Вечерен час - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вечерен час
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1167 пъти
Здравейте, пише едно 17 годишно момиче. Имам голям! проблем с вечерния ми час. Според мен е малоумно за моята възраст да се прибирам в 9 часа. Живея в малък и спокоен град. Всичките ми приятелки и приятели стоят до доста по-късно от мен, а аз както винаги се прибирам сама и ме е срам да кажа, че не ми дават да стоя до по-късно. Не ме пускат да спя при приятелка и темподобни. Де да беше само това на баща ми не му харесва всеки ден да се прибирам в 9 и през един ден ме кара този час да стане 7:30 което е напълно безмислено. Искам съвети как да постъпя, защото с разговори не става!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8665ba1158
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съветвам да поговориш с вашите по този въпрос и да им кажеш, че наистина си в безопасност и не правиш нищо лошо, даже напротив - забавляваш се. Кажи им, че сега ти е времето, даже им предложи да им помогнеш с нещо, като например миене на съдовете и т.н. Но най-напред не забравяй, че те мислят за твоята безопасност. Късмет! <3

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6153957c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И къде толкова искаш да ходиш, не мога да те разбера, авторке? Нима у вас ти е скучно? Има телевизия, интернет, призовават да си стоим у нас, да спазваме строга дистанция, а не да се събираме, все пак аз съм на 37, но си спазвам правилата! Не ми трябва да си създавам излишни проблеми! Който е глобен за това, че не е спазвал правилата, да се сърди на себе си, не на държавата! Всичко е за наше добро! А и вашите не ти говорят за лошо, слушаш ли ги, няма да имаш проблеми! А и като е тъмно, нямаш работа навън толкова късно! Ето и скорошен случай-уж е е спокойно в село Ценово, па виж, врага влязъл в къщата, изнасилил и ограбил жената, която сега е в стрес! Пази се! И твоят град е спокоен, но винаги може да стане точно обратното! Никога не се знае откъде ще дойде врагът! Прави са вашите!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bd8b688147
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здрасти! Имах същия проблем като твоя. Само че при мен за ежедневно излизане беше силно препоръчително в 20 да съм вкъщи, а като има повод не по късно от 23 и нямаше мърдане. Ако си позволя да закъснея повече винаги следваха много панаири, опити за вменяване на вина че едва ли не не ми пука за семейството и прочие. Може би това би се подобрили ако си намериш приятел, когото вашите да харесват и да знаят, че вечер излизаш с него. При мен това сработваше, въпреки че нашите много трудно одобряваха някого. Другото което е щом си на 17 значи след 1 или 2 години завършваш, тогава няма да имат такъв контрол над теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: db08767031
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Почакай да станеш на 18 и сама ще си решаваш кога да се прибираш!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: db08767031
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вашите просто се притесняват за теб... Гадно е разбирам те амаа изчакай пълнолетието!

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: db08767031
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом сте от малък и спокоен град защо се притесняват толкова?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5b455957dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Изтрай още една година и замини да учиш в друг град. Но аз разбирам родителите ти, има толкова опасности в днешно време...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 86334ea9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И какво толкова невероятно интересно правиш с приятелите си, което не може да се прави преди 9? Не ми казвай, че преди 9 не може да се пие кафе, да се иде на купон или да поканиш някого на гости.
Или може би си мислиш, че това че имаш право да се мотаеш цяла нощ по улиците те прави особено зряла и голяма? Не, мила, това означава само едно, че на родителите ти не им пука за теб!
Да, мислиш си, че са гадни защото ти налагат някакъв контрол, че о, колко искаш да си като еди си кой, който кисне по пейките пред блока или в близката дискотека/кръчма в 1 или 2 през нощта и е толкова кууул да се прибираш във вас като в хотел, когато си поискаш, но знаеш ли, не е. Това означава само едно, че семейството ти не държи на теб и им е все едно къде си, с кого си, добре си или не си и хич не им пука дали в бъдеще ще имаш щастлив и успешен живот или още на 18 ще имаш проблеми я с наркотици, я с алкохол, я с полицията. А най-вероятно и с трите неща.
Би ли искала да се обадиш на баща си в 2 през нощта, защото е станало нещо и искаш да дойде да те прибере и той да ти затвори телефона или да ти каже, че не му пука и че утре е на работа и трябва да се наспи? Не, нали. Е, ако искаш да имаш любовта и подкрепата на родителите си, ще трябва да правиш нещо за това. Мотането по нощите определено не е най-добрия начин да им докажеш, че си сериозен и отговорен човек на който могат да имат доверие.
Да, сега ще почнеш да ме убеждаваш, че не пиеш, не пушиш, не спиш с който ти падне и си много добро момиче. Може и така да е, но дали ВСИЧКИТЕ ти приятели са като теб? Дали пък вашите просто не се притесняват, че като се моташ по цяла нощ с неподходящи хора е безумно лесно да станеш като тях? А ако не правите пък нищо нередно, тогава защо трябва да го правите нощем? Както ти казах в началото, с приятели можеш да се видиш и веднага след училище, не само нощем. Така, че не разсъждавай като малко дете, защото определено не си, но ако искаш родителите ти да са малко по-либерално и сами да решат да променят вечерния ти час, докажи им, че си отговорен човек. Като ти кажат да си у вас в 9, бъди там в 9 без 5 всеки път! Като ти кажат да направиш нещо, върши го без мусене, като очакват от теб да учиш добре, прави го и те сами ще решат, че могат да ти имат по-голямо доверие. На 17 си! Като станеш на 18, ще можеш да се мотаеш по улиците колкото си искаш... само за да откриеш няколко месеца по-късно, че това да се прибереш у вас в 3 не е толкова забавно колкото изглежда, особено ако на другия ден имаш лекции или си на работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker