Не знам, дали ще изпитвам същото към него, след карантината - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам, дали ще изпитвам същото към него, след карантината
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1064 пъти
Здравейте, момиче на 15 съм и се чудя какво да правя. Преди няколко месеца започнах да си харесвам едно момче, в последствие разбрах, че съм влюбена в него. Та това, което най ме мъчи в момента е дали след дългата карантина, която ще свърши чак юни/юли месец, все още ще изпитвам нещо към него. Помня, че последния път, когато го видях беше началото на март и тогава определено изпитвах чувства и то доста силни, не казвам, че сега не изпитвам нищо, напротив дори все си давам надежда, че нещата ще се случат, но тази карантина. Въпроса ми към вас е, какво мислите по въпроса, знам че донякъде зависи и от мен, и продължавам да си давам тази надежда, защото никога не съм изпитвала това към друго момче, затова моля не игнорирайте тази история и ще се радвам, ако изкажете мнението си!
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1261ef7cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това твоери са бели кахъри. Не се притеснявай, ако не изпитваш същите чувства след време. Тепърва ти предстои да се влюбваш все пи силно и да изпитваш различни чувства.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e5a7dca067
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така любезно се обърна към нас, че реших да не игнорирам темата ти. :)

Истината е, че всичко е възможно да се случи. Знам, че не звучи обнадеждаващо, но не се отчайвай. Може след карантината да сте още по-хлътнали, но може и чувствата ви да са поотминали. Такива неща са нормални и се случват постоянно на всички ни, просто при теб е за първи път и се тревожиш. Пишете си, говорете по телефона и чакайте момента, в който ще се видите на живо. Може би тогава ще оцените срещата си по съвсем различен начин, защото дълго време не сте можели да прекарате време заедно на четири очи. А ако ти мине, значи просто не ви е било писано и не е бил човекът за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6bb8626464
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравейте, пише авторката. Първо искам да благодаря на Номер 1 и 2 за това, че коментирахте и не игнорирахте историята ми, повярвайте наистина ми помогнахте и оценявам това!
Но по-специално искам да се обърна към Номер 2 - Ако знаеш колко съм си мечтала, точно сега да се видим на случайно място и просто да се засекат погледите ни, нищо повече. Но проблема е че, аз въобще не го познавам, дори името му не знам ): Единственото, което знам за него е, че е от моя квартал и, че учи до мойто училище, и ако имах възможността да имам негова социална мрежа, щях да стори това, което каза, да му пиша, да си говорим, но в този случай, нямам особен избор.. Много жалко, че се случи всичко това с тази карантина, но се опитвам и да гледам от добрата страна и че може би е било за добро. А и честно казано, аз съм доста срамежлива, а и по това което виждам, той също е и не мисля, че някой щеше да направи първата крачка, и сега когато мине лятото ще сме пораснали и може би ще сме събрали повече смелост, затова ще се опитам да мисля позитивно.
Отново Ви благодаря за мненията, които изказахте.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker