На 16 години с гинекомастия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 16 години с гинекомастия
преди: 4 години, 2 дни, прочетена 1123 пъти
Здравейте! Имам проблем свързан с тялото ми наречен ,,гинекомастия''. В момента съм на 16 години, висок 187 с широки рамене. Ще бъда благодарен ако някой ми прочете ,,историята'' и ми даде съвет! Бих понесъл и критика.
Всичко започна от както бях на 11 години с наднормено тегло. Бяхме на екскурзия и ни заведоха да плуваме в басейн. Когато си свалих тениската, започнаха да ми се подиграват на гърдите ми с думите, че са били като на момичетата. От тогава започнах да нося по-широки дрехи и якета за да ги прикривам, но въпреки това те си личаха. Станах на 14 години и отидох на ендокринолог. Лекарят потвърди, че имам гинекомастия. Започнах да тренирам кикбокс, като малко отслабнах. Сега като станах на 16 години започнах да комбинирам кикбокса с фитнеса. Свалих около 12 кила и заякнах, като гърдите ми за 2 години намаляха, но все още си личат през тениската. Все още понасям подигравки от познати и приятели.
Никога не съм имал приятелка и съм се опитвал да си хвана, обаче всичко завършваше с неуспех и именно зареди гърдите ме не искаха. Това ме побърква, защото зареди този ,,недъг'' отнасям обиди, подигравки и се чуствам като някакъв ненормалник. За нещо, което искам, но не мога да променя. Като цяло умея да общувам с хората, имам много приятели и приятелки.
Знам, че съм на 16 години и животът е пред мен и още куп неща, които предполагам, че някой ще си помислят, но единственото, което искам е съвет, какво да правя в момента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: d85095b305
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би с правилните тренировки ще постигнеш добри резултати. По мое мнение прочети в интернет някакви съвети на хора със същото заболяване.
Ако пък не можеш да промениш нищо, винаги съществува оперативно лечение.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 44aabf91bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всички по-пълни хора имат по-големи гърди. Отиди на лекар да види дали няма нещо на хормонална основа. Иначе след 2 години говори с де матолог да ти направят пластична операция и ще приключишс въпроса.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 32b6c9688e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей приятел, сходна история имаме ние с теб. Аз съм момче на 20 години. И аз съм с наднормено тегло. Тежа 106 кг, а трябва да съм около 80- 86 кг. И аз имам гинекомастия. Да, за жалост отнесох доста подигравки, обиди и унижения. Наистина е гадно. Много пъти съм се прибирал разплакан от училище. Относно ендокринолога. Ходил съм няколко пъти на преглед при детски ендокринолог. Всеки път лекарката ми казваше да си събуя гащите. Гледаше ми пениса и тестисите. Ужасно неприятна манипулация. А ти като си ходил на ендокринолог как протичаше прегледа при теб? Ще съм ти благодарен ако споделиш!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9fe8619e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   От автора. Взеха ми кръв и направихa определените изследвания. Питаха ме различни въпроси като дали съм ползвал стероиди, дали преди съм бил с наднормено тегло. Не ми сваляха гащите да гледат половите ми органи (слава богу).

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2d2d78adde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Говорил ли си с хирург?

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: afc2f8bf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Гинекомастията се коригира с хирургична намеса.
Често е следствие от разни фитнес добавки, в които блъскат всякакви хормони. Понеже са добавки, а не лекарства, на практика няма никакъв контрол върху съдържанието им. Затова те съветвам да си спортуваш натурално и да не взимаш нищо, даже и протеини.
Но мисля, че корекцията на вече появилата се гинекомастия се прави само от хирург. Говори с лекарите, те ще ти обяснят най-добре какво е възможно и какво не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker