Трябва да избирам между момчето, което обичам и момчето, което ме обича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трябва да избирам между момчето, което обичам и момчето, което ме обича
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3018 пъти
Здравей те, аз съм на 16 години от 3 месеца ходя с едно момче (но и преди това сме били заедно) обичам го и искам да съм с него, но той напоследък започна да ме избягва. Постоянно си намира причини за да не излиза. От няколко дни брат му дойде в нашата компания (смисъл започна да се събира с мен и моите приятели) Той (брат му) ми каза, че иска да е с мен и ми го показа вече много пъти. Държи се много добре с мен и аз свикнах с него.

Споделих с най-добрата си приятелка, че искам приятелят ми да се държи с мен така, както брат му се държи с мен. Сега трябва да избирам между момчето, което обичам и момчето, което ме обича. Много съм объркана, наистина не знам какво да правя, кой да избера. Моля ви помогнете ми.. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: a12474f39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не заставай между братя, защото става лошо. Трябва да внимаваш да не паднеш от двата стола на земята. Момчетата може да говорят много неща, докато не успеят да получат някое момиче. След това те ще си останат "добрите" братя, а ти излишната.

Представи си, че ти ходиш с някое момче и то тръгне със сестра ти, как ще я гледаш всеки ден, как ще си говорите, как би приела това, че тя целува там, където някога си целувала ти.. и т.н

Помисли си добре. В реалния живот събитията не се развиват като по филмите. Нима очакваш двама братя да се скарат заради едно момиче? Накрая ти ще си излишната.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6dd0dc45f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 е прав. Това, че връзката ти не върви, не значи, че с друг ще върви. Братът се държи като принц, само докато не те прекара, после и той ще стане на жабок. Вероятно е и просто да не те харесва за снаха и да иска да покаже на брат си що за „к-ва“ си ти, затова да те сваля. Много ми е подозрително. Братята иначе не си отнемат жените! Как разбра, кой те обичал и кой ти си обичала. Детска работа

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6660723cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще опитам да съм кратка. Не заставай между братя, на мен ми се случи, а бяха и близнаци. И аз съм на 16. С единия бяхме заедно, а другия ми беше най-добър приятел, но започна да ме харесва и стана една.. Взеха да се гледат гадно и най- накрая този, с когото ходех ме заеба буквално, а с другия се скарах, вече не си говорим. Направо си изплаках очите. Затова съвета ми е, не се забърквай, защото те са братя и ти ще станеш излишната, колкото и гадно да звучи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4f62becdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ситуацията ти наистина е доста трудна, но ако харесваш брат му и си сигурна че чувствата му към теб са истински, на твое място аз бих отишла при него.
Но ако продължаваш да се съмняваш кой да избереш, можеш да говориш с брат му и да му обясниш че ще се получи доста неловко и дали е готов да направи това за теб.
Аз лично щях да изчакам гаджето ми да скъса с мен и след това да отида при брат му :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d36266791e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имало едно време, Крал, който дълго бил сам и самотен. Решил да помпли Господ да му прати другарка и спътник в живота, и казал: "Боже, прати ми някоя жена в живота, писна ми да бъда сам". Бог какво да направи, прати му две жени, между които той можел да избира, ала тъй като кункуренцията била голяма, и изборът не бил лесен. След дълго време чудене и маене, той все не могъл да напраи този труден за него избор, тъй като от това негово решение зависило щастието му. Слец това отишъл при един мъдрец, разказал му всичко, и го попитал какво да направи. Мъдрецът го повали само с един въпрос, а той е следния. Кое е по-лесно, и кое по-трудно, да обичаш, или да бъдеш обичан?

Мисля, че в самия яъпрос се крие и откпвора!

Дано да съм ти помогнал... Цеко....

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a62f404412
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мерси за помощта

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ad288ad651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виж сега, ще ти кажа нещо доста просто, но ако очакваш да ти изтъпанчат някоя гениална стратегия, просто няма как да стане(поне не тук). Доколкото разбрах, момчето което обичаш е сегашния ти приятел, но той те избягва, нали така? Поговорете си, попитай го защо те избягва, изяснете се. Може дори само да си въобразяваш, а де-факто да не е точно така. Нали на това се оповава една възка - на разбирателството! Трябва да си говорите, споделяте, иначе как ще просъществува тази връзка и за в бъдеще? Вместо да гадаеш, защо те избягва, и така нататък, просто попитай и се изяснете!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e078750baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ее ние вече говорихме и всичко е решено :X

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker