Срамежлива съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срамежлива съм
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4856 пъти
Здравейте!
Аз съм просто едно момиче на 13 години. Искам да ви попитам на моята възраст били ли сте много срамежливи? Аз съм много срамежлива особено към момчетата.. Интересува ме само дали ще ме харесат всички.. А не искам.

Моята най-добра приятелка е много отворена. Върви само с момчета и постоянно има различни гаджета.. А аз до нея изглеждам като сладката и тъпата срамежливка.. Дори не съм се целувала, а тя всеки ден ходи да се натиска с някой.. Много ми е тъпо така като я гледам. Не искам да съм такава...

Постоянно като видя някое хубаво момиче и почвам да искам да съм като нея. Писна ми вече! Искам да се харесвам такава каквато съм и да не ми пука какво ще кажат за мен ама не става.. Моля дайте ми съвет :) И знам, че съм много малка и съм в пубертета, така че коментари от този род моля да не се пишат.. Искам просто да спра да мисля само какво ще кажат за мен и да си мисля, че всички ми се смеят, а не е така :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5e19be9222
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   ами радвай се, че не си като приятелката си-не е голяма гордост да се натискаш с кой ли не на 13 год. ;) Гледай си уроците и игрите ;) за момчета има време... малка си още..

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 68f54c912e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   номер 1 е прав. Недей да бъдеш като приятелката си, че ето точно по този начин момичетата в днешно време се развалят. Свестни и добри, но завиждат на ония курвите и искат да бъдат като тях и на края земат та станат като тях и за това вече няма свестни момичета, на изчезване са или по-точно има свестни, но те много бързо се превръщат в кифли, и то заради завист към други момичета, които са си кифли по рождение, и така стоят нещата. Изчезват добрите момичета, стават лоши момичета заради там някое си момче, което иска само едно от тях и то се знае какво.
Недей да гледаш другите. Гледай себе си, така си супер. Не се превръщай в една от тях!!!
и бъди спокойна, много рано си взела да се притесняваш за любовта.
Аз съм момче на 18-срамлив и аз като теб и не съм се и целувал, тъй като не съм си имал приятелка до сега и като цяло съм в същото положение като теб. Но не съм тръгнал да подражавам на ония олигофрените, защото знам че момичетата им идва акъла след 5-6 олигофрена, може и по-малко де. И вече почват да обръщат внимание на тия по-скромните и срамливите и СВЕСТНИТЕ! И въпреки че виждат че съм свестен, продължават със олигофрените да се сбират и обвързват, та незнам кога ще открия половинката си, но дано да е някаква като теб, нормална, свястна, възпитана и няма да ми пречи ако е срамлива дори, тъй като и аз съм такъв. :)
Приятелката ти им се предлага и те си знаят какво трябва да се прави с такова момиче ;) но един ден като намразят кифлите (курвите с друга дума) ще обърнат внимание на теб.
И да знаеш че всички момчета мразят курвите.
Използват ги само за едно нещо и ти се сещаш за какво (а и за друго не стават).
тъй че спокойно, има още много време, ще откриеш половинката си, бъди спокойна и най-вече вярвай в това!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7fbb868830
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Няма как, трябва повече да общуваш и ще свикнеш. Аз всъщност кях да кажа колкото тебе съм, ама са се сетих, че съм на 14 вече.. та, като бях на 12 бях и аз срамежливичка, ама не знам как ми изчезна "срамежливостта" : )) айде късмет

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 26cf0d10be
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Аз също съм на 13 и наистина моята приятелка е отворена от мен, но и аз не съм толкова срамежлива за сега съм се целувала с 1 момче и даже немога и той ми го каза но го направих с момчето което обичам не като приятелката ти с всяко срещтнато момче както каза ти

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5a5f901171
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

6.   Хи-хи, де аз да бях попаднал на "срамежливка", като теб ^^
Аз също бях доста срамежлив, до 10-11 годишна възраст. След това не чак толкова. Повечето хора ме определяха, като доста забавен, дори свръх-забавен, с невинаги разбрано чувство за хумор ("'бати олигофрена", "тоя маса луд"). По отношение на тънката част обаче, си останах все така "некъсащ", и ми е било доста трудно да поддържам едно и също ниво, за да запазя интереса на дадено момиче. Дори се е случвало и самото момиче да ми спомене, че ме харесва, но аз съм идиот що се отнася до тази част, и се затруднявам да направя финалната стъпка. Но и да ти кажа, рядко съм попадал на момиче, което наистина да ми допадне... повечето, които съм срещал, са все от тези "готините", които обичат да си "разголват душата" доста честичко. Не ставай като тях. С течение на времето, срамежливостта ти ще се свира все повече и повече в ъгъла.
Neth

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ad08556cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 е прав, с времето ще се пресрамиш, сега сте още деца и на нищо не приличате, на 16 вече като се разхубавиш, добиеш повече самочувствие и т.н. ще ти е все тая кой какво мисли и говори за теб. Едно щи кажа не живей за тях, живей за себе си. Прави и казвай това, което ти е на сърце и смяташ че е редно, не се съобразявай прекалено... така ще загубиш само ти

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker