Защо всички постоянно ме използват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо всички постоянно ме използват?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 865 пъти
Здравейте! Ще ми бъде полезно да науча вашето мнение за моята ситуация, защото по всякакъв начин се опитвам да намеря изход от отчаянието, в което се намирам, но очевидно не мога сама да се справя.
Аз съм момиче на 17 години и живея в средноголям град. Имам си хора, на които разчитам, освен семейството ми, разбира се (макар доста често да се караме) - 6 момичета, като с тях сме в една компания или групичка, не знам как по-точно да ви представя нещата. Имаме високо положение, ниво в града. Не че съм се борила за това по някакъв начин или някоя от нас, просто така стана, но се чувствам добре, така че нямам проблем с това да ме знаят всички, често да се говори за мен, да има завишен мъжки интерес към мен. Дори 3 от момичетата имат гаджета от най-популярната момчешка компания, което напоследък доста ни отвори вратите към тях. Преди имах и най-добър приятел, старо бивше гадже, между нас почнаха да се появяват някакви интимни отношения и оттогава леко се поразпаднаха нещата... случваше се да се занимавам с някое момче и да го питам какво мисли, а той ми отговаряше, че ставам само за секс и момчето в случая иска точно това от мен, което много ме нараняваше, защото много го обичам и възприемам за близък, но от известно време просто не се търсим. Понякога приятелките ми, въпреки че сме много сплотени и си казваме всичко, и си мислех че са единственото истинско нещо в живота ми, понякога някоя от тях се случва да направи нещо грозно или фалшиво, те са малко по-егоистични, за разлика от мен, а аз по-чувствителна и се случва да се засягам, но никога не е без причина. Просто понякога се чудя
дали не ме използват, защото винаги ги изслушвам и им помагам за абсолютно всичко, като става въпрос и за морална, и за финансова подкрепа. Давам добри идеи за разнообразие на ежедневието и съм забавна. Те също винаги ми помагат, когато имам нужда от тях и никога няма да ме изоставят, но не са толкова отдадени, колкото съм аз... надявам се това да се дължи на характерите им.
Но всъщност, това от което най-много ме боли, е че наистина ставам само за секс. Имам огромен страх от това да изляза с някого и накрая да се окаже, че това е била причината да ме търси. Да, много момчета ме харесват и ми правят комплименти, и ме занимават. Но всеки път, като си харесам някого, ставаме или приятели с привилегии или се виждаме веднъж, два пъти и това е, после даже се правим, че не се познаваме. Това ми тежи, имам чувството, че никой не вижда нищо повече в мен, а аз искам сериозни отношения. Омръзна ми да плача всяка вечер, защото някой отново ме е наранил и използвал.
Какво трябва да променя в себе си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 81294e6f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да промениш това да не им пускаш толкова лесно и тогава няма да ти казват, че ставаш само за секс. За да говорят хората нещо, значи има поне малко истина в него. На 17 ми говориш за приятели с привилегии, прави си сама сметката :D. "Известната" ви групичка може би е известна точно с това - че изглеждате добре и че правите секс, хората може и да не знаят нищо друго за вас, но вие сте допринесли, за да ви знаят с това. Разбирам за какво ми говориш, понеже приятелката на брат ми е в същата компание с "високо положение, ниво в града". Направо е трагикомично. Стегнете се малко и осъзнайте, че светът не се върти около вас.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3a008743ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А какъв в проблема да спреш да си отваряш краката? 100 % ще реши много проблеми...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 81b0002dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябва да промениш много неща, например моралноте си ценности днешното поколение сте нямам думи, никаква ценностна система, глупави, необразовани, невъзпитани и какво ли още не, а до това, че те изпозват това е защото те са по зле и от теб, а теб кой те кара още на първа среща и да спиш с тях и дори да не е веднага що им даваш. Просто се пази и времето ще покаже кой си заслужава и кой не, бъди по малко наивна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 38d257ea95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой не може да се промени сам затова кажи така..Дядо Боже направи ме такавА ти да ме харесваш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c0868cf6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Използват те, защото им позволяваш. И на приятелките , и на момчетата. Нямаш достойнство и самоуважение. Как така ще спиш с всеки? Сама се правиш на лесна жена. А тях никой не ги уважава и ги мислят за парцали. Научи се да казваш "не" и на приятелките и , и особено на мъжете.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d84bf5814e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На 17 си и имаш приятелИ с привилегии и после се чудиш защо ставаш само за секс ? Наистина ли не се сещаш ?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c63a72d068
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОТ АВТОРКАТА :
Мисля, че не съм се изразила правилно, съдейки по коментарите. Не пускам на първа среща. Харесвам си някое момче, излизаме няколко пъти, пишем си, първите 2, 3 пъти като ме покани в тях - отказвам, но на някое домашно например или при други подобни обстоятелства се случва да се натискаме или нещо такова. Не правя секс с тях, защото съм девствена, точно поради факта, че винаги съм смятала за себе си, че заслужавам и друго, и съм повече от това. Повечето си мислят, че не съм девствена и че съм к*рва и така нататък, вероятно заради начина, по който изглеждам и говоря, аз съм доста отпусната, лесно се разговарям с непознати и т. н. Имам цели, таланти, оценките ми в училище също са добре. Просто никой не иска наистина да стигне до мен, да ме опознае, всички се задоволяват с тялото ми и то с някаква част от него.
Да, това че съм провокативна и разкрепостена е факт, но просто съм си такава. Има момчета, разбира се, които имат чувства към мен и биха се обвързали с мен, но обикновено аз нямам нищо към тях или поне не достатъчно.
Лъжат ме, разиграват ме... Използват ме и ме боли много. Трудно си признавам чувствата, но чрез действия показвам, че харесвам някого и търся повече от физически контакт. Имам наистина нужда от помощ, защото сърцето ми е празно, любовта ми е станала някакъв невъзможен копнеж.
Познавам момичета, които пускат на всички, които са разглезени, прости материалистки. Не бих се принижила до тях, а за мен те могат да се определят, като момичета за една вечер. Не мога да разбера защо повечето момчета ме слагат на едно с тях?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker