Защо момчетата не ме харесват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо момчетата не ме харесват
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2662 пъти
Здравейте мили и добри хора! Аз съм момиче на 18г. и още си нямам приятел. Момчетата не ме харесват. Но не разбирам защо.? Според вас ще харесат ли момиче високо 1,60см и 70кг.
Според вас дали не ме харесват защото съм пълна моля кажете ми.
Как мога да привличам момчетата или те сами да ме харесват. И имам още един въпрос според вас колко висока мога да стана като знаете че баща ми е 1,75/1,70см а майка ми 1,50/1,55см. Моля помогнете ми и за двете. МОЛЯ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6e22b8a0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо съдят по външния вид, след това по характера. Мъжете не харесват дебели жени. Не знам как ти стоят тези килограми, може и да не ти личат толкова, но ако искаш повече мъжко внимание - започни да водиш по-активен начин на живот. Ще видиш колко рязко ще променят отношението си към теб, когато свалиш някое кило.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: db08771e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Едва ли ще минеш 1.60, родителите ти са ниски, а и вече си голяма. Може и да пораснеш с още 2-3 см., но малко вероятно.

За този ръст 70 кг. са много. На нисичките повече им личи, ако имат излишно тегло. Би било добре да свалиш 15-тина килограма, да се оформиш и поддържаш фигурата си. Ще помогне най-вече на твоето самочувствие, а с това ще дойде и вниманието от противоположния пол.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9e233d27e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто не си попаднала на точвите момчета и среда. Спокойно след, като завършиш училище ще учиш в университет или ще работиш, или и двете и ще имаш и по-голям и разнообразен кръг от познанства.
Съмнявам се да станеш по висока, ако ти се чувстваш добре в тялото ти и се харесваш килограмите не трябва да ги мислиш. Ако сметнеш, че искаш да изглеждаш по друг начин може примерно да спреш да вечеряш и да започнеш да тичаш по 15-30 мин на ден в парка, а вкъщи да правиш по 4 серии коремни и гръбни преси. Идва лято и смятам, че ще свалиш 10кг. с подобен режим за няколко месеца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2b74f986aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ми не си пълна, а дебела. Никой не харесва дебелите жени. Взимай мерки, докато си млада.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6cf5a2b824
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здрасти, мацка! Споко щом си на 18 повече надали ще расте или ако порастнеш ще е с не повече от 1-2см. Не е задължително да си слаба, за да си привлекателна. Просто може би не си попаднала в среда с повече момчета? Или пък опитай се да се държиш повече като момиче ако си някоя мъжкарана. Но споко няма да останеш сама.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2d93422626
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей. Аз съм мъж и сега ще ти обясня нещата директно, без да ти спестявам нищо.

Първо да отговоря на въпросите ти без заобиколки:

1. Твърде вероятно е заради теглото ти да не те харесват, но е възмножно и в лице да не си хубава, а това също е причина да те избягват.
2. Не може да се определи колко висока ще станеш по височината на родителите ти.

По принцип мъжете гледат предимно външния вид, защото са генетично предразположени да търсят хубави гени за децата си, за да успеят те от своя страна да намерят лесно партньори.

И сега малко да ти разясня нещата.

Външният вид е първото нещо, което прави впечатление и ако той не им допадне, мъжете не продължават с опознаването на момичето. Това означава, че дори момичето да е най-доброто и мило същество на света, ако външния вид не привлече мъж, то никой няма да разбере за характера и. Външния вид е първият изпит, който ако издържиш, тогава мъжът би се позаинтересувал да те опознае и като характер.

Повечето мъжете харесват предимно жени с фигура тип часовник - големи гърди, тънка талия и широк ханш, без значение от височината. Разбира се всеки си има вкус, но такъв тип тяло е най-предпочитано статистически. Този избор на мъжете също е диктуван от гените. Големите гърди ще дадат по-голям шанс на бебето да оцелее, защото ще има много кърма за него. Тънката талия означава, че жената е физически здрава и не е вече бременна. Широкият ханш подсказва, че е способна да ражда живи деца, т. е. бебето ще успее да мине през тазовата кост без проблеми.

Разбира се има и изключения от това правило. Различните хора имат различна представа за красиво тяло. Понякога жената е толкова добра в общуването с мъже, че те остават толкова омаяни, че вече не ги интересува как изглежда тази жена. Освен това не всички мъже могат да си позволят да спят с топ красавици, така че правят компромиси с външния вид на жената.

Мъжете също се влияят от модата. Например в миналото са се търсели по-пълни жени, защото това показвало, че жената се храни добре, значи е богата, което я прави перфектна жена за създаване на семейство и отглеждане на деца. Може да потърсиш картината "Трите грации", нарисувана през 1635 г. от Рубенс, за да видиш как е изглеждал идеалът за женска красота тогава. В днешно време обаче идеалните жени са слаби, защото да си дебела сега, би означавало, че си бедна и се храниш с в некачествена храна и също така, че те мързи да спортуваш. Дебела жена подсказва характера и - безперспективна жена без мотивация, която само лежи, оплаква се от живота и се тъпче, а такъв партньор не би бил добър избор за твоето добруване и това на бъдещите ти деца.

Относно височината - напълно възможно е детето да е по-високо от родителите си. Височината се определя от гените, но и от храната и начина на живот. Растежът на костите продължава до към 25 годишна възраст. Ако се храниш добре и живееш спокойно, може да достигнеш до максималния си ръст предопределен от гените. Ако спортуваш баскетбол или волейбол - няма да пораснеш повече. Ако спортуваш вдигане на тежести, ръстът ти ще е по-малък от максималния ти потенциал, защото се набиват прешлените и веществата от храната се използват за костите да стават по-плътни, а не по-дълги. Ако не се храниш достатъчно добре и редовно, пак няма да достигнеш максимума си, защото ще липсва строителен материал за тялото и то ще предпочете да използва оскъдните вещества за други цели - например за повече енергия. Или да натрупа мастни резерви около корема ти и дупето, за да се презапаси с източник на енергия в бъдещ период на гладуване.

Надявам се, че съм бил полезен. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e885ea04d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Отслабни. Момчетата не харесват дебели. Има много информация в интернет, как да се промени хранителния режим и да се спортува.
След като си на 18, едва ли много ще пораснеш. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a44f5fd349
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Според мен това, че си леко пълна и че не си висока не е проблем. Проблема е ако не се обличаш секси и ако не ползваш грим.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a82567a6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Чисто и просто заради килограмите...
На вашите години подбират основно по външни фактори!
Можеш да си чаровница със самочувствие, но винаги ще предпочетат слабите и засукани, защото търсят основно секс от тях!
Работи върху себе си като цяло, точния мъж ще те намери!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a3f262b845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Проблема не е в ръста, а в килограмите ти. Не си ниска, а дебела. За този ръст трябва да си 60-62кг най-много за да си в някаква норма. Ако искаш да си мацка 52-55кг.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f2e5c7a3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ще те харесат спокойно, даже сигурно повече от някоя кльощa 20 кг (казвам го, не с намерение да обидя някого, а авторката да разбере, че има много популярни хора и с нейните килограми. ).
Важното е цялото излъчване, обаче, не се старай да си обект на внимание, защото има опасност да те помислят за лека.
Ако си падаш по конкретен човек, няма лошо да му споделиш.
А за ръст, добре си. Може да станеш малко по-висока, но всъщност не си с лошо височина.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f4fcfc2ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Никой няма да хареса 1. 60 свиня. Оправи си проблема с теглото, отговорът е очевиден. Най ми е тегаво като някое прасе седи в интернет и се оплаква вместо да почне да тренира. Като цяло това описва 60% от населението на земята

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 388c49e408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Добре де, толкова ли е трудно да ходиш на фитнес или да правиш домашни упражнения? В Ютюб има много видео клипове за тренировки. Плюс един режим на хранене и готово.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 12c624457f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   е според теб защо е?

погледнато хумористично кой мъж иска малко хипопотамче?

трябва малко по малко да почнеш да махаш мазнинки.

иначе... дебеланките или ходят с някой културист или с някой мангал или с някой който не го притеснява/малко са/

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f1533ce2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   На първо място ти трябва да се харесваш- това е много важно. Иначе за височината няма да пораснеш повече, но за момиче е идеално, аз самата съм 1, 56 см

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 74de11f75e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Забелязах обидните ви думи от сорта на ,,свиня” или ,,не пълна, а дебела”... Хора много се консервативни. Към автора: Не се притеснявай. Винаги ще има някой, който ще те хареса. Не си снижават самочувстието, заради хората в коментарите. Главата горе. Относно ръста... аз лично спрях да раста на 13 годишна възраст в момента съм на 28 и съм 174. Не мисля, че ще растеш повече.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0f3a5481d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   В днешно време мъжете гледат външния вид. Но за всички които хейтят момичето ще подчертая малко да се огледате навън и да видите колко момчета има по улиците 30 кила с напикани гащи със слонове от 200 кила.
Към момичето:
Да наистина малко повече са ти килограмите, но не се отчайвай. Аз също съм 160см и съм 70 килограма. Пробвала съм да свалям и каквото сваля после пак го качвам. Не се отчайвай не си попаднала на момче просто. Нещотото което винаги припомням на моите приятелки е, че трябва да гледаш вътрешната красота, а не външната. Помни това и знай за всеки влак си има пътници. Ще дойде и твоето момче. И аз се бях отчаяла по едно време. Не, че ми липсваше мъжко внимание, но всички бяха за едното е*ане. Но си казах, че момчето ще дойде когато му е времето. И 1 година по-късно той се появи. Не гледаше външността ми, а какъв човек съм. Той е всичко което търсих. Вече 2 години сме заедно. За това не се отчайвай. Гледай си живота и когато му дойде времето твоят човек ще се появи

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3681b0ea38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   И аз съм 1,60, на 19 г., само че 50 кг. и какво от това...никога не съм имала гадже, а момчетата далеч не се редят на опашка за мен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 47e077435d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Мойте уважения номер 7!!!
Аз съм момче. Може ли да напишете същият отговор, но за това как жените си избират мъже! Моля!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 09685b11cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Това са пълни глупости, че мъжете не харесвали пълни жени.
Има такива пълни жени, с такива характери, че никоя кльоща не може да им се намаже и на малкия пръст дори.
То щото и всичките мъже едни слаби и елегантни!
Айде, не тормозете момичето.
Ще си дойде и товя късмет, не се притеснявай!

Скоро слушах една фльорца да дава акъл на едно по-пълно момиче, какво да прави, за да отслабне.
А пълното момиче е като картинка в лицето, и е умно, и си има ухажори, а кльощата тръгнала акъл да дава.
Не се намесих, но е противно.
Още повече с по-пълните жени интимния живот е по-топъл, така че кльощите моля да вземат да понапълнеят малко.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 8a13b2764c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Лошо ми става като чета коментарите. Приемам го лично, защото преди 5 години бях на твоето място, но беше доста по-зле. Бях 1. 58 см., 79 кг., като най-много съм достигала 90 кг. Реших се и отслабнах. Не търси хапчета, не търси чайчета и подобни простотии. Отново-от личен опит знам, че не помагат, правят положението по-зле. Пробвала съм всичките диети на света, минах през всичките хранителни разтройства, всичко заради едните килограми. Гладувах и блъсках яко във фитнеса, ставаше ми адски лошо. Още помня как след баня падах на плочките и лежах-слаба и глупава, много глупава. Не прави глупости като мен, намери си диета, с малко мазнини и без въглехидрати. И спортувай, отивай във фитнес, а ако те е срам-вкъщи. Няма смисъл да ти давам упражнения за вкъщи-в интернет е пълно. Следи си килограмите всеки ден-сутрин, на гладно и жадно. Ако в началото не се получава, не се отказвай! Нека се похваля все пак. Останах си ниска, но пък със супер тяло, боледувам по-рядко и като цяло съм здрава. 52 кг., стегнато дупе и без целулит. Пожелавам ти същото. Успех!

Ж23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4d1a3b51ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Интересно ми е колко от коментиралите нещо обидно са с визия на модел? Не си избивайте комплексите анонимно, а поработете над себе си ;)
А за авторката: визията е най-важна, когато мъжете си избират половинка, а самочувствието върви ръка за ръка с нея. Отслабни, но го направи най-вече заради себе си, за да си докажеш, че можеш да постигнеш всичко. Това ще ти помогне и да се заобичаш. Препоръчвам да посетиш някой диетолог (споделяли са ми опит - помага), но първо се поразрови за мнения за професионализма му. Започни да излизаш по-често и да контактуваш с нови хора и обръщай внимание на това какво впечатление правиш. Ако е по-скоро негативно, помисли къде са ти слабостите и как можеш да се справиш с тях. Срамежлива ли си? Или пък обратното - не млъкваш? Изслушваш ли хората, прекалено груба ли си? Но не се променяй изцяло - запази тази твоя част, която те прави уникална и те отличава от останалите, шлифовай я и я пази завинаги. Промени само онези твои качества, които ти се отразяват негативно и те дърпат надолу (ако не го направиш сега, то те ще те завличат още много дълго). Когато самочувствието дойде в една здравословна доза, ти ще засияеш. И не забравяй тази поговорка: по дрехите посрещат, а по ума изпращат.
Това е моята гледна точка за нещата, защото и аз преминавам през нещо подобно с разликата, че отслабнах (колкото теб съм впрочем). Самочувствието ми още е ниско, но е по-добре от преди. Всичко иска време. Успех и не се отказвай ;)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e96d8fee54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Истината е, че дори и да отслабнеш, отново вероятността да ти обърнат внимание, макар и по-голяма, отново не е сигурна. Бях дебела като по-малка и сега съм на 17, 174см и 60кг, но не съм имала приятел и никой не ме е "заглеждал". Отслабни заради самочувствието си и заради здравето си!! Правилният човек ще те хареса, важно е само да се грижиш за себе си (правилна лична хигиена и старание за външния вид, тн) <3

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3ea9fed6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Докато мислиш, че проблема е във височината, проблемът ще си остане проблем, а за да бъде разрешен го направи за СЕБЕ СИ! Когато правиш нещо, за да се "харесаш" на някого, нищо няма да направиш, мило момиче :)
И все пак .. успех!

Ж 18

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1a4a04479d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Виж Адел, 45кг свалени за година...
Драконов режим и спорт, това е...
Решаваш го, заинатяваш се, действаш и така!
Просто си кажи, че от здравето по-важно няма!
Представи си как ще придобиеш самочувствие, ще се чувстваш добре в кожата си, само положителни неща!
Постоянство се иска, дерзай!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 580c611842
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   По-скоро ти трябва някой фитнес инструктор, защото наистина не знам как ти стоят 70кг на 1,60. За височината също не знам какъв ти е проблема, като почти всяка жена е толкова. Има жени, които са 1,50 и изглеждат високи, защото са много слаби. Всеки се заблуждава от килограмите. Предлагам ти да си направиш режим и навик да тренираш и да имаш добра диета. Ако ще вземеш някакви мерки за отслабване не почвай от утре, а от сега! Отлагаш ли за утре никога няма да стане. Имай мотивацията. Всичко може да се оправи за 1 седмица даже, ако направиш всичко по силите си. Не се отказвай, когато не виждаш никакъв резултат в огледалото! Иначе ще имаш труден и нездравословен живот. Не ти казвам да се водиш по обществото и да бъдеш перфектна, а да се погрижеш за себе си! Надявам се да съм ти бил полезен;-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker