Не съм нормално момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм нормално момиче
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1985 пъти
Здравейте! Аз съм на 19 г. и ще ви разкажа нещо накратко за себе си. Може да изглежда глупаво, но смятам, че не е трябвало да се раждам момиче. Всички момичета се стараят да изглеждат добре, следват модните тенденции, въртят гаджета и тем подобни, а мен изобщо не ме вълнуват тези неща... не знам какво не ми е наред. Не се гримирам (даже не знам как да го правя), не обичам да вися по моловете с часове и не мога да нося високи токчета, толкова са ми неудобни, не ходя по козметици като изключа, че само ходя да ми оформи веждите, не съм вманиачена да се бръсна през два дена.. Сериозно, въпреки че съм момиче се чудя защо момичетата трябва да се бръснат и зимата? Аз не не бих си пропилявала излишно депилиращия крем. :D Момичетата носят дамски чанти и в тях всякакви женски потребности, а аз нямам такъв навик и ми се е случвало някое момче да ми потърси кърпипка или нещо такова и аз му казвам, че нямам. След това ме гледа учудващо. Изобщо не ме бива да флиртувам и никога не съм имала гадже до сега. Също така момичетата много обичат деца (предполагам, че това е вродено на жената), а аз не ги обичам като гледам колко са разглезени и ми идва да ги пребия. Жените по природа са отдадени на дома, аз отново мразя къщната работа и вместо това предпочитам да съм на вън или да правя нещо различно от това. Когато седна на компютъра играя на коли... Общо взето съм плачевен случай. :D Благодаря за отделеното време и ще се радвам за всяко споделено мнение! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 1fc076d0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей! :) не си плачевен случай, а напротив - ти си уникално момиче и нищо не е сгрешено в теб, спокойно. :) и ти ще си намериш твоя човек

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1320b59f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   В този живот няма нормативи! И аз съм уж жена на 23 вече. Като бях малка исках да съм момче, правех се на такова, ходех с къса коса и момчешки дрехи. Чак в тинйджърксите години, когато вече започнаха да ме тормозят реших да си пусна дълга коса и така си я оставих. Момичетата е прието да са нежни и грижовни, аз съм точно обратното. Скубех мършите които ме тормозеха и им налитах на бой точно като момче докато не спряха да ме закачат. Обличам се семпло и като том бой. Отдалеч не си личи, но характера ми е мъжки във всяко отношение. Когато се счупи нещо вкъщи гледам аз да го оправя, независимо колко трудно ще ми е. Дразня се много на думите " Това не е за теб, ти си жена". Преди две години постигнах една от най-големите си мечти да си купя кола със лични пари. И понеже не е първа младост с удоволствие се научих как да се грижа за нея и да я ремонтирам когато се наложи. Нямам много приятели по ясни причини, само един с когото сме си най-добри приятелчета. Не веднъж ми е казвал, че понякога дори забравя че съм жена :D И аз не мога и не искам да се гримирам, поддръжам се външно и се обезкосмявам, верно с мъка но защото ме дразнят. Може би единствената разлика между теб и мен е че аз съм бисексуална и клоня доста повече към връзките с жени.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 55897af8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен ти си хубаво момиче

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 62af614322
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами, общо взето тенденцията да се сравняваме с другите просто ни отдалечава от себе си или по-скоро ни кара да не се чувстваме добре със себе си. Казвам го от личен опит, казвам го и след като прочетох историята ти. Банално или не ще кажа - просто бъди себе си. Аз си имам своите особености, ти си ги имаш, всеки си ги има. Те обаче ни правят точно това, което сме. Само си представи, ако всички бяхме еднакви, правихме едно и също, реагирахме и се чувствахме по един и същ начин... Животът нямаше да е живот, а нещо като производство на едни и същи скучни, предсказуеми индивиди. Така, че прави каквото ти харесва и не на последно място бъди добър човек, това е важното. То зависи от изборите, които правим всеки ден. :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c3feeec373
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бъди себе си, майната им на обществените стандарти

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 822ac01a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Жените по природа са отдадени на дома" Това не съм го забелязал...

"момичетата много обичат деца" И това не съм.

А що правят другите неща - за да се популярни, за да се хванат с най-якия батка. Според мен просто не си схванала играта... Иначе си си напълно нормална.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e6e8834e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Все едно съм го писала аз! Карай по-ведро! И ние ще си намерим мястото не си сбъркана, а просто не си поредната тъпа кифла! И аз не обичам много,много деца, обаче като гушнах детето на една приятелка ми стана много мило.

Парис

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8e82c4c724
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен си страхотна, и точно това че се отличаваш от масата те прави такава. Не си единственото такова момиче. След време правилният човек ще те хареса такава, повярвай ми.
with love <3

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f55ed252d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Един съвет: не казвай, че ВСИЧКИ момичета правят еди-какво си. Ограничено е, стереотипно и грешно. Прави това, което обичаш. Не се смятай за повече от другите: важното е човек да е в хармония със себе си, без да се сравнява с останалите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 37987bd32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Има два типа момичета, единия тип е кифленския другия е твоя. Това което казваш е нормално.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e1aff67f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката - Благодаря много за всички отзиви! Чувствам се различна и донякъде мисля, че не е много добре да съм различна..: D С такова мнение съм за себи си, защото забелязвам, че точно тези момичета, които се поддържат с грим и хубави дрехи, естествено и със самочувствие са по-харесвани от обществото и точно те са обградени от приятели, а такива като мен са ,,аутсайдери", от което ми става неприятно малко или много. Признавам, че съм по-затворена, но просто нямам възможност да покажа какъв човек съм, все пак външността не е най-важното нещо и затова имах нужда да споделя с някого. :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 48924ba108
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   На 29 съм същата като теб. Това да не се гримирам е мое лично предпочитание, не го свързвам с женствеността. Важното е да се чувстваш добре. Какво значи вече нормално и ненормално? Къде е нормата в свят пълен с джендъри, педофили, убийства, болести, зоофили, психически неуравновесени хора, наркомани, пияници. Значи ти питаш на този фон дали е нормално, че не се гримираме, примерно, аз и ти? Е, сред такъв колорит определено бледнеем, но мисля, че е нормално.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 11d9109e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Звучиш ли добре :D Харесваш ми.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8b75678db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   В северните европейски държави са такива жените - не се гримират или много рядко, носят равни обувки и удобни, семпли дрехи. Много рядко се епилират.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e6bf067752
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да си жена не означава да си слагаш грим, да висиш по моловете и непремнно да имаш кърпичка. За интимната зона всичко е въпрос на това как ти харесва на теб. Момчета да не те влечат на 19 години е нещо странно според мен, все пак трябва да имаш някаква наклонност или може би просто не си срещнала подходящият човек, все пак имаш още време.... за малките деца, това не е толкова фрапиращо понеже аз имам позната, която чак като си роди детенце разбра какво наистина, защото всички харесват бебетата, преди това интерес никакъв нямаше. Учи, забавлявай се, бъди себе си, излизай с приятели, все пак има около теб и други такива хора, контактувай това е най-важното според мен! Усмихвай се и се радвай на живота! Няма как да си грешка и т.н. всичко с времето си, може би някои неща стават по-бавно отколкото си мислим! Късмет!
Роро

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: cf3df9735d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Виж, аз съм момиче на 20, обичам да се гримирам, старая се да изглеждам нежно и красиво (слагам си много лек грим) и го правя за себе си. Гаджета досега никога не съм имала, не съм флуртувала, никога не съм търсела връзка, а що се отнася за децата - не им се радвам. Просто не ги намирам за толкова сладки и нямам никакъв подход към тях, понякога дори изпитвам страх от тях. А на животните се радвам страшно много, обожавам ги. Така, че не е вярно, че на жената ѝ е вродено на обича децата, нито пък да върши къщна работа. Аз също не обичам. Така, че не си прави такива изводи. Всеки човек си е уникален по своему, има всякакви хора на този свят. Да, за масата общество може да не си нормално момиче, защото не си от типичните, но според мен това даже е хубаво. Аз също смятам така и за себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e1aff67f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 16 от авторката - Аз имам влечение към момчета, харесвала съм, просто не знам как да се държа пред тях ( не умея да флиртувам ,както споменах) и съм забелязала, че те търсят по-нахаканите и не се вглеждат в естествената красота, а предпочитат нагримираните, модерните и разкрепостените, а такива като мен, които не харесват гримовете и токчетата, просто не се забелязват. Предпочитам да знаят как изглеждам по принцип и когато ме видят с грим да си кажат еха колко е различна, а не да свикнат с грима и когато се появя без да кажат ето, че без грим нищо не струва...:) Тайничко се надявам все пак и аз да почувствам какво е момче да те обича, но уви...вече губя надежда с всеки изминал ден. :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fbc68b1cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Малеее. Ти си момиче мечта. Винаги съм мечтал за такава приятелка. Супер си. Не се променяй

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 47c1698403
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Звучиш точно като мой тип , ожени се за мене :Д

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: b10e8ecc7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Мила, не знам защо всички трябва да живеем по някакъв шаблон, а именно, че всички момичета се гримират, носят токчета, обичат децата, перфектни домакини са и т.н. А, истината е, че всяка от нас е различна и това е прекрасно! Представяш ли си колко щеше да е скучно ако бяхме еднакви? Ужас! Така, че нищо ти няма! Напротив, ти си си ти! Уникална и неповторима и трябва да се гордееш с това, което си, а не да мислиш, че щом не си като еди си коя, която прекарва по 3 часа всеки ден пред огледалото, значи нещо ти е сбъркано! Не е! Живей както искаш, бъди каквато си и се гордей със себе си!

 
  ...

...
преди: 4 години, 25 дни
hash: a7465d80d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Бъди себе си и някой ще те хареса. Не всички трябва да са кифли.
Аз съм нещо по средата на двата вида момчита, които описа. В ежедневието си се обличам тотално невзрачно, дори клошарско. Но обичам да се гримирам и нося токчета, но го правя когато има повод или просто го почувствам като настроение. Обичам да гледам клипове за грим и да правя кола маска (имам оборудване за цял салон напрво), но харесвам да гледам как се сглобяват коли и футболни първенства (обожавам световното). Много момчета ми говорят на брат е ме приемат като брат. Те сами са ми го казвали, че в мен виждат момче, а не момиче. Като цяло характера ми е по мъжки. И аз нямам гадже. Аз съм по - странна по твоите критерии, защото не се причислявам към никоя група.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker