Искат истниски приятели, а те самите не са истински! Писна ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искат истниски приятели, а те самите не са истински! Писна ми.
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1044 пъти
Наскоро се запознах с едни момичета, от групата на най-добрата ми приятелка. Поне за мен е най-добра приятелка, защото се познаваме от детство и вече сме приятелки от 12 години.

Винаги като се видим за нещо ще се скараме. По-скоро тя ще започне да ми натяква за недостатъците ми(които са това че съм скучна и нямам какво да си говоря с нея, това че съм се объркала в приказките си от страх и съм я объркала тотално и тя понеже има проблеми с гнева почва да ми вика (тя лично ми каза че ги има) или просто че като съм с нейни групи, или мълча или казвам някаква глупост и всички ме гледат все едно съм луда), но се сдобряваме и се държим все едно нищо не се е случило. Нашите не я харесват защото си мислят ужасни неща за нея, но без тези спорове приятелството ни е добре. Тя е истинска приятелка, само дето имам чувството че и двете тайно сме се примирили с това че не сме най-добри приятелки заради огромните ни различия.

Да се върнем на групата. С някои от тях се опознахме, но заради всичко което се случва в момента единствено можем да общуваме по инстаграм. И знам че сега ще има коментари от сорта "Какво стана с днешните приятелства? Всичко свършва с едно блокирване. ", "Един път са я игнорирали и айде всичките и приятели са фалшиви. " и за съжаление са такива времената че така да свършват приятелствата и по начина по който ти пишат хората да разбереш дали са щастливи или им е все тая за тебе.

Та има едно момиче от групата, чието има започва с Л. Л е мила, в тия групови чатове когато някой е тъжен тя дава уникални съвети. Някои пишат как тя трябва да стане психолог. Ние с нея не сме точно приятелки, защото с нея много не говоря. Реших да и пиша. Понеже знам че тя има доста приятели за разлика от мен се съобразих с това че тя ще ми отговаря по-късно. Отговори ми на следващия ден. Писахме си малко и след което я чаках 2 седмици да ми види съобщението. Видя го и си писахме. Не си писахме интересни неща, само "здрасти" "какво правиш" и до там. Един път тя ми написа "Виж чатовете ни са малко скучни, отпусни се и ми пиши каквото си искаш, няма да те съдя. " Да и аз си мислех че чатовете ни са скучни, но знаейки колко ми е трудно да създавам приятелства защото не знам как, нейният съвет се оказа безпомощен. Постоянно бях първата която да пише и все чатовете ни бяха по 5 минути след което спря да сийнва, но я виждах как качва сторита с други приятели. Един път на 16 мар си писахме за фалшивите приятелства и тя ми писа точно за това как иска истински приятели като мен и едно момче на име Д. Това момче е мило според мен и леко го харесвам да си призная, но това не е по темата. И ако аз съм и истинска приятелка това означава че държи на мен, а защо все аз трябва да започвам разговорите първа и защо трябва да чакам с дни да отговори гледайки я как качва сторита и гледа моите, даже ми харесва снимките, ама не може да ми пише. Един път и писах на 20 март и тя ми отговори на 27март и написа "Съжалявам че отговарям чак сега" и аз "Няма проблем. Какво правиш? Как си? " и тя все още не ми е отговорила. Писна ми постоянно да я гледам как качва сторита, как гледа моите сторита и харесва моите снимки докато аз тука 3 седмици я чакам да ми отговори. Като не ме харесва да ми каже. Да ми каже какво да променя в себе си и как, а не да ме кара да се чувствам несигурна.

Щях да пиша и за другите от групата, ама осъзнах че ще е все едно да напиша отново онова което написах преди малко.

Най добрата ми приятелка също е такава, но е различна. Нашето приятелство е... Абе опитвам се да не го описвам с тоя модерен "токсично", но не откривам точната дума. Имам една онлайн приятелка от 5 години и тя никога не би ми причинила това, защото я опознах добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 4820de3088
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момичето ти е казало как да постъпиш - отпусни се и ѝ пиши това което наистина те притеснява. Може да ѝ споделиш за това как трудно създаваш приятелства, и за това как се притесняваш да не натоварваш хората с проблемите си. Опитай да ѝ споделиш за притесненията си че само ти ѝ пишеш а тя не подема разговор първа. Може да се окаже че поради особеностите ти разбира ситуацията грешно и смята че би ти досаждала. Кой знае. В крайна сметка ако си искрена най-малкото ще разбереш колко искрена е тя. Ако се окаже че не е - просто не общувай с нея.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 376c5e5ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе момиче как може така да си противоречиш. Един път казваш, че имаш най-добра приятелка, защото се познавате от 12 години, а после казваш, че и двете тайно сте се примирили с това, че не сте най-добри приятелки. Ти можеш ли да си следиш мислите и най-вече знаеш ли какво говориш. На колко си години и какво ти е образованието. Много инфантилно ми звучиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b6ee850560
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма вечни приятели, а има вечни интереси. Аз също стигнах до това заключение след горчив опит. Много важно - приятелство между жени - трудна работа!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker