Аз съм феминистка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96124)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22599)
 Секс и интимност (11186)
 Тинейджърски (20140)
 Семейство (4795)
 Здраве (7755)
 Спорт и красота (4045)
 На работното място (2134)
 Образование (5857)
 В чужбина (1284)
 Наркотици и алкохол (922)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1489)
 Други (13011)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм феминистка
преди: 21 дни, 15 часа, прочетена 1040 пъти
Аз съм момиче на 16 и мисля, че ставам феминистка. Вярвам, че жените са по-висшият пол, а мъжете са по-низшият, защото мъжете знаят да се фукат само с физическа сила и нищо друго нямат а жените имат интелект и знаят как да го използват. Все повече виждам около себе си доказателства за това от примери с приятелките ми, които биват бити, тормозени и сексуално малтретирани от гаджетата си и им бива упражняван психически тормоз, което все повече ме разубеждава да си намеря гадже и ме мотивира да си седя сама. Така съм си по-добре - нито се безпокоя за изневери, нито че ще забременея и ще си разсипя живота от рано и ще си прецакам бъдещето и образованието, нито че ще правя разни гнусотии, да не ги коментирам нито нищо. Свободна съм от всякакви грижи и тревоги, и така си ми е добре. Решила съм да следвам в Кеймбридж, когато завърша и да градя кариера на офис мениджър, и след това да се издигна до управител на голяма компания. Няма да имам никакъв полов контакт с мъже до края на живота си и няма да раждам деца, а ако толкова се почувствам самотна, ще си взема котка или ще си хвана жена. Жените са дали живот на мъжете, и затова заслужават респект и уважение, а не мъжете да ги бият, изнасилват и унижават, а после да очакват уважение от тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 21 дни, 9 часа
hash: b56f163ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Аз съм мъж и съм напълно съгласен. Само дето не разбирам защо, госпожо, искате да групата капитал в системата на сексистския капитализъм. Капитализмът изначално е анни-женска икономическа система. Само комунизмът ще унищожи патриархата.

 
  ...
преди: 21 дни, 9 часа
hash: a6ca57a4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Е, малко прекаляваш, но в крайна сметка така си представяш живота, евентуално така ще го живееш. Не вярвам, че няма да си промениш мнението с годините, но явно приятелките ти са попаднали на кофти типове и си мислиш, че всички мъже са примати без мозък. Е, не е вярно! Трудно е да намериш готин мъж, но ги има, за това не бъди толкова крайна!

 
  ...
преди: 21 дни, 8 часа
hash: 60f0cddb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз съм мъж и съм съгласен с теб , ппц обаче не съм феминист , днешния 5th wave феминизъм куца....Но все пак да кажа тоя сайт баш не е за такива теми , тук са предимно възрастни , не знам какви коментари очакваш....

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 5 часа
hash: 4e42a32cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Това не е феминизъм, а сексизъм или полова дискриминация.
Щом си вярваш, че имаш потенциал да следваш в Кеймбридж и да ставаш млада меринджейка, защо тогава едно едва ли не първобитно създание като мъж да ти се опре?

 
  ...
преди: 20 дни, 23 часа
hash: f1a90d884e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Убежденията ти нямат нищо общо с феминизма. Той се бори за равноправие между половете - равно социално, икономическо, политическо положение и за двата пола. Думичката е равенство, а не "жените са по-висшият пол". Ако феминист(к)ите се бореха за това, което се бориш ти, те биха се борили да отнемат едни права за сметка на други, което е безсмислено. Много хора се противопоставят на феминистката идеология, но то е от неразбиране на каузите, които проповядват. За да не бъдеш гориво за това неразбиране /както в момента с тази тема/ би могла да почетеш повече тук например:

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Феминизъм

Като цяло всички хуманни организации като ЛГБТ или пък противопоставящите се на расизма се борят единствено за равенство, равни права, равно отношение. Всяка друга форма на разбиране е погрешна интерпретация, която единствено служи за подхранване на вредните модели на мислене, подкопаващи смислената работа на много хора. Модели, корените на които могат да бъдат намерени много назад в годините и именно за това са толкова трудни за изкореняване и така лесни за подхранване, но изключително вредни.

 
  ...


...
преди: 20 дни, 23 часа
hash: 7813bf35c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И какво, цял живот ще си стоиш сама, без да знаеш какво е мъжка ласка... без да имаш дете, което да ти казва "мамо"...
Много мразя обобщенията "мъжете са такива", "жените са онакива"... то си е до човек, и в двата пола има кретени и мърлячи и има и свестни хора, които уважават човека до себе си. Според мен феминизма е бил здравословен тогава, когато жените не са имали право да се образоват, да работят, да гласуват и т. н, но в днешния свят те са равноправни и някои феминистки по света изпадат в крайности от типа на "да избием всички мъжки бебета, защото те ни поробват"... ти си знаеш, но е глупаво да обобщаваш така и да мразиш мъжкия пол.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 22 часа
hash: 2be3dea2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Хе-хе, авторке, ти сериозно ли?
Мило малко и неориентирано момиченце, ВСИЧКО, което виждаш около себе си - жилището, в което живееш, автобуът или метрото, с което пътуваш, масата, на която се храни, столът на който седиш, компютърът или телефонът, на който четеш и пишеш - ВСИЧКО ТОВА е измислено, изобретено, проектирано и произведено от МЪЖЕ. Цивилизацията, която познаваш - също.
Жените може да са по-"висшия" пол, но само в приказките, и в разни спомагателни дейности.
Я отвори историята на науката и виж в кой век какво и от кого е измислено и изобретено. Върни се към древноримските и древногръцките философи, към алхимиците, след това към математиците, физиците, химиците, кой е открил гравитацията, кой е конструирал парната машина, кой е открил и внедрил в промишлеността и бита електрическия ток. Кой е изобретил радиото, телефона, транзистора, първите електрически машини, селскостопанските машини, промишлените машини, космическите ракети, автомобилите и т. н. и т. н.
Замисли се кои са най-големите световни професори, майстори-готвачи, спортисти...

В заключение само ще кажа: Клето заблудено сираче, бедно агънце, толкова си далече от истината, мило, че изобщо, изобщо не можеш да си представиш...

Но едно нещо помни със сигурност - с този феминизъм, и с тези глупави разсъждения (и най- вече не подкрепени с никакви реални факти, а само с измишльотини и пропаганда), най-много да останеш без семейство и без деца!

 
  ...
преди: 20 дни, 20 часа
hash: 5452590fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Има и страхотни мъже, интелигентни, амбициозни, разбрани, кавалери, знаят кога да се държат галантно и кога да се държат мъжки с теб... ;)

За съжаление около теб и около приятелките ти явно не се намират такива и затова си останала с лошо мнение, но си е твое право. Ако решиш да им дадеш шанс все пак, като пораснеш още малко огледай се за по-голям от теб с няколко години, на много повече неща ще те научи и ще ти даде и като партньор, и в леглото, и като приятел.

Успех, мила, мога да ти кажа че 90 % от хората (и мъже, и жени) са измет и не заслужават и грам човешко отношение, но ги има онези 10 % които си заслужават да ги опознаеш, да им се довериш и да ги допуснеш до себе си и общуването с тях ще ти помогне да израснеш като личност. :)

 
  ...
преди: 20 дни, 19 часа
hash: dfebccb00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   1 и 3, никакви мъже не сте вие - изобщо не се заблуждавайте в това. Или сте с 1-2 по-големи сестри, или майка ви ви е счупила отвсякъде.
Липсата на казарма и гейтащината води до тези трагични последствия...

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 19 часа
hash: 2dcd84d393
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Супер решение е такива като теб да не се размножават. Адмирации! И само да ти споделя, че е вина на приятелките ти, че търпят тормоз, а не на мъжете. Как 24 години имам контакт с мъже и не съм бита, изнасилена или тормозена? Това всеки си го избира като начин на живот. Мъжете са прекрасни и мили, без тях светът не би бил същият. Няма по-хубаво от мъжката закрила и сигурност в семейството. Не разбирам такива като теб, които избират да бъдат един лесно заменяем кашон с вещи на работа вместо майка и съпруга в топъл и уютен дом. Всеки е различен сам по себе си, но е тъжно и жалко как една глупава пропаганда успя да промие мозъците на толкова млади момичета... гледам ви по улицата невзрачни и обезобразени с мъжки дрехи и бръснати или шарени прически. Грозно и срамно. Да бъдеш жена е много повече от това да си мениджър. Да бъдеш жена е нежност, грижа, топлина, уют, семейство. Мениджър може да бъде всеки.

П. П Напусни работа и гледай колко много ще се радват да заемат твоята позиция. Напусни семейството си и усети какво е истинска липса.

 
  ...

...
преди: 20 дни, 15 часа
hash: 95c494f12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лошо е това, което се случва с приятелките ти и е добре, че ти не го искаш. Опитай се да смениш средата си, ако трябва и държавата. Ще намериш мъже, които са нормални, не бият, тормозят и изнасилват. Потърси такива мъже, които да те уважават. А тези момчета около теб са боклуци.

 
  ...
преди: 20 дни, 14 часа
hash: 3555fd9af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Мисля, че леко си повърнах в устата.....

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 13 часа
hash: d594f18e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Да - ставаш за феминстка. Първо - разбираш за какво е наистина феминизмът - не търсене на равенство, а изкарване на жените като по-висшият пол. И две - сляпа си за простите факти от живота, като този, че интелектуалните способнисти всъщност са физически. Така че това, че мъжете са по-силни физически, означава и че са по-силни интелектуално. Затова примерно и при спортове като шахмат има разделение на полове. Да не говорим за всичките изписани книги на всевъзможни тематики от мъже... и не, на жените не е забранявано да пишат, просто много малко от тях са произвели нещо със стойност. Примерно аз харесвам Джейн Остин. Но на една като нея, се падат стотици мъже. Та това до днес, когато абсолютно никой не ви спира... Но нема. Аз съм давал дори на жени да преценят кой пианист харесват, световноизвесни - мъж и жена. И съм доста харесвам точно тая изпълнителка, но самите жени бяха безкомпромистни, че мъжкият изпълнител е по-добър. Повече улавя цялата гама емоции, докато жената е в по-тесен спектър. Така че като стана дума за емоции - да емоциите са функция на интелекта, та дори и в това мъжете са по-добри. Не е мнение, факт... Мъжете са романтичният пол. Жените са по-емоционални, но както и тая пианиска - гамата емоции им е много по-тясна. Мен емоционално ме разбират много, много малко жени. И да - те са рядко интелектуални.

Феминизмът за съжаление е нещо напълно естествено - идеология базирана на компекс за малоценост. Същото беше и с комунизмът - как една класа може да е повече от друга. Как едни хора могат да успяват, забогатяват, а други да не стават и да са посредствени. Така че тези които ставаха, трябваше да бъдат сринати до едно общо ниско ниво, за да сме всички "равни". Естествено, това равенство беше лъжа. И с феминизмът е същото, затова го причислявам към опасните идеологии. Това са комплексирани хора, които вместо да създават свят в които всеки има равен шанс да успее, те напротви - искат да създадат свят в който всеки трябва изкуствено да бъде поставен в някакъв общ кюп и получат равни резултати, без значение от качествата и усилията си. За това навремето служеше държавно-политическият апарат, и феминистките отчаяно се опитват да създадат подобен апарат и днес. И според мен успяха в по-богатите държави, но в по-бедните - сметките не излизат. Феминизмът се нуждае от много пари за да работи, точно както комунизъмът се нуждаеше, а в същото време - няма кой да ги прави тия пари. Всички разчит на подаяния на системата, докато тя се срива отвътре. Като парите свършат - този тип идеологии се разпадат. Както и да е, на 16 няма да ги схванеш тия неща. Аз и не пиша към теб, просто размишлявам на глас по темата защото марксистките идеологии са един от "вирусите" по обществото. Водим се "модерни", а западните страни изживяват собственият си марксистки период не само чрез идеологии като феминизъм, но и изобщо "толерантност" към т.н. "малцинства" което включва всякакви непродуктивни елементи на обществото. И за дете е ясно, че това ще свърши като комунизма...

 
  ...
преди: 20 дни, 13 часа
hash: dfebccb00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Така е! Биологичните отпадъци на еволюцията, които са бъгнати в мозъка, не оставят поколение след себе си.
Това те очаква и тебе, освен ако не си удариш няколко силни шамара, не си потопиш главата в кофа с ледена вода, и въобще не си смениш чипа!
С тези разсъждения до никъде няма да стигнеш.

 
  ...
преди: 20 дни, 13 часа
hash: e68b6b559f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ако питаш мен, си най-обикновена тъпегьозка, която в най-буквалния смисъл не знае на кой свят се намира.

 
  ... горе^

...
преди: 20 дни, 9 часа
hash: e8c4314f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 7, а ти нали се сещаш, че мъжете са създатели на всички тия работи, които изброи, само защото по онова време жените не са имали почти никакви права и не им е било позволено да се изучават. Стоя ли са си само вкъщи да готвят, чистят и слугуват на мъжете. Със сигурност ако са имали това право са щели да открият повечето неща, които изброи. Всъщност в днешно време точно такива като теб са проблема. Само защото мъже са изобретили еди какво си, не ги прави по-добри от жените. Всеки си има мнение. Разбира се не всички мъже за изнасилвачи и боклуци, но със сигурност такива в България преобладават(повече боклюците). Аз също съм на 16 и разбирам авторката много добре, мъжете се мислят за много по-висши от жените, но не са, двата пола трябва да са еднакви...жалко, че повечето хора не го приемат.

 
  ...
преди: 19 дни, 16 часа
hash: 2cccb719f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Защо пък нападате момичето толкова крайно? Всеки човек си има право на мнение, така че няма нищо лошо и авторката да си го напише тук. Донякъде и аз самата я подкрепям, но не съм съгласна, че всички са еднакви, винаги има изключения - както има мъже, като описаните от нея, така има и жени, които за нищо не стават.
Пожелавам успех на авторката в живота и щом се чувства щастлива по избрания от нея път - нека живее така, както иска. :)

 
  ...
преди: 19 дни, 12 часа
hash: c2b67068ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 9

В другите държави като има казарма да не би да няма гейове ?
От кога казармата определя дали ще стане мъж от теб или не ?

Т'ва са пълни глупости, дето ги говориш.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 8 часа
hash: feb16673ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ами не си права. Аз съм жена и съм също толкова възмутена от повечето представители на този пол, но трябва да им се признае, че тези от тях, които тормозят и бият са си чисти социопати. И е пълно с тях. Сред нас също има, но при тях е по-очевидно, защото на жена социопат ще й е много по-трудно да пребие мъжа си например. А приятелките ти, ако търпят някой да ги бие, имат проблем със себе си, това е проблем на самата жена, че търпи. Иначе много мъже може да се опитват да тормозят, но трябва да има противопоставяне и ако е възможно - директно ограничаване на всякакъв контакт.

Истината е, че нормални хора има и от двата пола. Просто вече повечето мъже са пълни боклуци и джендъри. И жените вървим към лошо, но с някаква мярка. Те ни изпреварват за сега. Всичко идва от прекрасната западна култура. Феминизмът в тази форма, в която се е изродил, също е зло и цели противопоставяне на половете - да се караме и бием помежду си, докато ония горе си крадат необезпокоявани. Със всичко е така - включително движението black lives matter е със същата цел - отклоняване на вниманието от действителния проблем. Защото, когато бели умират по този начин, подобни движения не се създават. Ще порастнеш малко и ще видиш, че съм права. Да, голяма част от мъжете са гнусни изроди, но и голяма част са нормални хора. При нас също има кофти жени, но ние сме по-балансирани и не ни личи толкова, вероятно тестостерона играе роля там и за това всичко при мъжете е така преекспонирано.

 
  ...
преди: 18 дни, 22 часа
hash: b5eb1eb47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 9

Набор 89 са първите, които пропуснаха казармата. Едва миналата година минаха 30. Всичко е цирк и хаус, не е от вчера, не е от това поколение. Да кажеш, че липсата на казарам е виновно е СМЕШНО и ЖАЛКО. 1990 година! Всички мъже бяха с по 1-2 години казарма. Резултата - чалгата, мутренията, простотията, идиотщината и мизерията с нищо не бяха възпре3пятствани от хората ходели в казарма, кдъеот са научили важни уроци от рода на - да слушаш когато някакъв дърт нещастник ти се кара и се отнася с теб, като с някакъв боклук. ЕВАЛА!

 
  ...

...
преди: 18 дни, 20 часа
hash: 3e0161cc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Жена съм. Това, че някой мъже са боклуци не означава, че всички са такива. Пък и жените започнаха да си искат "лоши момчета" и мъжете заради тях станаха такива. Мен ако някой мъж само ме удари няма да ме види повече. А някой жени си казват Бие ме, обича ме. Мъжете са създали и построили много неща и жените работят в тях. Има и много умни и мъже и жени. И не всички жени са свестни аз си го казвам. Вече с 2 приятелки сме се скарали за много неща. А пък това за децата винаги можеш да направиш аборт. И го правете с презерватив. На тези, които не им харесва презерватива им кажи да си намерят друга жена. Иначе много мъже искат отзад или свирка, но проблемът е, че жените позволяват това.

 
  ... горе^
преди: 17 дни, 21 часа
hash: 03974c1071
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   За всичко което си написала е напълно вярно и съжалявам за това! Всичките ми приятелки, страдаха ужасно заради мъжете и още страдат! Търпят всякакви унижения, само и само да останат с въпросния човек.
Жените сме много по-умни и много по-добри по-душа.. Една жена може да разреши конфликти само с ума си, а мъжете само с бой действат друг начин нямат. Мъжката природа е насилствена и винаги ще бъдат такива за съжаление. И голям % от тях ни третират като второ качество човек, питам се до кога ще е така? Но някой ден и това ще се промени. Надявам се. Една жена, много повече може, но е много потискана от мъжете това е всичко и от религиите дори. Това е много дълга тема, но всяко нещо си има своя край..


Орочи

 
  ...
преди: 16 дни, 12 часа
hash: 164f22a3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Само аз ли мисля, че темата е фалшива и измислена за да провокира поредните спорове между мъже и жени? Колкото до самата тема - и аз имах подобни разсъждения на 16, но чак пък да нямам мъж и деца или поне мъж... Исках просто да не ме бие, да се подкрепяме и обичаме. Към днешна дата разсъждавам доста по- различно, макар че винаги ще се съмнявам в мъжете. Та - ако все пак темата е истинска - авторке, ще мине някоя друга годинка и ще промениш възгледите си. Освен ако не, рискуваш да станеш точно като тези радикални феминистки с крещящи цветове на косите и боядисани косми на мишниците, издаващи тяхната крайна токсичност, плюс безформени тела, за които се опитват да обяснят на света колко е здравословно да си дебел и как е престъпление, че случаен мъж на улицата им е казал "Здравей". Пиши "SJW Cringe" или "Feminist cringe" в Ютуб и ще ти излезнат точно радикалните феминистки и "войните" за социална справедливост (Social Justice Warriors) в действие. 'Ептен са батардисани в главите.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 15 дни, 14 часа
hash: 3787ec31e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   С теб съм! Отвратителни и долни са мъжете!

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 12 часа
hash: 682c7fd3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   От Авторката: Black Sabbath, защо мислиш, че историята е фалшива и измислена и за да провокира поредните спорове между мъже и жени, като споровете между мъже и жени и без това си съществуват? Не, няма да променя възгледите си, ако ще да минат и 50 години, и ако не си разбрала ясно темата ми, аз точно това искам, да стана като тези "радикални" феминистки, защото те са вдъхновението и силата ми да се боря с неправдата между половете и да бъда себе си, така че няма какво да ме плашиш и разубеждаваш. Аз вече съм решила каква ще бъда, и никой не може да ми каже нищо. Темата е съвсем истинска но щом ти мислиш, че е измислена, си свободна да я подминеш съвсем безпристрастно и да не коментираш, само не искам темата да се наводни с такива спамерски коментари че била измислен.

 
  ...

...
преди: 13 дни, 11 часа
hash: ff0aa52f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   25, коментарът ми изобщо не е спамерски, понеже напоследък се навъдиха доста такива теми, които провокират спорове, някои от които очевидно са измислени.
Апропо, и аз бях с подобни възгледи, та за това се включвам. Животът ти и решенията в него са си изцяло твои и аз дори за секунда не съм си и помисляла да ги променям. Бъди това, което желаеш. Но аз лично не виждам как радикалните феминистки се борят за справедливост между половете като хем са против насилието над жени, хем се борят за свободно приемане на разни араби, за които жените стоят по- долу и от животните. Не виждам и как се борят за равенство като налагат някакъв Fat Acceptance, който промотира мързел, замаскиран под формата на Body Positivity, a и е само за жени (пък нали те се борят за равенство). Също и за радикалното схващане, че всякакъв вид секс е изнасилване. Да, радикални феминистки са го крещяли, но не помня в кой университет в света. Имаше и клип. Също, че мъж да каже на непозната жена "здравей" е престъпление. Че белите мъже са виновни за всичко. Че ако жена каже, че е изнасилена от мъж, то той трябва веднага да бъде вкарван в затвора без да се търсят доказателства за това. Всички тези мисли, както и много други, са плод на феминистките радикални мозъци.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 9 дни, 18 часа
hash: d10a347936
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Black Sabbath коментарът ти си е точно спамерски,и това,че продължаваш да спориш и да се заяждаш с мен го доказва. Очевидно е,че не си никаква жена а си мъж,представящ се за жена, вероятно оня извратеняк женомразеца,дето се мотае във всяка тема за насилие над жени. Не знам какво толкова ти бъркат в здравето тия феминистки,та постоянно ги наричаш "радикални",ама явно цял живот си седиш без жена,така като те слушам. Ти се опитваш да ме разубеждаваш от моите възгледи и да си налагаш твоето мнение над мен,което го приемам като психически тормоз и опит за манипулция. Но съвсем безуспешен. Феминистките са велики,свети жени,достойни за подражание,защото се борят за това гласовете на потиснатите и сексуално тормозените жени да бъдат чути и да не се страхуват и да не се срамуват да разкрият публично какво се е случило с тях,за да не пострадат и други жени заради техния срам и мълчание. Извършителите точно на това разчитат,за да манипулират жертвата и да я накарат да си държи устата затворена и да пази болката в себе си,от което се срива психически и физически,в някои случаи се стига и до самоубийство. Затовя трябва да се направи правосъдна реформа у нас и да не се допуска подкупни,познати,авери,брадчеди,и др. подобни на подсъдимия,защото те са пристрастни към него и винаги ще го освободят срещу 1000 лв. гаранция,и после пак се почва с тормоза и с боя,докато най- накрая не я убие от бой,а една пиклива,нещастна хартийка,наречена "ограничителна заповед" няма да спаси физически жената от всеки изрод решил да я изнасили и убие. Всяка жена трябва да има правото да си наеме своя собствена лична охрана,без значение от доходите,която да я защитава,ако се почувства застрашена за своя живот или този на децата си и да може да запази неприкосновеността на тялото си,защото това е право на всеки човек,независимо мъж,или жена.
От Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 15 часа
hash: 4838d344f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторке: Защо, като няма да промениш възгледите си, "ако ще да минат и 50 години" качваш тази тема? Няма никакъв смисъл, поредният спам. Плюс това, до колкото си спомням Black Sabbath е жена, а не мъж и до колкото виждам никой не се заяжда или спори с теб, всеки си изразява мнението. Приятен ден ! :)

 
  ...
преди: 9 дни, 13 часа
hash: 938b5f9a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз съм жена, но не съм съгласна с теб. Това да имаш дете е едно от най-прекрасните неща в света. Добре, учи в Кеймбридж, хубава мечта, а ако се потрудиш може и да се сбъдне. Ти наистина си настроена зле срещу мъжете. Но защо поставяш всичките под общ знаменател? Не всички мъже са лоши. Както и не всички жени са добри. Жената има способността да роди деца. Какво ще прави без мъж, обаче? Няма мъж, няма дете. Жената и мъжът не могат един без друг, защото няма да създадат поколение. Помисли върху това.

 
  ...
преди: 9 дни, 8 часа
hash: 5384446613
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторке, не съм мъж, а жена, хахаха. От години пиша тук, даже съм коментирала типично женски теми за козметика, които мъж трудно би се наел да коментира. А, и в известен период от време мрънках тук, че си нямам приятел. Така, че да, жена съм.
Както казах, не се опитвам да те разубеждавам, камо ли да се заяждам, а тъкмо обратното - за мен идеята човек да избира и следва пътя си е фундаментална, винаги е била и винаги ще бъде такава. Просто и аз преди наричах себе си феминистка, но когато сериозно започнах да се интересувам от феминизма, се отказах от него.
Не наричам всички феминистки радикални, а само определена група от тях. Този твой изказ ме навежда на мисълта, че нищо не знаеш за феминизма, а само ползваш определението. Има много видове феминизъм - либерален, трансджендър, интерсекшънъл, фемитеизъм (смесен с атеизъм), християнски, ислямски, радикален, социален (Social Justice Warriors, за които говорех) и много други. Последните две са най- радикалните форми. Ще е хубаво преди да говориш, каквото и да е било за феминизма, да се поинтересуваш от тези му разновидности, както и от суфражетките, също и концепцията на мнозинството феминистки, че полът не е биологична, а социална структура, както и за така наречените non- binary хора (тези с многото полове). Един вид няма пол, а всъщност са много полове, няма раса, а всъщност се говори за дискриминацията на черните и смесените.
Пак да се върна на въпроса: защо след като феминистките са свети и достойни, борещи се за правата на жените, защитават арабите и то точно тези, за които жената не е човек, а животно? Да, не всички феминистки, но баш най- видните. ФЕМЕН, доколкото знам, са против исляма, но с изключение на тях, едни от най- видните феминистки или така наречените феминацита, защитават арабите- сексисти, както и други мигранти- рецидивисти.
П. С. Като спомена "онзи женомразец" - аз също съм дебатирала с него, защитавайки жените. Нещо бъркаш коментиращите.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 9 дни, 1 час
hash: f32fff4e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   От Авторката :номер 7, я не обиждай! "неориентирано момиченце", "Клето, заблудено сираче" и "бедно агънце" ще викаш на себе си, ясно ли ти е бе, нещастник? ! И стига с тия глупости "Мъжете са създали това, мъжете са създали онова", не можеш да се усетиш колко тъпо и смешно звучиш отстрани. Това е едно тотално тъпо, заучено оправдание, което мъжете постоянно използват като неизменно заучено алиби, за да изнудват жените да вършат всевъзможни гнусотии за тях (да им правят свирки, да им лижат гъза, да им дават анален и др. гнусотии), за да им се "отплатят" за "труда" им и си мислят, че с изобретяването на разни неща ще компенсират всичките мръсотии, които са извършили в историята (1-вата и 2-рата световна война, Холокоста, замърсяването на природата и въздуха и др. ), но въобще не са познали. Ами бобрите, дето строят бентове на реките, да не би те да изнудват женските за такива извратении като: Анален, свирки, гълтане, психологическо унижение и т. н? Не, нищо подобно! Само човешката природа е толкова извратена, че винаги да искаш нещо в замяна, да се чувстваш "жертвата, която си е дала труда" и за това винаги да се чувстваш в правото си да искаш и да изнудваш другите за какви ли не неща защото си мислиш, че ти се полагат по право заради "труда" ти. Това си е чист рекет и безсрамно, нагло изнудвачество и трябва да се спре! При никой друг вид я няма тая извратения, само при хората я има! Ами ако ЖЕНИ не бяха ги родили всички тези изобретатели, къде щяха сега да са всичките тези изобретения с които толкова много се фукаш? НИКЪДЕ! Ами Мария Кюри, тя какво е, мъж ли е? ! Така че си затваряй плювалника!!!

 
  ...
преди: 3 дни, 3 часа
hash: aa92df1360
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До авторката Н. 33 Вземам последното изречение от твоя коментар:
"Така че си затваряй плювалника!!! "
Усещаш ли се колко ти е мръсен собствения плювалник. Ти си ненадмината мръсна лъжкиня. Това, че не ти вярват на твоите измислени истории ти си готова да оплюеш всеки дръзнал да не ти повярва. Това ли е твоята култура злобарке. Независимо за каква се представяш, твоята етност безпогрешно издава "културата" ти. До сега си се представяла за каква ли не в твоите безбройни фейк истории, но тези от нас, които могат трезво да разсъждават виждат твоята особа много ясно. Ти си една психическа развалина не подлежаща на никакво лечение. От морално-етична гледна точка ти си неизлечима. В теб морал и етика не съществуват. В тази история се представяш като 16 годишно момиче, но текста и езика ти не са на 16 г. момиче, а на една възрастна озлобена и психически болна жена. Колкото и да се опитваш не можеш да си прикриеш злобата и лъжливостта си.

Всички знаем от нейните коментари коя е Black Sabbath. Тя винаги е правила смислени коментари и никога не се е заяждала с омраза към когото и да е било. След като тя изказа съмнение, че темата е фалшива и измислена за да провокира поредните спорове между мъже и жени, ти веднага се нахвърли срещу нея. И нейния пол го смени от жена на мъж за да я засегнеш колкото се може повече, но ние знаем коя е тя- една съвестна нормална жена, дори бих казал доста интелигентна, която знае какво говори, а не като теб постоянно да лъже. Искаш никой да не отрича или да се съмнява в достоверността на твоите фалшиви теми и истории. Искаш като не ти вярват на историите ти да ги подминават без да ги коментират. Не, ще продължаваме да ти коментираме и анализираме историите и когато видим, че са пълни измислици, а те всички са такива, ще ти го казваме направо в очите. Защо не спреш да лъжеш??? О, знам, беше казала, че не можеш и не искаш. Да, не можеш и не искаш. Ти си се родила лъжкиня и такава ще си останеш ако ще и 300 години да живееш. Както клептомана не спира да краде така и ти не спираш да лъжеш. Това твоето е психическа болест, дори сама си казвала, че си луда. Отивай при психиатър да се лекуваш и спри да пълниш този сайт с твоите измислени теми. До редактора, моля публикувайте този коментар щом позволявате авторката сама да си публикува гадостите.

 
  ...
преди: 2 дни, 23 часа
hash: 070c64033e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Напълно подкрепям авторката. За съжалени,в световен мащаб говоря,жената днес се приема само като сексуален обект,като нищо направо. Да се родиш жена днес,си е направо мъка заради такива скапани,долни,проклети мъже! Само да изчукат поредната някоя-в дупето,устата.... За нищо друго не мислят. Мъжете знаят само да изнасилват,да унижават,да изнудват. Убедена съм,че сега всички ще започнат да ме нападат. Е,ами давайте! Аз само това и чакам! Авторке,мани ги тия скапани мъжки,не се жени,живей си спокойно и свободно на воля. Разбира се,ако искаш. С теб съм!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker