Какво не ми е наред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво не ми е наред?
преди: 4 години, 5 дни, прочетена 1105 пъти
Здравейте! Момиче на 19 г. съм. Искам да ви разкажа нещо за себе си. Никога не съм имала гадже, приятели и много завиждам на момичетата, които имат тези неща. Ако ми пише някое момче веднъж в годината ще е истинско чудо...Никога не съм била популярна нито в училище, нито в социалните мрежи. Имам братовчедка, която е по-малка от мен. С нея сме като сестри и винаги получава внимание от доста момчета, има и приятели. Тя е перфектна по отношение на външност и интелект, а аз съм винаги в сянката й. Признавам, че съм срамежлива, но все пак се опитвам да го прикрия и се опитвам да се включвам в разговор. Не разбирам защо нея? Как всички й се лепят като магнит. Как го прави? Чувствам се като грозното патенце, когато сме заедно. Да, не се харесвам никак и няма от къде да придобия самочувствие, въпреки че имам някои хубави неща в себе си - къдрава коса, светла и чиста кожа( нямам никакви пъпки или черни точки по лицето), не съм дебела и не се лишавам от никаква храна, не се гримирам и не се държа като кифла, било на снимки или с облекло, а познавам момичета, които не са кой знае какво, а имат ухажори. Защо не съм харесвана? Какво не ми е наред?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 дни
hash: 62512081c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не изглеждаш лесна, не се държиш провокативно, следователно за по-голямата част не си интересна. Но се гордей с това малко останаха тези като теб. Поколението ни е пълно с боклуци и парцали, не бъди като тях. Ще дойде и твоя човек и е много по-вероятно да е сериозен към теб отколкото да иска само да те клати :)
М28

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: e983d54b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва ти самоувереност

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a1959b9fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най кофти е лятото защото като нямаш приятели и не можеш да излезеш навън а е хубаво времето

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 39032383f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей! Мъж съм.
Ще ти кажа, че няма перфектни хора и всеки си има свойте плюсове и минуси. Разбирам, че ти е тежко, относно това, че си нямаш приятел, но е по-добре да изчакаш още малко, отколкото да се хвърлиш на някой, който ще те мине един път и няма да го и намериш повече.
Не завиждай на приятелките ти и не чакай някой да ти пише. Колкото и да не ти се иска трябва да го преглътнеш срама. Със срам, нищо не става според мен, затова започни да заговаряш момчетата. Не им се натискай, просто разговаряйте на общи теми и ще видиш това как ще ти помогне малко да се отпуснеш. Аз също не обичам жени с три тона грим по лицето, но ми харесва, когато си сложат малко, колкото да подчертава красотата им и бих те съветвал да го направиш.
Ако имаш чуства към някого, който си няма приятелка, го покани на едно кафе. Спокойно няма да те изяде! Ако ти откаже, ще намериш още по-добър.
В никакъв случай не си сваляй критериите! Няма да бъде любов, ако се принуждаваш да обичаш някого. Дръж се на положение и не клякай на някви мухльовци, кифли, тиквеници и.т.н.
Оправи косата, облечи полата, вдигни главата и върви се забавлявай и не му мисли много! Любов не се търси, тя си идва!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c0abe3e4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаеш ли какъв е проблемът? Самата ти не се харесваш. Когато сама ти смяташ, че нещо не ти е наред, няма как някой друг да те хареса. За това първо се научи да обичаш себе си, да се приемеш такава каквато си, а не да искаш да приличаш на братовчедка си и тогава хората ще започнат да виждат теб, а не копие на братовчедка ти. Всеки човек е различен и уникален и ако искаш това да изпъква и хората да те харесат такава каквато си, спри да се сравняваш с другите. Бъди горда от това което си!
Точно за това момиче, които сигурно нямат и половината от твоите качества привличат момчетата. Защото имат самочувствие и знаят как да демонстрират положителните си страни.
Като за начало намали излизанията с братовчедка си, защото докато не си създадеш самочувствие винаги ще се чувстваш засенчена от нея. После поработи върху силните си страни, научи се да се харесваш, да вървиш в гордо вдигната глава и тогава и хората ще забележат и красивата ти кожа и прекрасната ти усмивка, но докато ги криеш, докато през повечето време седиш сама свита в ъгъла, е как очакваш някой да те забележи?

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c368ac4b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм същия, само че съм момче на 20г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker