Как да спра да ревнувам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да спра да ревнувам?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 588 пъти
Ще бъда кратка. На никой не му се чете романи. Но след като написах историята осъзнах че стана роман, така че ви препоръчвам да прочетете 5 абзац, ако не ви интересува как започна цялата ревност от приятелите ми.


За да не наруша правилата на сайта, ще пиша само първите букви от имената на хората.


Преди 2 години най-добрата ми приятелка М, се запозна с момиче на име Д. Радвах се за М. Всичко беше добре, но след време като М излизаше с групичката си която включва и Д, нещата се промениха. Д изглеждаше все тъжна край тях. Все едно ревнуваше. Тя не е такава като са двете на саме. Един път излязох с М. Тъкмо си прекарвахме хубави и Д и писа. М ми каза че е забравила че трябва да излизат с Д и понеже не иска да плаче пак, трябва да се прибирам. Тогава се почувствах както се чувства и Д. Ох това стана дълго, съжалявам.


И не знам защо от тогава нататък се чувствам така с приятелите си. Аз нямам много. Аз нямам социални умения и съм доооста срамежлива. Като съм с група хора които ми се водят приятели не говоря, все едно ме няма. Но когато излизам с тях и най-добрите ми приятелки става гадно. Те се държат все едно ме няма. Един път даже бяхме двете с М и едно друго момиче на име Р. При нас дойде съседката ни Я. Половин час си говориха и забравиха че съм тук. Но вината е и моя. Става ми неловко като съм сред повече от 2ма човека. Не говоря и бивам забравена. По време на този разговор М каза:
-Ние забравихме К. Как си? Какво правиш?
И аз бях на път да отговоря, но едно момиче дойде и пак бях забравена.


Тези два абзаца бяха обобщение как почнах да ревнувам приятелите си.


Това продължава и сега. Благодарна съм че успявам да го крия. Ако не го крия ще изгубя и малкото приятели които имам. Постоянно ревнувам от приятелите ми като кажат "сега съм с приятели на наргиле*или някъде другаде*". Аз спирам да си пиша с дадения човек след това защото имам чувството че преча. Все пак аз не съм важна. Но ми става гадно че приятелката към която съм най-привързана напоследък постоянно излиза с приятелите си.


Но току-що забелязах нещо. Не ревнувам толкова често от приятелите ми които излизат с хора които не са спорели. Искам да кажа, приятелката към която съм най-привързана и аз не знам защо се казва Г. Нейните приятели ги знам какви са. Преди месец плачеше заради тях. Обиждаха я и я нараняваха. Явно ревнувам приятелите си само от хора с които не се разбират. Но като се замисля не точно. Ревнувам защото... И аз не знам. Просто ако съм с повече от двама навън или вкъщи, аз съм игнорирана и забравена, но не че ако ми обръщат внимание ще имам какво да кажа. Просто животът ми е скучен. Само си седя вкъщи.


Явно ревнувам защото знам че не съм специална и ме е страх хората да не ме заменят с някой по-специален. Добре че не показвам тази черта, защото ще си създам много излишни спорове и нездравословни приятелства. Но как да спра да се чувствам така? Аз осъзнавам че това не е ок, но искам промяна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1593486c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почни да пукаш амфети. Така ще станеш специална и всичко ще се нареди.


Братан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker