Преувеличавам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Преувеличавам ли?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 619 пъти
Аз съм на 16. Имам малко приятели(4 общо и 2 от тях са онлайн).
Всичките от тях са ми най-добри приятелки. Но 2 от тях(1 онлайн и една на живо) не знам защо са ми съмнителни напоследък. Може би преувеличавам и съм прекалено обсебваща.
Едната се казва Мария. Мария ми е приятелка от 5 години. Запознахме се онлайн. Всичко започна като и писах. Още от първия ден забелязах че е страшно забавен и приятен човек. Няколко дена по-късно пак и писах и станахме много близки. Подкрепяме се взаимно каквото и да стане, странни сме и се смеем на глупости които не са смешни, изслушваме се, споделяме си проблемите и си даваме взаимно съвети(ако можем де), комфортно ми е край нея и мога да съм странна без да се страхувам че ще ме помисли за луда. И тя се държи странно през цялото време. Лайкваме си всички публикации взаимно(което няма значение защото и фалшивите приятели го правят за внимание). Никога не сме се карали и нашето приятелство е спокойно. Но тук идва и проблемът ми. Все аз пиша първа(всъщност не знам защо толкова ме тревожи защото с всеки съм така, освен с една приятелка). Все аз започвам разговорите ни. Много рядко тя ги започва. Аз и пиша доста често на ден защото имам толкова много да и кажа. Един път обаче не и писах цели 10 дена. Тя ми каза че е забелязала и аз казах че е защото чувствам че съм досадна и тя ми каза че не съм досадна. Но все аз трябва да почна разговора и го правя всеки ден. Доста се обсебих по това да си пишем, особенно от както си има гадже и са в доста токсична връзка. Доста често напоследък почна да се оплаква от него, а аз я убеждавам да го зареже обаче не ме слуша. Споделя ми как и приятелите и се държат зле с нея и имам чувството че само аз съм и истинска приятелка. Става ми гадно за нея. Не знам дали преувеличавам все пак такова приятелство като нашето всеки би искал да има. Също и понякога си говорим на видео разговор. Даже предпочитам видео разговорите пред чатенето от както сме приятелки. За 5 години и двете порастнахме много. Трябваше да се запознаем тази година преди месец, ама заради проклетият коронавирус не успяхме. Сега не знам кога ще можем.
Преувеличавам ли? Нашето приятелство е перфектно, но понякога си викам ако някои неща са прекалено добре за да са истина, това означава че не са истина и с някои стари приятелства това се доказа. Не знам какво да мисля.


За другата приятелка ще напиша друга история след като тази се качи в сайта, защото това стана дълго.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9e124b77fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никое онлайн приятелство не е истинско. Може друг човек да се крие зад този профил, може да е мъж и тн. Вижте се наживо и тогава ще разбереш истинска ли е или не. А ти спри да се лепиш за нея и си намери приятели на живо.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f48384b587
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей! Аз също имам такава приятелка. С нея се познаваме от 4 години и сме същите като вас двете. Смеем се на простотии, държим се странно, споделяме си, подкрепяме се, забавляваме се, говорим си за всичко, пращаме си снимки и се гледаме по видеоразговори. Ако смяташ, че идват само от теб разговорите, просто и го кажи. И при мен беше така преди, понякога само аз и писах. От скоро обаче аз спрях да пиша на доста от приятелите си, не защото са ми неприятни, просто не ми е толкова до писане. Това е норамлно, ако просто го усещаш като нередно и кажи, а тя ще ти каже причината. Относно гаджето и, тя сега е влюбена, изобщо не и дреме какво я съветват другите, ще се осъзнае по някое време, ти ще я подкрепиш и ще и мине. Може да се опиташ да я накараш да се замисли за връзката им, но ще се оправят нещата. Успех !!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker