За парите, жените и колите. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За парите, жените и колите.
преди: 4 години, 8 дни, прочетена 2003 пъти
Здравейте няма значение от къде съм и на колко години съм това сега не е от значение! Мой приятел постоянно мрънка че иска хубава кола, как жените щели да го заглеждат и т. н с една дума че като имаш хубава кола имаш всичко. И така в продължение на 2 - 3 години като накрая въпросното момче изтегли кредит и си купи кола за 10 000 лева за нашите разбирания доста хубава кола! Марката разбира се има значение - БМВ. В главата ми изниканаха 2 въпроса или по - точно чудения - дали приятеля ми ще се надуе и дали момичетата ще заглеждат!? Така идва той с колата и слиза от колата все едно кара S класа последен модел това няма да го коментирам. Возим се и ооо дявол да го вземе момичетата се обръщат и гледат колата, а той чесно казано не е от най - красивите! За себе си направих много изводи но най - гадно ми стана от това че човек на който съм държал се надува до такава степен че ме гледа с презрение че карам кола за 4-5 хиляди лева а всъщност той ще изплаща кредит за тъпата кола...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: b7bbcfaf1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За съжаление тъпи парчета има много.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: c36602c998
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми доста жалко за него, ако момичетата ходят с него заради колата му, а не заради него самия. Той има някакви комплекси, които избива по този начин.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 023316da0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ми комплексар е твоя човек и нещастник това е истината...
Аз примерно искам да имам пари и да съм богат, НЕ заради жените или познати и приятели, не ми пука за тия хора, искам да имам за да мога да си позволя хубави скъпи дрехи, хубаво лично жилище, да мога да си купувам скъпа и истинска храна, не както е сега от магазините химия и отрови, да обикалям светът и да си живея живота, и най важното да имам свободата да работя или се занимавам с нещо, което ми е приятно, а не на работа, която грам не ми харесва...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: 7d03b3d6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Парите променят хората. Стой и гледай като почне се чупи и няма пари да си плати кредита. Иначе да вярно е че жените се заглеждат по хубави коли и дрехи, но като човек минал по този път ще ти кажа че такова повърхностни не ти трябват.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 9351c145fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Разни хора, разни идеали, хаха.
В България е така за съжаление. Всеки път като се прибирам в родината и ми става мъчно за такива хора като приятелят ти.
Аз ей така имах един приятел съсед. Прибирам се аз на гости у майка ми, гледам съседа паркира БМВ-то, излиза някакъв назобан с прилепнала черна тениска и ланец, правейки се на мутра. В същото време още живее при родителите си, а сме на по 28 години.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 004b1536f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Виж сега — това, че момичетата заглеждат колата, никак не означава, че ще загледат и него. И аз съм заглеждала коли, защото чисто на външен вид не можеш да отречеш, че изглеждат добре, но не съм се хващала с притежателите им, тъй като това не е никаква гаранция за каквито и да е било чувства между нас, пък и ако някой въздухар седне да ми се хвали с това какво притежава, директно ставам и се махам — гнусно и отблъскващо е, толкова ли не може да предложи характер, отношение и обикновени добронамерени кавалерски жестове, че да ме занимава с временни придобивки, изплащани на кредит? Комично е.

Не му обръщай внимание, ако ти пречи по някакъв начин чисто психически, намали контакта с него до минимум. Не искам да съдя за капацитета му, но едва ли е особено умен, щом самочувствието му е базирано на ламарини и пари, които всъщност не притежава. Не искам да плаша никого, но такива като него хич не завършват добре — изтеглил един кредит, ще изтегли и още, докато не затъне в калта. Тогава всички меркантилни ще си тръгнат, а никоя сериозна няма да желае да има взаимоотношения с такъв очевидно несериозен индивид, на когото ще трябва явно тя да му изплаща борчовете. Припомни му го добре.

Смешна работа. В крайна сметка, най-много някоя заблудена да се обвърже с него, защото съществуват и такива меркантилни жени — да си помисли, че е богат и може да я издържа, а той милият завалия да тегли още кредити, че да не изпусне мамината златна... адекватен ли е изобщо?

Ж20

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: 816d934e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да помогне много, чувал ли си за Ивайло Пенчев? Прочети и му виж интервютата - сам си казва, че ламборгинито никаква разлика не прави и не го заглеждали повече, просто щото е ръб. Та ако си пич и без кола ще си пич.
Парите по принцип вадят на показ истинското ти аз - ако си гъз ще си още по-голям гъз, ако си пич ще си още по-голям пич.
Имам познат, който има много скъпи коли, но той е милионер и има няколко все топ тупалки, обаче е такъв голям пич, че жените са негови и без колите му. Много интересно говори и има поведение на лидер, на човек, който говори със страст за всичко, знае много по всякакви въпроси и е много интересен събеседник с много теми за разговор. Има някакво такова позитивно излъчване и зарежда с оптимизъм - може би защото е богат, но все още нормален и те кара да мислиш, че щом той може да има всичко, то всеки може, за това хората са винаги около него и привлича само положително настроени хора. Може би това харесват жените, никой не харесва комплексари, негативни хора и т.н. Познавам и такъв сравнително успешен, но адски комплексиран и мрачен човек, който те зарежда само с негативни усещания, само говори, но нищо не прави, него всички го подиграват зад гърба, но му се подмазват, за да получат нещо. Лицемерен и кофти човек, примерно на него му коства адски много да намери женско внимание, просто не го харесват и това е. Така, че по-важното от скъпа кола е да си пич.

 
  ...
преди: 4 години, 6 дни
hash: 52489c5ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   По кола за 10 бона се заглеждат само изпаднали селянки от панелките и деца на 16 години. Такива се хващат с 3 срещи и 50 лева. Извинявай ама на 20 годишен кошник какво да му гледам? Колата е важна, но мъжът вътре е по-важен. Проятелят ти е класически непрокопсаник. Такива обикновено повтарят по цял ден “жените гледат само парите”.


- Жена с БМВ за 25 000

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: e41bed12ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До 7

Познавам прекалено много богаташчета, дето ако нямаха един лев, щяха да висят на оградата и да си делкат кутийка цигарки, а 1 на 10 може би щеше да има приятелка, дето и тя си виси на оградата с тях, от немане какво да прави. Ама защото имат пара и въртят разни жени, и доста от тях, не са боклуците, които хората ги изкарват. Сам каза, че е до това, да си интересен, а като си без пари е много зор, да си интересен, особено ако говориш само за "пийни, ядини, лигата и друсани".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 дни
hash: 114d928bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, знай само е стойностните момичета не се заглеждат по колите, а по душата и сърцето на човека. И не обръщай внимание на приятеля си, самочувствието му е имало нужда от това. Един ден ще осъзнае къде бърка и ти трябва да си там за да му помогнеш. С много любов и вяра в теб,

Сладката Прасковка

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 ден
hash: 6aa20b9b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От Автора до Номер 10.

Благодаря за съвета, но на човек който ми е обърнал гръб заради една кола и заради едните пари не бих помогнал! За съжаление стойностни момичета рядко срещам има ги но са рядкост и са много ценни за мен.

 
  ...
преди: 4 години, 16 часа
hash: 0686b6e77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В една от компаниите ми отпреди петнайсетина години имаше доста интересни человеци. Един от тях имаше гараж за ремонти на коли, той сменяше колата си всяка година, взимаше сравнително нова кола и след година я продаваше за същите пари, и взимаше нова, пак на старо, но сравнително нова, за да може пак да я продаде за същите пари и да си вземе пак нова, така колата му излизаше абсолютно безплатна, и да, возеше се всякака година с ново порше или ламборджини, ферари, каквото си е избрал... Целта му беше мацките също да му излизат безплатни, не се е интересувал тогава от душевности, както и оправданието му беше, че и жените, които спят с него, не се интересуват от подобни работи. Идеята беше, че ако е без кола, същите няма да спят толкова бързо с него, което означава, че ще се набутва с черпения и усилия за секс, по-скъпо от горивото за колата и по-неизгодно решение. И един прекрасен ден, една силиконова позастаряваща девойка решила да си го вземе за нея и се забременила от използвания презерватив. Роди им се момченце. Изкараха заедно към десетина години, сега не знам какво става с нея, но той е с нова жена, от нетунингован тип. Животът понякога е голяма ирония, бих те посъветвала да не очакваш прекалено много от хората, а по-скоро да се забавляваш, наблюдавайки странностите им. Не само, че по-лесно се живее, но и е весело.
В същата компания имаше един, който пък използваше изкуствена вагина и я е предлагал на заем на другите; един друг, който беше преспал без предпазни средства с някакво момиче, което срещнал на автостоп в някакъв ТИР, който бил качил и двамата, после нещо бил ровил в кофата за боклук (???) и открил там гащите й, които били с кафеви петна, та се изплашил да не е болна от спин и няколко дена ходеше подут заради лекарствата, които се пият при подобни съмнения. Един друг, една вечер беше прескочил оградата на резиденцията, където живеех, бях направила купон, не се сетил да пробва дали вратата е отворена (???) или да звънне по телефона, защото от музиката не бяхме чули домофона... беше си скъсал панталона при прескачането. Същият той в един момент нямаше къде да живее и отиде за известно време в един апартамент на момчето с поршетата, беше направил някаква апокалиптична сметка за ток, защото този с колите спрял топлата вода и парното, знаейки, че другият няма да плати нищо, но не очаквал, че онзи ще се топли с фурната и ще си пълни вани с гореща вода от тенджера... (???)
Сериозно, гледай по-весело на нещата и се забавлявай ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 часа
hash: e41bed12ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 10

Такива, ако мислиш че гледат "стоностните" хора и момичте ... Просотва недоразвити маймуняци, дето на снимка минават за хора. Това са те!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker