Ненормална учителка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ненормална учителка!
преди: 4 години, 13 дни, прочетена 1702 пъти
Здравейте, аз съм в 10 клас и от две години ми се налага да се справям с нервните изблици на една застаряваща, перхидролена учителка по математика. Сега ще си кажете, че учениците в днешно време нищо не разбират и вместо да учат само учителите са им виновни, е да ама не! Та въпросната учителка е ужасна, първо че пише двойки на поразия, като се има впредвид, че тестовете, йоиро дава са невероятно трудни с твърде много задачи, а и групите, които прави изобщо не са с еднаква трудност. До тук не звучи толкова зле, чакайте. Тя и преди карантината си беше откачена, но сега е направо нетърпимо. Постоянно крещи като ненормална, обеснява един ЦЯЛ урок за две минути(БУКВАЛНО) в края на часа, а и на другия ден, ако не ѝ кажеш каквато те пита жална ти майка! Заплаши ни че ще започне да пуска тестове ВСЕКИ час и го прави! Обаче тъй като не вярва на резултатите ни (всички имамхме 3, 4 и най-много 5) реши че нямало да пише тези оценки, защото сме я били измамили и видиш ли сме щели да си го получим (за това тестовете са всеки час). Та да поясня как ще си го получим. Сега няма да напише добрите оценки, дори и да си ги искараме още по три пъти- не, тя ще чака 50% от класа да изкарат двойки и тогава вече изведнъж ще ги напише. Заплашва ни, че няма да ни пусне да завършим и това не е само заплаха, защото миналата година остави две момичета да повтарят КЛАСА (да пак са 9-ти клас). Та нормално ли такава истеричка да работи с деца и ако написаното ви се струва грубо повярвайте ми думите, с които я описвам са сто пъти по груби, но тя си го заслужава! Няма такъв тероризатор, честно!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 12 дни
hash: d03505c7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами мило момиче сега е момента да я разобличиш, записвай всеки урок и като понатрупаш материали пращаш на директора и всички родители. Имаш идеалната възможност.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: c90d30d8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да има проблем с характера жената. По-сериозният проблем обаче сте вие. Свикнали сте да ви пишат нереални оценки. Съвсем нормално е двама души да бъдат на поправка по математика. Това не е рисуване или физическо.

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 67167aa20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Майко мила...
Да брат, разбирам те. В днешно време учителите са... абе тежко ни и горко ни.
Значи може цял час да не влизат в час, НО когато ние имаме контролно трябва да го направят по най-сложният възможен начин.
Ей сега след два часа имам онлайн контролно по физика и ти казвам, ще го осера, защото дори и с всичките учебници и интернет и каквото се сетиш контролните на госпожата не могат да се направят!!!
Какво да кажа и аз искам да се оплача от нашите. Те не могат да преподават!!!
Може да се готвиш цял ден за теста, но накрая неизбежно ще имаш 2!!!
Абе казвал съм на други хора колко е зле всичко, ама те или не ме разбират, или не им пука... никой не се интересува, че директора си кара мерцедеса, а аз седя на чинове от соца...
Трябва да е както в миналото, учителят получава заплата в зависимост от оценките на учениците, както е в Под Игото.
Пред родителите се изпитват децата. А по- големите преподаваме на малките... нещо подобно. А не както е сега, на 18 стоим като препарирани на чиновете.
В Русия учат до 16 години. След това вече си избират къде да ходят. А ние вече имаме хора на 18 които до година ще направят 19 и още са на училище...
Някой ще каже, ами кат не ти се учи ходи да бачкаш. Няма нищо лошо да учиш ама да се издивяват с "презентация 30 слайда", която дори не бих погледнали!
Вие нямате ли външно оценяване сега?
Тези матури или трябва да се правят всяка година или въобще да ги махнат! В миналото не е имало. До 2010 мисля не са били задължителни зрелостните матури... абе ще ни напсуват възрастните защо се оплакваме.
Ами оплакваме се защото каквото и да се случва е глас в пустиня.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 12 дни
hash: b5576d49b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много съжалявам за това което ти се случва! Изпитала съм го на гърба си с две учителки и знам какво е. Такива хора които са агресивни на работното си място, явно си мразят работата. Запишете тази учителка някак, и дайте записа на директора няма какво друго да направите, оплачете се ЦЕЛИЯТ клас и се надявам да има някакъв резултат. Има учители си присвояват права които нямат,това не им едно време...

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 12 дни
hash: befbf3858b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами стойте и чакайте още.. Записвате я какво прави и какво говори и подле целия клас с родителите при директора, жалби до мон и до каквото се сетите и да се маха.

 
  ...


...
преди: 4 години, 12 дни
hash: 3729b3216d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Запиши я, когато преподава и обсъдете със съучениците си да я докладвате пред началството. първо съберете достатъчно факти и питайте и от другите класове дали е такава. има начин, но не бързайте и проучете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 933ef92aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О, вие сте цял клас, имате и родители. Просто се оплачете на директора толкова пъти, колкото е нужно и вдигнете достатъчно много шум, че да не могат да не ви обърнат внимание. Обикновено се започва с разговор с класната, но в този случай това надали ще доведе до резултат. Нека родителите ви видят по какъв начин протичат часовете с тази учителка, сега това е лесно заради онлайн обучението. Родителите ви са хората, които са много по-наясно как се процедира и те наистина са в състояние да се свържат с нужните институции, ако трябва и медии, за да може тази учителка да спре да преподава на класа ви. Малки сте и не сте съвсем наясно с нещата, но винаги има законен начин, по който да се действа в случаи като вашия.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 0a0d4561f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо спокойно! Наистина! Аз имах учителка която пишеше много лоши оценки по математика, от 25 човека 1-5ца, 2-4ки, 5-6ки и другите на поправка. А учех в слаботокома електротехника, предполагаше те че повечето от нас ще се опитат да кандидатстват в техническия. Жената иначе си беше ок и се държеше добре с нас, просто не пишеше хубави оценки. Често но класни даваше задйчи от тези, които е решавала на дъската, пие ги учехме на изуст или преписвахме и пак имахме 2ки. Също много често питаше дали се е получил отговора от учебника, когато ишеше нещо на дъската и ако не дописваше още няколко реда и казваше ето сега се получи.
Никой не е повтарял, има две поправителни сесии и обикновенно там бяха други учители и минаваха, аз бях от онези с тройките и нямам идея какво точно се случва. Та да не хи пука, няма да повтаряш за математика, учи до колкото можеш, не се заяждай , за да я дразниш повече и после може да влезеш да следваш медицина, трябва ти биология и български.

Второ това нейно държание можепда е заради собствения и живот, може да гледа възръстен родител, мъжът и да е алкохолик или да я бие, да е много нещастна или на ръба да изперка и просто да консумира власт, като се държи по този начин. В университетите също има по някой такъв.

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: ae03e717be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имала грижи вкъщи, че кой няма. Всички в момента, който отидем на работа се концентрираме върху нея и какво ни яде отвътре остава на заден план. Не ги съжалявам. Щом аз мога да разграничавам нещата, очаквам го и от другите. Просто и ясно, плащат би едни пари, малко или много да си вършим работата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 дни
hash: 024884969e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е добре де нали имате учебници в тях пише всичко има и примерни задачи, как точно стават нещата, защо да не можете да научите от учебника?
Хората които учат задочно /самостоятелна подготовка/ от учебника учат.
До №3
"Русия учат до 16 години... "
Човек то и в бг образованието е задължително до 16г! След навършване на 16г никой не може да те накара насила да учиш, на 16г имаш право и да работиш. Провери бг законите ако искаш. Това че не си запознат с правата и задълженията си никой не ти е виновен!

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 дни
hash: eba31b3ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е как ще повтарят има изпит поправителен лятото и есента, все за тройка не са ли научили?

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: b1eb97c8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може да съм на 13 г. но пак те разбирам. Аз като прочетох историята как въобще такива хора са станали учители. Най-вероятно тя просто завижда на теб и класа ти за нещо може би, че вие се справят добре или просто може би има някакви проблеми и тя не може да се справи с тях затова си го изкарва на вас. Не знам просто ако имаш някаква възможност да говориш с директора ви затова как се държи с вас и не вие приятно, ако това не стане говори с вашите тогава.

Както и да е надявам се да съм ти помогнал по някакъв начин :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 дни
hash: 9234f65a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А замисляла ли си се защо се държи така с вас? Какво е поведението ви в часовете ѝ (със сигурност не сте клас за пример, за да се държи по този начин)

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 60d07e9140
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към 13: Поведението ни в часовете е като на войници в казармата,защото никой не смее и да мръдне вече.Просто тя има нужда да ни прави живота черен.И като гледам как е тръгнало ще има продължение на историята. И между другото чета всички коментари,така че благодаря за съветите и мненията на всички!
От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker