез това мое игнориране съм се превърнала в парцал.Те ме възприемат като жертва.Затова реших,че повече няма да бъда боклука,който всеки мачка и ще им отвръщам,по този начин ще защитя достойнството си.Само че момчетата започнаха да ме насилват физически само задето съм се обадила,не съм казала някаква обида.Те са решили,че аз нямам право на глас.Мисля да се преместя.Вече започвам да полудявам покрай тях.Говорих с баща ми,ще ме премести в една испанска гимназия,желаната от мен,живот и здраве.
Благодаря за съветите.
Бети

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 92006676ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Такива гадове ще ги срещаш не само в училище, но и на работа... и на улицата...и в магазина, в обществения транспорт - навсякъде!
Защото свестните Господ си ги прибра, тук на Земята е останала плявата, която доволно запълва позициите на ада. А Земята - тя е АД !!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ffd3543d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не съм чел, но имам отговор:

Като станеш най-добрата версия на себе си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d568c0c775
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Виж, за физическо насили се дават пробации, както и глоби. Отиди в полицията и кажи, че те бият и заплашват.

А иначе, има и други методи. Подтикни ги към употреба на алкохол, цигари, марихуана, коакин, амфетамини и LSD. Така гарантирано ще им съсипеш живота!!!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9a2448e546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке аз също съм тормозен , сега скоро ставам на 27 години, не само в училище са ме тормозили но и на работа ме тормозят и ми се подиграват че съм дебел . На колко години си? ако имаш 14-16 значи си може би 8-10 клас и трудно си преживяла нещата . На твоята възраст ме биеха съучениците а аз не смеех да докосна и един .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 684b16a3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Моят съвет е да не го правиш. Да отмъстиш е детско.
Просто бъди реалист. Едва ли да си разказвал за това на родителите си. Трудно би било да се повярва, че един родител ще кара детето си да отива в училище при такива обстоятелства. Покажи им това което си написала. Бъди силна и остани положително настроена.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a419ce2d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Сипи му в чаша конска доза виагра и разхлабително !

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ab00d383f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Браво, че не искаш да се даваш да те мачкат! Тези, които ти казват да игнорираш нещата са страхливци, просто такъв ни е манталитета. Но истината е, че всеки уважаващ себе си човек ще направи нещо по въпроса!

За някой по-възрастен ако чете, представете си го така - колегата ви взима парите от портфейла. Ще го игнорирате ли? Свалят ви приятелката. Ще игнорирате ли?
Момичето го третират като парцал. Тя да игнорира ли?

Моят съвет е - мисли креативно. Звучиш ми като 7-8 клас, предполагам има по-големи от теб. Запознай се с по-големите от теб, тея "лошите момчета". Например заговори ги в голямото междучасие и им кажи, че ще им върнеш услугата като им купиш цигари например, в замяна на което да сплашат тея тъпанари. Ще видиш, че няма да те пипнат повече.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ab00d383f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Още нещо искам да кажа авторке, не се води по тези тъпи коментари. Четат ми Лао Дзъ Мзъ Нзъ и тн. Това са хора, които са пасивно-агресивни, защото в моментите, в които е трябвало да се престрашат и да се защитят, те са си мълчали. Със сигурност са държали злобата в себе си и навярно още я държат, а повярвай ми- това е ужасно.
Плюс тва как да не си пилееш нервите за тях, след като те ти ги опъват всеки ден. Нещо не схващам логиката на по-горните коментари...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 749b1bbfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   НЕ ОТМЪЩАВАЙ!Две злини не правят добрина!Какво говорят хората за теб,не ти влиза в работата!Нека си приказват като искат!Първо трябва да спреш с отношението си към хората като ги наричаш глупави,завистливи и така нататък.Хората са различни!Само от начина по който пишеш мога да разбера,че и ти не си цвете за мирисане.И в това няма нищо лошо!Никой не е перфектен!Защо вместо да мислиш как да им ''съсипеш животите'',не опиташ да бъдеш по-мила с тях?Знам,че звучи клиширано,но щом се мислиш за по-добра от тях,поне се дръж като такава!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5c9561df80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Един по един. Така ги възприемаш като много хора тълпа. Няма как да отмъстиш на тълпа. Раздели ги, и ги почвай един по един. Виж им адресите в дневника, ходи и виж кой къде живее с какво се замимава къде ходи, къде му е слабото място. Винаги може да му праснеш една тухла в тъмното отзад в главата. Другия друг късмет ще го споходи. А и да се запишеш в който и да е карате клуб, след 1, 2 месеца тренировки разкажи на момчетата от клуба защо тренираш и ще се радваш на най веселите побоища в живота ти- тези на твоите мъчители.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 366769eafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ако имаш достатъчно пари, можеш да ги поръчаш всичките на мутри да ги пребият и убият. Ама моя съвет е само да ги пребият, та да им вземат страха и да се научат, какво изпитваш ти и да усетят твоята болка.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7cb1a38d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До #17: ако си в мое присъствие, няма да ме приемеш за “пасивно-агресивен”, по-скоро за assertive. И не е “Дао Дъ Дзин”, а “Изкуството на Войната”, моето момче/момиче.
Не питай старило, а питай патило. Пътувам по света и благодарение на тези военни стратегии съм все още жив. Битката се печели първо в ума и след това наистина.
Разбира се, BJJ и Крав Мага доста помагат.
Благодаря ти за коментара, все пак.
М42

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7cb1a38d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   ...а и ето я логиката (#17-ти): ако удариш някой в главата, без да знаеш, че има напр. мозъчен аневризъм и умре, резултата е гроб за един и затвор за друг. Част от обучението ми е и запознаване със законовите разпоредби за случаите, когато Е НЕОБХОДИМО да използваш физическо насилие и оръжие, за да защитиш себе си или някой друг. Прекарвам повечето време в държава, където населението има право да притежава огнестрелни оръжия и съм посещавал федерални затвори и не, не искам да бъда от другата страна на стената. Повярвай, майсторството е да спечелиш битката, БЕЗ въобще да влизаш в нея, а това се постига с добра и изпълнима стратегия. Има и други книги на английски, но те влизат вече в тъмната страна (Black Science), а моето желание е да държа (авторката) Бети от страната на Светлината.
Бъдете здрави!
М42

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7cb1a38d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   и още: Бети, езика на тялото е определящ, когато зломислещия преценява дали си потенциална жертва или не. Това е заложено дълбоко в нашите инстинкти; дали на улицата или на работното място, твоето държане и положение на тялото определят възприятието на другите за теб.
Пример: трансформацията (преди и след) на главните герои във филми като Офис Треска (Office Space- 1999), Звезден Прах (Stardust- 2007), Неуловим (Wanted- 2008). Изучи тези филми и обърни специално внимание на това, което прави героите различни.
Ако можеш, започни да тренираш BJJ (Бразилско Джиу-джицу); то използва левъридж и можеш да надвиеш по-силен от теб противник, но трябва да го изолираш, чрез по-горните ми съвети да изучиш стратегии, защото пред многоброен противник нямаш шанс с каквато и да е система за самозащита.
Но както написах вече, върхът на военното майсторство е да победиш без да влизаш в битка. Това се постига, не с ескалиране на ситуацията, а с внасянето на колебание и/или страх в мозъка на противника. Ако покажеш страх, загубена си!
М42

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d568c0c775
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 22, 23, 24 (чеснто, едно мение стига ...)

Ако ми потрябва охранител, ще ти звънна ... Ама като мотиватор и прочие си гола вода.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6045372a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 25 (авторката?): Разбирам, исках да помогна. Съжалявам, че си похабих думите за теб, но може на друг да е в полза.

Все пак ти пожелавам успех в твоите начинания.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ab00d383f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз съм номер 16 и 17. На момичето и трябва начин да се справи с проблема, няма време да се занимава с четене на книги и да осмисля философията на живота. Иска да я оставят на мира, затова и казах:
- Да потърси помощ от по-големи, да им направи услуга или да им се отплати някак си, да сключи сделка демек, за да я защитават. Дали ще им купи цигари, дали нещо друго, не знам (разбира се без сексуални неща).
Така няма да я закачат повече. Ако се оплаче на родителите какво ще стане? Нищо. Ако се оплаче на учители? Нищо. Ако си мълчи и "не си хаби нервите" ще я смачкат.
Тези книги съм съгласен, че са много добри, но това е цялостна философия, за която няма време в момента.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5c9561df80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Учи, вземи занаят, спести пари. Плати на биячи. Лесно е.
Поръчителите на побои обикновенно са дребни смачкани хора. Изпълнителите с това си изкарват прехраната, поръчките вървят, славата им се разнася, клиентелата расте. На жертвите им идва като гръм от ясно небе, но и те могат да мислят и да си свият перките, джунгла сме по-силният изяжда по-слабия.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a37b83c57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Като гледам как си отговорила в коментар под номер 25 никак не се очудвам, че те бият. Вероятноста плювалника ти да знае много е голяма. Дошла си тук да ревеш и за съвет. Човека ти отговаря-може да не те кефи, ама чак си "гола вода си". Щом не мобеш да се справиш ти си гола вода. Злоба имаш. Ако имаше и подход нямаше да има нужда от това излияние.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: fedd5ebf4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Премести се в друго училище.
А за тъпите ти съученици не се грижи - тепърва има животът да ги мачка, мачка. Ще си го получат, дори да не е от теб

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3d2de4916b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Ти не се занимавай да им отмъщаваш...Господ си знае работата!

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 92951a76f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Здравей, мило момиче!
Все едно чета за себе си. Абсолютно същата ситуация. Аз и приятелката ми сме ежедневно тормозени от съучениците ни, голяма част от които смятат, че са по-висши и от Господ. Тези същества (не ги наричам хора, защото за мен това не е човешко отношение) са толкова противни, че няколко пъти, когато ги видях навън в междучасието, им се изповръщах в краката.
Тогава стана класна война, защото им омазах скъпоценните маркови обувки и умните мутри. Бях пред изключване, но директорката ми е баба, а учителката по математика и жена в брат ми (моя снаха) затова ми се размина. Учителят по български е мой чичо, но той е много строг и тогава такъв бой ми хвърли и то пред класа, та станах за посмешище.
Унижението беше пълно, толкова пълно, че от стреса се насрах в час, а по физическо припаднах, а след това си издрайфах червата, че и кръв плюх после. Започнах да пия, носех водки в училище, само за да им се харесам. Чичо ми ме претрепа от бой отново, изповръщах се на пода в тоалетните, че и в цикъл бях тогава и понеже тоалетната беше наводнена, плувах в река от кръв и фекалии.
НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ ТОРМОЗА. ПРОСТО СИ ДРАЙФАЙ КАТО МЕН И ТОЛКОЗ!

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: fb45c87d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Хора, момичето може вече да се е преместило във друго училище или да е намерило решение
Към авторката : Което преживяваш ти е супер неприятна за един ученик ситуация. Такова нещо не бива да се търпи защото се превръщаш във беззащитна жертва. Тормоза ако остане незабелязан или невзет насериозно може да остави последици върху малтретирания. Аз ако съм да съм вече аут от това училище и във друго макар преместването невинаги да е най-доброто решение защото същата история може да се повтори и там ама ако е нетърпимо и опциите ти са изчерпани е по-добре да се ометеш от обграждащата те токсичност и да започнеш на чисто а не да седиш и да се съсипеш. Така че във твоя случай е разбираемо да искаш да се махнеш след като си търпяла и то със години - всеки който желае да се съхрани и държи на себе си би си дал нов шанс. Ако вече си се изместила подбери си хората с които би общувала и кои да държиш на дистанция - избягвай тези които биха ти влияели зле, общувай със тях само при необходимост. Изкарвай си оценките, развивай си се и си гледай кефа.
За отмъщението - Риск си е както и да го погледнеш. Не знам дали ще е разумно да си го връщаш срещу тълпата която те заобикаля, все пак са група хора не един човек да е. Трябва да е добре обмислено и начина ти на действие да е ефективен но дори и тогава възможността да се провалиш и да се прецакаш не е изключена.
Надявам се че си решила своя проблем

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker