Много често мисля за болести и самоубийство... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много често мисля за болести и самоубийство...
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3155 пъти
Здравейте!
Простете, ако добавената от мен история е в неподходяща категория...
Пише Ви момиче едва на 16 години.
Погледната от страни съм окей и винаги карам хората около мен да си казват: "Еее, това момиче няма никакви проблеми". Не съм от тези, които се оплакват за каквото и да било. Винаги изглеждам щастлива... Но дали е така наистина ??? -Не! Имам ужасно семейство. Изневеряващ баща, изнервена майка. Заобиколена съм от неуважаващи себе си и околните хора... Психически много ме натоварва това. Постоянно всеки крещи на другия, обижда и т.н. Пълен ужас, който не мога да ви опиша, за да ме разберете...

Няма смисъл да разтягам локуми повече. Нека да навлезна към проблема, ако е проблем изобщо...
Притеснява ме това, че много често започнах да си мисля за разни нелечими болести, от които уж съм болна и си създавам невероятни сценарии. Не мога да отрека, че не съм мислила и да се самоубия... Прекалено е безсмислено и глупаво, но все пак бих искала да прочета Ваште коментари относно ''проблема'' ми. :)
Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: e601d09799
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ти имаш сериозен проблем. Много сериозен.

Съветвам те на първо време да намериш начин да се дистанцираш и от двамата си родители и да прекарваш по-малко време с тях и вкъщи. Замини на село, ако имаш, спи при приятелки, просто не им обръщай внимание. Когато почнат да се карат и нервят, ти запушваш уши (продават тапи в аптеките) или слагаш някакви слушалки с музика, четеш си или си на компа. Игнорираш родителите си, и двамата - еднакво са виновни. Можеш и да говориш с по-разбраният от тях и да го помолиш да започне процедура за развод, заради теб!
За психолог си, но не знам, дали имаш възможност да посещаваш инаше. Имаш сериозен проблем, но не си виновна, родителите ти просто трябва да се разделят, за да свърши този тормоз

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0c975d2d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Глупости. Нищо и няма на момичето, не знам даже защо пускаш тази история, при мен също е много лошо положението в семейството и съм на 17. Едвам чакам да стана на 18 и се махам така трябва да направиш и ти ако не ти се подобри положението. А и разбрах че колкото повече преиграва и се оплаква човек по лошо става. Така че майннаа, разбра ли к'во тря да праиш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 52d568e7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Миличко момиче, много ми е жал за теб. Пожелавам ти да откриеш истински приятели, истинска любов, да се самоуважаваш и да се сабообичаш и вскичко да ти потръгне наред.
Има една книга със заглавие Виктория решава да умре. Авторът на тази книга се казва Паоло Куелю. Книгата е написана по истинска история и е много хуманна и много истинска, като се има предвид, че Паоло Куелю е журналист по професия и с много стаж като такъв и много е пътувал по света. Историята е за една много млада словенка, която като теб не успява да обича живота. Препоръчвам ти да прочетеш тази книга, защото може да почувстваш, че не си единствения човек, който се чувства така.
Иначе, добре би било да можеш да се измъкнеш от постоянните проблеми от всекидневния живот и да се почувсташ истински щастлива. Природата много помага - ако обичаш да се разхождаш в планината или дори парка. Спортувай нещо - това също помага.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6bf4f78599
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам абсолюютно същия проблем с родителите ми и като бях на твойте години също съм мислил за самоубийства и разни други работи, но си казах че не си заслужава и започнах да се дистанцирам и не си общувам много с тях, защото ме дразнят (особено баща ми), съветвам те да излизаш по-често навън и да не ги отразяваш много пък като завършиш и ако решиш да продължиш образованието си ще бъде много по-лесно...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1d035a079b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Добрее, виж сега... тук имаш няколко избора... или да се научиш от това, или да избягаш от него. Аз лично бих те посъветвал да избереш първата опция. Замисли се че има хора, които или са в по-лошо положение от тебе, или са изпитвали хиляди пъти по-лоши неща (като мен ;) ) но са се научили на много от това. Научи се да не те натоварва, научи се да бъдеш силна. Свестно момиче си, не се притеснявай. Това с сценарийте излиза от това че постоянно си "облъчвана" с негативна енергия, и неволно умът ти я изразходва така.. както казах, повече контрол и сила и всичко ще е ок ;)

Ако искаш да си говориш с някой, пиши ми в скайп
k. e_shade
И моля те игнорирай №1 защото е пълен идиот.

-Death_Blade ^

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 52d568e7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Като имаш такова семейство неволно се научаваш да не вярваш на хората и ставаш неспособен да поддържаш връзки с приятели. Ако си наясно с този риск, тогава си поставяш за цел да уважаваш всеки човек, да ги изслушваш и разбираш и да поддържаш връзки с хора, а не да се усамотяваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b7e1ff3877
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз имах същият проблем като теб. И знаеш ли как го реших? Ами станах на 18г. и отидох да уча в друг град, изнесох се и сега ги виждам по има- няма 4-5 дни годишно. Супер си е сега:) Издръж още малко и бягай:)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 44b45bc762
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Няма как да им оправиш проблемите - лошото е, че не мислят за теб, и какво ти причиняват! Мисли за себе си, опитай се наистина да се поучиш от това, защото ако сега си вземеш правилната поука, това ще е един от най-важните уроци в живота ти. Остани позитивна, прави точно обратното на това, което виждаш вкъщи. Знай, че си здрава, красива и в най-хубавата възраст. И само от теб зависи до кога ще е така! Не го забравяй!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7a03775cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз съм така, мила. Нямам търпение да стана на 18 и се махам веднага.. Толкова ми е писнало вече, че направо вече незнам. Просто не обръщам внимание :) И ти направи така. Споко, не мисли за такива неща. И моля те опиши проблема ти малко по подробно! Кой кого обижда и как така си мислиш за болести?

Успех. <3

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 209a50dea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 14 преди 3 години и аз имах същия проблем и аз си мислех за разни болести самоубийство даже си спомням че си бях напрайла рани с един нож белезите и до ден днешен си стоят но това няма значение важното е че се изправих на крака и си казах ако продължавам така нищо няма да оправя само ще си навредя на мен самата и нищо друго няма да се промени за това че не звимай нещата толкова навътре гледай себе си гледай да не натрупваш отрицателна енергия... и още един съвет ако си много ядосана недей да таиш всичко в себе си яко искаш бягай удряй викай крещи или сподели на някой и ще видиш ще ти олекне, но не го трупай в себе си, аз лично като съм ядосана ходя бягам спортувам изразходвам отрицателната енергия и това ми помага и то много мога да дам и примери в които съм прайла така и наистина действа!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1ba06dc487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   няма смисъл да се самонараняваш на 16 съм и нашите се карат най-лошото е че се напиват всяка вечер и си посягат ... разтървам ги а те ме обиждат не се разбирам с майка ми постоянно се карами и биеме дори ... много ми е болно но си повтарям че и това ще свърши някой ден и всичко ще се оправи ... не споделям с никого всеки клюкари .. споделям но не и важни работи ами обще приказки .. единстмено дете съм всичко имам - материално и всеки ми завижда защото виждат дрехите и лукса в който живея но не виждат проблемите вкъщи. Опитвам си да споделам с мама но тя или е на компа или гледа филми и не може да ми отдели време.. баща ми ме казва че не му се слуша и че е изморен и ме ращат да си ходя в стаята .. резала съм си вените да знаеш не помага дори ме помислиха за луда не можах да им затвора устите но не се и опитах. Осъзнах че трябва да им помагам .. и да ги разтървавам и един дин когато аз се омъжа нямя да позволя детето ми да е е на такъв тормоз сато мен гледай наппред и не бягай от проблема а се бори срещу него

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker