Никога не го правете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога не го правете
преди: 4 години, 3 дни, прочетена 1470 пъти
Аз съм момиче на 17 години. Като всяко дете или тинейджър си имам своите си проблеми. Проблемите започнаха преди една година когато геджето ми ме заряза. Ще си кажете тва въобще не е проблем. Ще ми се и аз да го казвам. С него бяхме заедно 5 години което въобще не емалко. Но разбрах, че той ми изневерява от 3 години с моята най добра приятелка. Аз не бях растроена за това, че ми изневерява а за това, че моята приятелка тази която я имах за сестра ме беше предала и не ми беше казала от съмото начало. Тя се извиняваше и казваше, че просто се е случило. Сега ще си кажете толкова ли си тъпа, че не си забелязала. Всъщност аз знаех, че той ми изневерява но просто не съм подозирала, че точно с нея и то 3 години. Това ме накара да рухна. Питах се толкова ли съм грозна, че ми изневерява. Съвет(никога не се питайте дали сте грозна или тъпа и защо той ви изневерява, всеки е хубав по свой си начин;По скоро си казвайте, че той е изгубил много като е решил да ви пренебрегва и изневерява)Та така де испаднах в депресия и не ми се излизаше, не ми се говореше с никой. Тъй наречената приятелка ми звънеше всеки ден, но както сигорно подозирате не ми се говореше с нея. Един ден чашата преля когато разбрах че мама и тате се развеждат. А те бяха толкова влюбени. Та причината била че тате изневерил на мама с неговата асистентка ето тогава си казах, че мъжете са еднакви и не им достига да си имат едно, те искат още. С баща ми аз лично не се разбирам понеже не ми трябват такива тохсични хора до мен. Но както и да е. След като се пооправих малко баба и дядо починаха. Та те бяха хората които ме научиха да вярвам, че след всяко лошо идва и добро. Каква ирония само. След това си казах че няма за какво да живея и опитах да си прережа вените. Не, че не го направих но както виждате не ми се получило. Извода е да не се предавате и да не взимате прибързани решения.

Послепис:
Благодаря за това че прочетохте моята история.
Надявам се да е полезна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 дни
hash: b7e696de4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ставаш да съшиваш истории, белите конци си личат.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 8238acf4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бившият приятел е предател, приятелката ти-също. И двамата ги блокирай, за теб те не съществуват вече. Все едно са мъртви. За другите неща са ти са се натрупали наведнъж и те разбирам. Първо гадни хора ще срещаш и в бъдеще, важно е да се научиш да се справяш с тях. Товае просто един урок. После спри да се занимаваш с другите хора. Помисли си -какви цели имаш, какво мечтаеш да станеш. Започни да спортуваш или да ходиш на танци, заеми се с туризъм или пиши поезиия. Прекалено позволяваш на това, което се случва с другите хора да ти влияе. Стани егоист, интересувай се от себе си, от това, което оскаш да постигнеш. Другите хора не те интересуват.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 5c95bf74e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хах.. бъдещ феминист в зародиш. И то от фанатичните.
Къде си тръгнала да се филмираш в някаква роля на "учеща" и "предупреждаваща" вече изпитала и минала през много? На 17 никакви години с така наречена връзка зад гърба си, в която 3 години си знаела, че ти се изневерява, ама накрая си "рухнала" от "новината", типичната вече много модерна депресия, в която всички изпадате и естествено опит за самоубийство, защото е "логичната" следваща стъпка. Това взе да става отговора на всеки тийнейджърски проблем вече. И предупреждава и пише театрално и иронии и послеписи и съвети.
Айде събуди се. Нищо не знаеш от живота. На никой фронт не си в позиция да предупреждаваш. Просто те кара да се чувстваш добре да си внушаваш авторитет да знаеш и отговорност да "пазиш" другите.
И стига се правехте на знаещи за мъжете - видяла си 2 изневери, едната си си я знаела и направо заслужавала, ако нищо не си направила, на другата не и знаеш причините, защото е много лесно да имаш мнение като нищо не знаеш за връзките и за живота, но не е толкова бяло и черно в реалността.
Излез от филма и си живей младия, безценен живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 ден
hash: d38c05fa8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За мъж не си заслужава да си посягаш на живота. Още си много малка, но ще го разбереш с времето.

 
  ...
преди: 4 години, 1 ден
hash: ff8c8bfe13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мило момиче, не слагай под общ знаменател мъжете, защото сама ще се вкараш в ситуация всички мъже са еднакви и цял живот няма да можеш да излезеш от това. Приеми това, като опит. Първо това е била детската ти любов. Запомни я с хубаво и се замисли как си подбираш приятелите и мъже и жени. Второ развода между майка ти и баща ти няма общо с мъжете, като цяло. Гледай баща си, като баща, а не като мъж. Незнаеш какви са им били отношенията, каквото е случило и защо баща ти е взел това решение. И не на последно място приеми,, че хората се раждат и умират и това не е причина за такива изблици. Търси любовта. Има толкова свястни мъже, търси си приятели и слагай граница на отношенията, споделянето и ги преценавай от рано. Липсва ти опит и зрялост. Вече си натрупала някакъв и ще видиш, че би трябвало да можеш да взимаш по-правилни решения. Не съди баща си, това е неговият избор и неговият живот. Дали ще живее с майка ти или те, е само и единствено тяхно решение.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 часа
hash: 1e86c9926b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мило момиче, това са нормални нища в живота. Хората се раждат и умират, женят се и се развеждат. Понякога близки хора ни предават. Проблемът е, че всичко това ти се е случило за кратко време, а ти си в крехка възраст. Първо-душата е безсмъртна и твоите баба и дядо са някъде другаде, душите им са в други светове. Второ-това, че вашите са се разделили може да е за добро-да не се карат . А баща ти, дори и разведен , си остава твой баща. Колкото до гаджето и т нар приятелка, то по този начин животът като лакмус ти показва кои са истинските хора около теб. Явно нито гаджето ти е било истинско,нито път така наречената приятелка. Двамата са фалшиви. Така че погледни откъм добрата страна на сл,чилото се и продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f8cf72dd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво, че ти се е разминало. Една приятелка 2-пъти се беше опитвала да се самоубива, заради момчета 1-вия път даже родителите и не я бяха хванали, ама 2-рия я хванаха. Сега си е жива с едно друго момче е, и си е добре. Светът ти е показал, че още трябва да живееш тука.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 77453a8138
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мила, наистина много ти се е събрало, но баба ти и дядо ти са били прави, винаги изгрява отново слънце! Да, сега те боли, но ще мине. И пак ще си щастлива и обичана! Само малко търпение. Минала съм по подобен път на твоя и знам какво е.
Всичко ще се оправи! Вярвай и не прави глупости!
Една кака

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker