Мисля, че ме следят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля, че ме следят
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1027 пъти
Здравейте! Аз съм момиче, на 14години. Мисля, че някакви съседи, ако мога така да се изкажа мее следят. Те живеят на по долната улица от нашата. Аз ги познавам и преди 1-2 години бях приятелка със сина им, който ще наречем Крис, не като гадже, ами просто излизаме да играем навън, да караме колела и до тук беше добре. След това мой приятел от чужбина се прибра и майката на този Крис, която за мен е странна, обсебваща, контролираща, странна и меко казано плашеща реши да каже на Крис да излезем с този мой приятел от чужбина и така и стана. Те не се понасяха и след 2 дни стана случка, за която ми разказа брат ми. Аз горе долу видях какво стана, но той ми разказа, че Крис и този мой приятел от чужбина се сбили. По вина на Крис. След това родителите на Крис обвинили приятеля ми от чужбина го на били и го заплашили, че ще подадат жалба, като той е бил невинен. Но нищо от това не стана. След като родителите ми разбраха за това ми забраниха да излизам с този психопат, както и да минавам по улицата им, която претендират, че е тяхна, защото са дали пари за сфалта. И след близо 1 година без да му говоря веднъж му писах дали ме помни и той ме обиди с много грозни думи. Аз го блокирах и досега не сме комуникирали, но от няколко месеца имам чувството, че майка му ни следи(мен и брат ми). Буквално отивам до магазина и майка му е там. отивам на училище и тя пак е там. Отивам на урок и тя върви зад мен. Прекалено е психопатско и вече започвам да се страхувам. Тя е болна и е за психиатър. А и забравих да кажа, че говорят глупости и лъжи за мен и семейството ми, настроиха всички деца от квартала ни срещу нас само с децата на съседите ни, които живеят до нас сме приятели и да. Въпроса ми е дали може да им се издаде ограничителна заповед и дали е възможно майка ми или баща ми да заведат дело срещу тях. Моля ви за съдействие. И последното е че майка ми и баща ми казват, че може това да е случайност, но аз не мисля, че е така. Затова моля да ми кажете как да им докажа, че не е и да подадем жалба срещу тях или нещо да направим, защото те са психопати, които ме следят и разпространяват грозни лъжи за мен, семейството ми и близките ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: a78f3f1126
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да подадете жалба в полицията.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a87a3c24aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Купи си спрей, ако видиш, че става опасна, вадиш спрея и пръскаш. Спреят ти да ти е под ръка, докато ходиш по улиците.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker