Майка ми разбра, че съм хомосексуална - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми разбра, че съм хомосексуална
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1673 пъти
Здравейте! Аз съм на 16 години и съм хомосексуална. Снощи си говорих с момичето, което харесвам на видеочат и понеже много ни се спеше заспахме и двете на камерата. Днес като се събудих сутринта и се оправих, за да ходя на пазар, майка ми ме спря на вратата и ме попита един много специфичен въпрос(правила ли съм секс с момче). Аз й казах не. Тя пак ме попита дали съм правила аз пак и казах не и ми казва, а с момиче правила ли си? Съответно отговора ми пак беше не, защото не съм. Започнахме да си говорим как съм само на 16 и не мисля, че трябва да правя секс на тази възраст. Тя седи и ми говори как момичетата на моята възраст иска ли да пробват, да видят какво е, да не изостанат по-назад и така нататъка. А аз си казвам, че аз не съм такава, и че имам предостатъчно време и години, за да пробвам каквото и да е било, а тя продължава да ме сравнява с други. Накрая се скарахме и ми изтърси, че ми е прегледала чата с момичето, което харесвам, докато съм спала. Започна да ми говори как съм била обърнала резбата, да не й го причинявам, да й кажа поне, ако ще се женя за жена дали да си взима хапчетата за нерви и т. н. Аз тогава й казах “Добре, какъв е проблема? Когато ти разказах за бившата ми приятелка каза, че няма проблем, и че просто съм минавала през период. ” Тя ми отговори с “Да, нямах проблем, защото мислех, че наистина е само период, и че искаш да пробваш, и че те тресат хормоните, но ти продължаваш и така като гледам не е само период. Виждам, че си си намерила нова приятелка. ” Започнахме да се караме как може да ми рови в телефона без да ме пита и да ми чете чатовете и как не я е срам. Казах й, че това си е моя личен живот, и че няма право да ми се бърка. Тя ми отговори с “Не, нямаш си личен живот”. След като се върнах от пазара си отидох в стаята и си седнах с таблета. Малко по-късно дойде при мен, започна да ми говори да съм оставила някаква бележка на звънеца за водомера и някакви други глупости. Буташе ми бележката в лицето, да не забравя, да не я хвърля и някакви такива филми. Аз се ядосах и я хвърлих и тя ми удари шамар. След това излезна навън. Не знам какво да правя вече. Брат ми е хомофоб. Майка ми явно не може да приеме факта, че дъщеря й е хомосексуална. Просто не знам как да се държа, какво да си мисля и да правя. Моля дайте съвет. Само без седни и поговори с нея, тя ти е майка ще те разбере. Не няма да ме разбере, никога не ме е разбирала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 216271e79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас, момиче на 16 си само. С право ти е забила шамар, осъзнаваш ли че това не е нормално? Да имаш подобни чувства от човек от същия пол не е естествено. Извратено е! Жал ми е за майка ти! Трябва да си и благодарна, че не те е изхвърлила от вас. Стига си се оплаквала, жената се притеснява, нали знаеш, че тя те е отгледала, родила те, дала е живота си за теб, а ти за благодарност какво правиш? Отивай на психиатър и се оправяй, защото това което правиш е грях!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1099253ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен трябва да приемеш, че някои хора просто са такива. Каквото и да кажеш, каквото и да направиш, просто няма да има значение, защото не можеш да ги промениш. Пиша това, защото знам какво е, аз също съм хомосексуална.
Роднини или не, недей да ги слушаш ако ти говорят как това е грешно и така нататък, недей и да се самообвиняваш или да се питаш да защо си такава.
С времето ще свикнат дори да не го приемат, а ако не, прав им път.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3ec27d2581
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей:) и аз съм момиче на 16. Не обръщай внимание на номер 1. Това не е болест, нито се лекува! Нормално е, все пак живеем в 21 век.
Самата аз подозирам, че може би съм би. От миналата година се заглеждам и по момичета. Много ми беше странно.
Колкото до майка ти. Мисля, че с времето ще го приеме. Може би е реагирала така, защото не е очаквала такава новина. А брат ти колкото и да е против, ще го приеме все някога, все пак си му сестра.
Като цяло това с хомофобията е ужасно. Макар че не се приема за същото, аз го сравнявам с расизма.
Не знам какво да те посъветвам. Бъди силна и обичай себе, приемай такава каквато си! Сигурна съм, че хората, който те обичат ще те разберат!
Успех от мен;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 659e34e091
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ужас, 1, отивай веднага ти на психиатър да ти предпише някакви лекарства да се успокоиш и да не злобееш толкова много към невинното момиче, което не ти е виновно с нищо за скапания ти мизерен, нещастен животец!

Авторке, не слушай задръстени хомофоби и пуритани като 1, които се опитват да ти вменяват вина за нещо, което Е естествено и НЕ зависи от теб! Права си си, ти имаш личен живот, и имаш правото да си защитаваш личното пространство, ти вече си съвсем порастнал, зрял човек с глава на раменете си и имаш достатъчно ум, за да разсъждаваш сама какво е правилно за тебе и кое не е, и нямаш нужда от майка си да ти се меси в личния живот. Моят съвет е:потърси си работа и се изнес на квартира далеч от този деспотичен звяр и си заживейте сами с приятелката си! Щом сърцето ти казва, че си влюбена в това момиче и ще си щастлива с нея, заеби всички стереотипи и тъпи обществени норми и бъди щастлива с нея, за любовта няма възраст, раса и пол!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 44220bc82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на твоя страна! Майка ти се държи напълно неадекватно, ти си искрена и зряла за възрастта си! Майка ти, по-щастлива ли щеше да е, ти да си с момче обаче ЦЯЛ живот нещастна? Никога няма да разбера такива родители. Ти си на 16 години, стани на 18 и се махай от там, и си живей живота по-твоят начин. Тези хора няма да те разберат, не си хаби нито времето нито енергията. И последен съвет, игнорирай хора като номер 1, защото такива като този човек ще са навсякъде около теб, но ти се научи да не ти пука. Имаш много причини да не харесваш мъже, като ги гледам какви са...

Сара

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4db23f74c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1, и какво като й е забила шамар? Да не е "по правила" сексуалната й ориентация? То, ако се оправяш с бой... Нямаше да има толкова гейове и лесбийки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 556f0f041a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 1, баща ми ме заведе на психиатър когато разбра че съм гей, бях на 17. Жената избухна в смях когато баща ми и разказа "проблема" и го посъветва да потърси психолог който да му помогне с приемането :) Твърдението ти, че не е естествено е напълно грешно, съществува от хилядолетия, и то не само при хора, а и при доста животински видове. Злобата ти от друга страна е доста лош признак за емоционалното ти състояние, може да се съветваш с психолог, предполагам ще ти помогне. А до авторката, не се притеснявай да бъдеш себе си, на 17 започнах да живея самостоятелно, спрях да се съобразявам с родители и роднини и по щастлив не съм бил, поддържам контакт само с тези които са "окей" с мен, а другите рано или късно ще го приемат. Съветвам те възможно най-скоро да направиш същото защото не си струват всички тези драми и проблеми през които ще минаваш ако останеш в подобна хомофобска среда.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e1d82eb0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Е, хайде сега забила й е шамар, голяма работа. И аз съм гей, но съм на 27 години, нещата не са баш същите но баща ми е хомофоб. 1 шамар голям прас. Аз на 16 години не съм имал и момиче още, но на 19 разбрах че харесвам мъже. какъв е такъв проблема. Дали си гей или лесбийка не е значение. (Защитавам авторката) Имах един приятел, който също е хомофоб, като разбра че си чатя с гея се скарахме и вика че съм щял да бъда като него. Ами жив и здрав да е. Много ме дразнят такива като майка й

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3262b74285
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Късметлийка си че вашите не са те изгонили :// Аз съм би и ако нашите разберат ще ме изгонят. Мразя такива старомодни родители. Нашите ми казват че ще ме подкрепят въпреки всичко, ама ако знат това ще ме изгонят. А и родителите ти нямат право да ти се месят в личното пространство. На твоя страна съм момиче.
До номер 1: обичам такива старомодни хора като теб. Толкова ме кефят че чак натискам бутона block.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e1d82eb0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм номер 9 . Разбрах че съм гей, когато бях на 21 . Изнесох се от нас и сега си пишем с гея. Няма да споменавам име, но е готин и се виждаме. Обичам го . М 27

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 89a3a8be5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може би с времето майка ти ще те приеме. Ако е така - чудесно. Може, разбира се, и никога да не те приеме. Не ти го казвам с лошо - майка ми знае за мен от 15-годишна, в момента съм на 23 г. и още не е ок с това. Най-вероятно никога няма да бъде. Просто с времето свикнах с тази мисъл. В един момент спряхме да го обсъждаме и се съсредоточихме върху други общи неща помежду ни. Никога няма да бъдем близки както преди да ѝ споделя, но в един момент човек осъзнава, че не може цял живот да страда, че някой си не го приема, пък било то и собствената му майка.

Създай нови запознанства с връстници - сред младите хора има повече приемащи и широкоскроени. Чети книги, спортувай, намери си ново хоби, съсредоточи се върху себе си. Когато завършиш, направи всичко по силите си, за да се изнесеш бързо от вкъщи - аз едва тогава разбрах какво е да си истински свободен. И най-вече, не позволявай на никого да те убеди, че да си хомосексуална е нещо срамно или извратено. Чудесна си точно такава каквато си. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 569373929b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Вижте сега, света е шарен, хората са различни. Колкото до майка ти, миличка, просто е трудно приемането. Едва ли която и да е майка по света си мечтае момичето/момчето й да се окаже хомосексуално. Не се карай с нея. Тя ще разбере един ден наистина какво чувстваш. Колкото до мен, аз също съм би и родителите ми не знаят. Имала съм опити за връзка с момиче, но неуспешни. Сегашният ми приятел знае за това и ме подкрепя безрезервно. Успех със ситуацията вкъщи.
Love, Gerry

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 70b5c7ee6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ти си болна. Трябва ти не шамар а хубав бой. Още не е късно да се оправиш, но трябва воля и добро семейство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker