Не съм хомосексуална, но искам да съм момче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм хомосексуална, но искам да съм момче.
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 959 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 13 години и съм висока 170см. Тялото ми е направо отвратително, а в лицето не съм хубава. Проблемът ми, е че освен височината, пропорциите ми са като на момче. Раменете ми са широки, талията ми е прекалено широка и освен това краката са ми криви, дълги и имам портокалов кожа(наистина я имам, защото там ми се лепят най-много мазнини, историята не е измислена). Най-харесваните момчета от класа ми са 167-168см. Досега никой не ме е харесвал, та аз самата като се погледна в огледалото и се чувствам като изрод. Ако бях момче противоположния пол щеше да ме харесва, защото момичетата харесват високи момчета с по-широки рамене и т. н. Широките рамена могат да се прикрият с дълга коса, но мойта е мазна и спластена дори след като я изкъпя. Няма да забравя как веднъж при мен и най-добрата ми приятелка дойде момчето, което харесвах и започна да флиртува с нея, а на мен ми каза разкарай се урод или ще те шибна. Тя ме защити и му се скара как може да говори така на момиче, а той и каза:"Хаха, момиче, това нещо само по полов орган се води такова" и тя му шибна един шамар. Чувствам се ужасно! Иначе съм възпитана и пълна отличничка както приятелката ми (поне знам, че ми е истинска и честно казано и завиждам благородно). Моля ви дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5a2f77ed0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изчакай пубертета да си свърши работата, може да се разхубавиш. Аз пък не съм гей, но харесвам момичета, които изглеждат като момчета, късо подстригани и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: db7a93478e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз съм момиче на 16 и знам как се чувстваш. Аз също не се чувствам добре в тялото си макар че всички около мен все ми повтарят колко съм била хубава и със супер тяло. Аз пък все се чувствам дебела и това не ми харесва.
Та сега по твоя въпрос. Моят съвет е да си намериш някакво физическо занимание. Няма значение какво, само да те кара да се изморяваш. С тренировки и здравословно хранене, ще свалиш няколко кила и ще се чувстваш по-добре. Най-важното е да не се срамуваш от себе си. Виждай се и си повтаряй колко си хубава. Колкото до това за момчешкото тяло, и аз винаги съм искала да разбера какво е да си момче, звучи ми яко:)
Та, не губи надежда за това, в което искаш да се превърнеш, ако наистина го искаш силно, то ще се случи. Успех

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 83324f8673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   здравей!
и аз искам да съм момче, но гей.
ама не съм....

а пък ти щом искаш да си момче, не се отказвай! винаги можеш да се промениш по външен вид както желаеш. по-нататък и хормонална терапия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 489afad18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как така на 13 години ще си толкова висока? Това нещо трябва да го видя,че да го повярвам! Защо си толкоз сигурно, че жените харесват високи мъже? Аз съм висока 1,52 според теб ще ми трябва ли някой висок? С който няма да си пасваме? Според мен имаш проблеми с хормоните, не си сменяй пола това е ужасно гнусно и болно а е толкоз грозно. Но за хормоните задължително иди да те видят, ако има проблем да се оправи докато си малка..

Орочи

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0327842ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:До номер 3 и 4 :Аз никога не бих си сменила пола. Това е меко казано отвратително. Просто пропорциите са ми такива и ако бях момче щях да изглеждам по-добре. До номер 4: ти малко май се комплексира повече от мен, защото си нисичка(макар че по добре 152см отколкото 170) и освен това нямам абсолютно никакви проблеми с хормоните! Пак повтарям НЕ ИСКАМ ДА СИ СМЕНЯМ пола, просто си мисля, че щях да изглеждам по-добре.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: eb0966ee90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Запиши се на плуване. Поне ще реализираш данните си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a182bce315
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сама си знаеш пътя - по-малко храна, повечко спорт, упражнения за кръст, подходяща козметика за мазна коса (ползвайте го този гугъл ве хора) и целулит, подходящи маски за лице и поддържани нокти. Също така се поинтересувай кои дрехи ще ходят на тялото ти. От стойката много зависи също как ще изглеждат раменете ти. Научи се да не се прегърбваш, ами да седиш с изправени рамене и събрани плешки. Повечето известни манекенки и актриси /само виж Анджелина Джоли/ имат солидни рамене, важното е да си носиш тялото със самочувствие. Краката ти най-вероятно са дълги, а дупето ти е високо, просто трябва да се вкараш във форма. А и като се развиеш и се сдобиеш с бюст след няколко години, и поотслабнеш и стегнеш тяло, няма да си чак толкова недоволна. Момчетата на тази възраст са по-ниски от тебе, но това след 4 години ще се промени. Нали знаеш, че ако вложиш малко усилия в тялото си, след 2 години всички батковци ще са твои? Ти просто не искаш да вложиш усилия да си женствена, защото ти е наложено някакво клише в главата.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 489afad18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 5, не съм се комплексирала изобщо! Ако се срамувах от височината не бих я казала. Човек трябва да се научи да приема себе си, но се оказа много трудно за много хора. Просто казах ,че на ниско момиче няма да отива до нея, някакъв висок, няма да си подхождат. ( мое е мнение) Ще ми бъде интересно да те видя наистина, момиче на 13 а така висока, наистина ще ми е интересно. Може би след пубертета ще се разхубавиш. Ако ли не, има и други начини да се промениш.

Орочи

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0408f8ccf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хей, аз съм момиче на 26 г. И за мен твоите терзания са далечно минало, затова ще ти разкажа как стоят нещата през моя поглед. Когато бях на твоята възраст изглеждах така както описваш себе си сега. Момчетата ме пренебрегваха и обиждаха. Бяха по дребни от мен и не ме възприемаха като обект на закачки и първи любовни страсти. Но в последните класове на гимназията, започнаха да ме заглеждат по големи момчета, едри и масивни. Няма да ти обяснявам колко глупости извърших и колко мъже отблъснах , защото нямах опит в свалките и влюбването, и не се чувствах в свои води. Но в университета вече бях изградила по ясни представи какво би ме направило щастлива в любовта и сега до мен ще стои вечно един масивен мъжага, с добра душа, който също е бил тормозен в ученическите си години от яките момчета и пренебрегван от готините момичета. Не е нужно да имаш много мъже в живота си, достатъчно е да имаш един, който да те уважава и обича. Не си мисли, че с годините съм станала по финна или по красива. Останах си все така едра, дори може да се каже че вече съм дебела, но имам своя женски чар, който се научих да подчертавам естествено , с усмивка и без много грим.
Научи се да се чувстваш добре в тялото, което природата ти е дала, защото ще трябва да прекараш в него един дълъг живот. Пожелавам ти да бъде изпълнен с приключения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker