Заслужава ли си да продължа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заслужава ли си да продължа
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 489 пъти
Здравейте! Момиче на 19г. съм. Историята ми е малко заплетена, но моля за съвет какво да правя за напред.
Когато бях на 14г. в продължение на 2-3 години се виждах с едно момче, но така и не стигнахме до връзка, защото той беше много несериозен, постоянно си пишеше и излизаше и с други, а мен не приемаше просто за поредното момиче. Въпреки това, аз имах много силни чувства към него, приемах всичко това и не исках да го оставям. В един момент обаче, реших, че този човек не държи на мен и искам да продължа напред. Мина време и се запознах с друго момче, с което до скоро имах едногодишна връзка. Той беше пълна противоположност - караше ме да се чувствам специална, беше много грижовен и ме обичаше. Много бързо се привързах към него и вярвах, че той ми е помогнал да преодолея миналото. Към края на връзката ни обаче взех да се чувствам все по-задушавана от него, той искаше прекалено много от мен и просто не издържах на темпото му на живот. Започвах да мисля все по-често за другото момче. Много пъти съм искала да го оставя, но той ме заплашваше с ужасни неща и се чувствах много зле. Накрая обаче събрах сили и се разделихме. След няколко дни се свързах с момчето “от миналото”. Говорихме си с часове, той за пръв път беше искрен с мен, говореше ми как аз ще си остана неговата тръпка, как не е спирал да мисли за мен, че ужасно много съжалява, че се е държал лошо с мен. Започнахме да се виждаме и всичко беше повече от прекрасно. Чувствах се наистина щастлива. Сега обаче той се отвърна от мен, спря да ме търси, да се интересува от мен. Аз го познавам и знам, че просто е изгубил интерес отново. Моля за съвет, заслужава ли си да продължавам да се боря за това момче, защото наистина го обичам, или за пореден път да се опитам да продължа напред с риск да се окажа във връзка в която не съм щастлива?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5f5d6dcbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, видях историята ти и искам да знаеш, че каквото и да се случва ти трябва да бъдеш себе си и да си силна... Щом едно от момчетата започнало да се държи лошо с теб, значи той губи. Според мен той те използва, но щом ти го обичаш дай му шанс и ако се държи лошо-значи не е за теб, но ако се е променил и се държи мило, то тогава той разбере колко се обичате! Благодаря!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5f5d6dcbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, видях историята ти и искам да знаеш, че каквото и да се случва ти трябва да бъдеш себе си и да си силна... Щом едно от момчетата започнало да се държи лошо с теб, значи той губи. Според мен той те използва, но щом ти го обичаш дай му шанс и ако се държи лошо-значи не е за теб, но ако се е променил и се държи мило, то тогава той разбере колко се обичате! Благодаря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker