Проблем с брат ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем с брат ми
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 7880 пъти
Здравейте :) Първо ще започна с това, че доста често чета историите на разни хора и давам съвети, но сега аз се нуждая от такъв. Та както и да е. Преди 6 месеца нашите се разведоха и сега аз живея във Варна при майка ми, а баща ми в Пловдив. При поредното ми прибиране при баща ми той ми каза, че живее с една жена, която в последствие се оказа много добър и забавен човек.

Когато се прибрах при баща ми отидохме на море-аз баща ми, жената, с която той живее и сина й. Точно тогава започна всичко. Баща ми и жената (ще запазя самоличността й) се настаниха в отделна стая, а аз и доведения ми брат в друга. Първите дни всичко беше нормално, аз и брат ми се държахме като истински брат и сестра.

Последната вечер след по бира на терасата и сладки приказки ние решихме да гледаме филм. Пуснахме телевизора в стаята, легнахме на единичното легло, той ме прегърна и си гледахме филма. По време на рекламите той започна да ме целува, аз му отвърнах със същото и може би се досещате докъде стигна всичко това. Да, точно така, направихме го и то 2 пъти.

След това всеки един от нас мина през банята и заспахме гушнати. След няколко дни след като се прибрахме в Пловдив отидохме на вилата на баща ми. Там се получи същото, което стана и на морето. Вечерта преди аз да си тръгна за Варна бяхме, в Асеновград (жената, с която баща ми живее е от там) там се получи същата история като на морето и на вилата. След 10 дни при майка ми, аз отново се върнах при баща ми. Много се радвах, че ще видя брат ми и бях готова да говоря с него, но той ме изпревари. Той ми каза, че това от една страна е било грешка, но от друга е било супер. Каза също, че не можем да продължаваме така, защото нашите най-вероятно ще откачат, а пък и разстоянието е проблем.

Не мога да спра да мисля за него някак си се привързах към него, знам че не можем да продължаваме така, но ми липсва като го няма. Липсва ми като брат, като човек с когото мога да си поговоря за каквото и да било. Моля ви, кажете нещо по въпроса. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7441022ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като не сте кръвни роднини - КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА??? Къде?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9e72f14f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   много драматизираш. Първо, момчето НЕ ТИ Е БРАТ. Ти самата наричаш новата приятелка на баща ти „жената, с която живее баща ми“ - как ситът ? ще ти е брат? Та родителите ви дори не са женени, едва ли ще се женят!
НЕ СТЕ ИЗРАСТНАЛИ дори с момчето заедно, запознавате се, влюбвате се на почивка и готово.
Не вярвам вашите да имат нещо против, най-много майка ти, защото тя ще мрази новата приятелка на баща ти и няма да иска ти чрез сина ? да имаш някаква връзка с нея.
Хитро би било от ваша страна, ако поне в началото пазите връзката си в тайна, а ти гледаш под някакъв повод да отидеш да живееш при баща си, или поне измоли всички ваканции при него да изкарваш. Така ще си по-често с момчето, въпросът е, че майка ти може да се разсърди.
И не наричай любовника си „брат ми“, защото не ти е брат!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8cf35c33a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   лапешка работа, я порасни

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 79ec31153f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да естествено.... всеки така казва... то вече стана така че никъде не можеш да поговориш с някой нормален...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8703f207a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Абе номер 4 я млъквай щото от такива като тебе нишо не може да излезе момичето моли за съвет ти я порасни ти пък млъкни! Момиче с момчето не сте кръвни роднини според мен няма никакъв проблем видяли сте се влюбили сте се и това е.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 79ec31153f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4тири съм аз... писателя на историята.. благодаря ти. но ситуацията е малко сложна тъй като аз съм във Варна а той в Пловдив.. и просто няма как да се виждаме а пък и в крайна сметка сме на 16 години няма смисъл да си проваляме живота още от сега със сериозни връзки... но все пак благодаря исках просто да си споделя с някого проблема защото нямам с кого освен с " брат ми"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker