Бавното ми съзряване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бавното ми съзряване
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2398 пъти
Здравейте на всички! Искам да кажа, че съм на 20 и не смея да твърдя, че съм затворен и деасоцииран, но сега ще влизам в Университет! Досега като цяло и на представа не съм имал какво е ласка от момиче но както и да е! Напоследък, започнах сравнително да се запознавам с момичето, с които така ли иначе ще бъдем колеги на есен, но просто аз виждам че умея да комуникирам с тях!

Преди изпитвах адска паника, срам и т.н, но сега я няма! Сега имам друг проблем, за което искам да ми помогнете или дадете съвет! Това по горното го написах за увод!

Липсват ми някой навици, когато излизам с момиче, някои тънкости жестове, които могат да привлекат момичето или поне да не изглеждам тъпо и безлично! Ето днес споделях с мой познат, за срещата Ни и ми стана кофти защото осъзнах че направих грешки! Ето я едната: Седяхме дълго в един парк и след дълга радумка мислехме да ставаме, обаче точно преди това се обръща, и видях 2 ма познати, които нямаше как да подмина, и просто станах леко с усмивка отидох при тях (бяха на 5 метра от нас) и просто отидох да ги питам как са, но макар че ставахме, аз се усетих че трябваше мадамата да дойде с мен, макар че все още не бяхме тръгнали, но аз се усетих и й каза махнах й викам ела Андри и я запознах! (Просто искам да ми кажете като постъпка дали е било кофти)

2: Другата случка беше, когато по път срещнах братът на баща ми, и понеже трябваше да изпратя момичето до тях, и вместо да му кажа, ами добре де ще се видим някой ден, аз го питах ти накъде си, и той каза точно по нашия маршрут! Просто ми беше обидно да му кажа ами ние си тръгваме и така! А после този мой приятел каза, трябваше да му кажеш точно така тактично да го цепиш!

Просто Това са недостатъци, които трябва да премахна, липсвал ми е директният и интензивен контакт с момичетата! Аз не целях към нея нещо, тя е обвързана но исках да изляза с нея! Аз умея да разсмивам момичетата, смисъл поне тези които са от мой тип, но има неща които ме дърпат назад, и ми е мъчно затова, като някой шматка съм! И ми е кофти затова, а тя като цяло с държанието си си пролича че съм и симпатичен, защото наистина аз я забавлявах, нито миг не мълчахме! ВСЕ ПАК ВСЕКИ СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ СЕ НАЛИ ТАКА? ДАНО ВЕЧЕ НЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО ТЕ ПЪРВА ДА СВИКВАМ С ТЪНКОСТИТЕ КЪМ ЖЕНИТЕ! :((((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7366420146
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не е късно за нищо, щом имаш желание. Стига си се обвинявал, че не можеш да се държиш добре с момичетата. Просто излизай повече, защото само така ще станеш "добър". Не се притеснявай от грешки, може да се научиш само и единствено от грешки. Ако не правиш нищо няма как да се научиш, запомни го.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7f4a25c9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си сгрешил непоправимо, спокойно. Ако искаш да се държиш по-естествено с момичета те съветвам да намериш начин да загубиш девствеността си. Без да искаш това много си личи в мимики, жестове и поведение и отблъсква.
С това момиче и без това нищо не можеш да имаш, защото отдавна ти за нея си само приятелче. Ако от самото начало не покажеш на жената, че имаш други намерения, за нея ставаш една приятелка, нищо повече. Ако още искаш да промениш това, почвай да действаш - целуни я, опипай я, покани я на вечеря, започвай да действаш! Това ти е проблемът, не някакви си хора, които срещаш по улиците!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5fbb9a8b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нямаш никаква грешка, тая която щете хареса, ще те харесва такъв какъвто си, какво лошо има в едно контактоно момче, имаш познати, приятели, добри роднини, някой момичета точно това търсят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d1891142a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О боже, на тези простотии ли им викаш недостатъци??? Не виждам абсолютно нищо странно в постъпките ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker