Майната му на любовта ми към него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майната му на любовта ми към него!
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2669 пъти
Да, може да съм малка. На 14 години, момиче. Да, може да не знам какво е споделена любов, но знам какво е несподелената. Да, кажете, че това е глупаво, че не знам нищо, може и да сте прави, но аз знам какво ми е и колко обичам този човек. Той е на 15 и всичко започна така обикновено.

Мислех си, че когато изрекох на глас, че го харесвам това е една шега. Че ще е лесно да го забравя или лесно да го имам. Вече три години се питам, дали все още имам шанс.

Писах му, отначало ми каза, че съм малка и т.н. Не се отказах, продължих. Срещах го, никакви поздрави от негова страна. Питах се, толкова ли съм недостойна за него, толкова ли незряла?

В различни градове сме, но все продължавах да мечтая. Да искам да го докосна, да го прегърна. Не даваше никакви шансове. Унижавах се, писах му, обяснявах му се, но той.. нищо!

Така и неразбрана останах. Не разбрах, защо не ми даде един шанс. Казвах си, не заслужава, ще го забравя. Но как? Забравям го и след това се появява? Спира ми дъха с погледа си, с очите си. Сърцето ми подскача радостно, че го вижда, но и боли.. боли, че не мога да отида при него!

Днес си казвам забрави, животът е пред теб, не се филмирай много. Ще срещаш и други момчета в живота си. Но не искам. Искам да опитам от любовта му.

Нямала съм гадже и искам той да е моята първа любов.
Приятелките ми, ми казват да излезем заедно някой път, но той едва ли би се съгласил.
Искам това повече от всичко, но не искам и да се унижавам и да му досаждам.

Объркана съм. Ако сте стигнали до тук, може поне един ред да напишете :) Да продължа ли да се боря за него или да забравя, макар и трудно?

Заглавието говори друго, защото искам наистина някой ден да кажа тези думи, без да ми пука. То е напълно противоположно на написаното. Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 81ed8c6448
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Чувството ми е познато. Когато бях на 15 се влюбих за пръв път - ей така, видях го и останах с отворена уста. Той беше на 25. Но аз 5 години не спрях да се боря и да искам да съм с него. Е, не се получи. Не ме поздравяваше, не отговаряше на СМС-ите ми - нищо. А аз все се надявах, че някой ден, някога... Уви! Сега съм на 25. Той е женен с 2 деца. И всеки път като го видя нещо ми трепва. Не мога да го гпогледна съвсем безразлично. да, вече не правя никакви опити да го имам, но някъде в мен си остава един копнеж по неслучилата се любов... Незнам какво да ти кажа... Опитай, но ако наистина виждаш, че няма да се получи се откажи. Но знай, че макар и несподелена, той ще си ти остане първата голяма любов. Защото любовта си е любов, независимо споделена или не. Желая ти хармония с теб самата :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d3317633dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз съм момиче на 13 и много си харесвам едно момче, което също не ме харесва. Преди ме харесваше, но пък тогава аз не го. Стана ми мъчно за теб, след като прочетох историята ти, защото знам колко е гадно. Аз също го харесвам от 3 години, но уви-той харесва вече друга. Опитвах се да го забравя, а не става. Права си, че ще срещаш други момчета и някое от тях ще ти помогне да го забравиш, според мен. Успех!
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0e060119fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей,
Аз съм на 30 и никога няма да забравя как се чувствах на 14, също като теб сега. Това, което мога да ти кажа след толкова години е, че ще запомниш само унижението и разочарованието. Не се затваряй вкъщи, излизай с приателките си, и ако се случи да го видиш не му показвай, че го харесваш. Знам, че ще е трудно, но той го вижда, и ако не чувства същото към теб, това го отблъсква. Искам също да ти кажа, че това е увлечение, защото любовта е нещо много по-силно, а именно когато обичаш някой заради самия него. Заради качествата му, и начина, по-който се чувстваш, когато си с него. Това момче може би не е за теб, може би не си заслужава твоето страдание. Опознай го, опознай и лошите му страни и тогава се питай дали си влюбена в него и дали си струва всичко това. Ако пък не, просто не е било писано. Има друг, който те чака и ще ти даде много повече :)!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0c9ef47fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката :

Наистина, много ви благодаря. Имах нужда от съвети :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9818feb4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   радвам се че си харесваш момче на 15, с 1 година по-голям от теб, а не на 23, със 9 години по-голям от теб. Понеже момичетата на твоята възраст като качват някакви любовни теми и сички са свързани със некви момчета на по 20-23 години, та на едно място четох за някаква която има връзка със 28 годишен а тя е пак като теб на 13-14 години.

Относно това което си написала. То не е само в любовта. Разочарования има във всичко и навсякъде. От тях се учим, те са трудности които трябва да преминем, да си вземем поука от тях. Допускаме грешки в живота, взимаме си поука от тях. Някои неща в живота, не стават точно по начина по който сме ги планували, а стават по друг начин или въобще не се получават някои неща, въпреки че сме си мечтали за тях и сме ги искали много. Ще го разбереш като пораснеш още малко, все пак това е животът-можем да си мислим за всичко, можем да искаме всичко, но само това което ни е отредено да ни се случи и да имаме, това получаваме. Взимай си от всяко нещо поука, макар и малка и ще приемаш нещата по-леко.

Пробвай, не се отказвай, опитай се да спечелиш това момче, щом изпитваш нещо към него, няма значение че си само на 14, може нещата да се получат, да се заинтригува и да се влюби в теб, но връзката не е обещаваща, ако тръгнете де, тъй като сте все още малки, в смисъл има още много неща да ви се случват в живота, но все пак помни и приемай като урок всяка неуспешна връзка.

Човек се учи като греши. За това всеки има зад гърба си несподелена любов, неуспешни връзки, но те са се случили за да го научат да обича, да знае какво е да си наранен и с разбито сърце и да знае следващия път да не наранява и да не разбива сърцето на половинката си. :)

Успех ти желая и не се предавай в живота и в любовта.
Бъди вярна на себе си и не подражавай на кифлите, за да не станеш като тях. Пази се.
И не позволявай на никого да ти казва, че не можеш да направиш нещо. Ако другите немогат не значи че и ти не можеш.

КоКо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker