Аз съм феминистка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм феминистка
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 4955 пъти
Аз съм момиче на 16 и мисля, че ставам феминистка. Вярвам, че жените са по-висшият пол, а мъжете са по-низшият, защото мъжете знаят да се фукат само с физическа сила и нищо друго нямат а жените имат интелект и знаят как да го използват. Все повече виждам около себе си доказателства за това от примери с приятелките ми, които биват бити, тормозени и сексуално малтретирани от гаджетата си и им бива упражняван психически тормоз, което все повече ме разубеждава да си намеря гадже и ме мотивира да си седя сама. Така съм си по-добре - нито се безпокоя за изневери, нито че ще забременея и ще си разсипя живота от рано и ще си прецакам бъдещето и образованието, нито че ще правя разни гнусотии, да не ги коментирам нито нищо. Свободна съм от всякакви грижи и тревоги, и така си ми е добре. Решила съм да следвам в Кеймбридж, когато завърша и да градя кариера на офис мениджър, и след това да се издигна до управител на голяма компания. Няма да имам никакъв полов контакт с мъже до края на живота си и няма да раждам деца, а ако толкова се почувствам самотна, ще си взема котка или ще си хвана жена. Жените са дали живот на мъжете, и затова заслужават респект и уважение, а не мъжете да ги бият, изнасилват и унижават, а после да очакват уважение от тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 66

преди: 3 години, 11 месеца
hash: b56f163ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Аз съм мъж и съм напълно съгласен. Само дето не разбирам защо, госпожо, искате да групата капитал в системата на сексистския капитализъм. Капитализмът изначално е анни-женска икономическа система. Само комунизмът ще унищожи патриархата.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a6ca57a4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, малко прекаляваш, но в крайна сметка така си представяш живота, евентуално така ще го живееш. Не вярвам, че няма да си промениш мнението с годините, но явно приятелките ти са попаднали на кофти типове и си мислиш, че всички мъже са примати без мозък. Е, не е вярно! Трудно е да намериш готин мъж, но ги има, за това не бъди толкова крайна!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 60f0cddb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   И аз съм мъж и съм съгласен с теб , ппц обаче не съм феминист , днешния 5th wave феминизъм куца....Но все пак да кажа тоя сайт баш не е за такива теми , тук са предимно възрастни , не знам какви коментари очакваш....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4e42a32cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е феминизъм, а сексизъм или полова дискриминация.
Щом си вярваш, че имаш потенциал да следваш в Кеймбридж и да ставаш млада меринджейка, защо тогава едно едва ли не първобитно създание като мъж да ти се опре?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f1a90d884e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Убежденията ти нямат нищо общо с феминизма. Той се бори за равноправие между половете - равно социално, икономическо, политическо положение и за двата пола. Думичката е равенство, а не "жените са по-висшият пол". Ако феминист(к)ите се бореха за това, което се бориш ти, те биха се борили да отнемат едни права за сметка на други, което е безсмислено. Много хора се противопоставят на феминистката идеология, но то е от неразбиране на каузите, които проповядват. За да не бъдеш гориво за това неразбиране /както в момента с тази тема/ би могла да почетеш повече тук например:

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Феминизъм

Като цяло всички хуманни организации като ЛГБТ или пък противопоставящите се на расизма се борят единствено за равенство, равни права, равно отношение. Всяка друга форма на разбиране е погрешна интерпретация, която единствено служи за подхранване на вредните модели на мислене, подкопаващи смислената работа на много хора. Модели, корените на които могат да бъдат намерени много назад в годините и именно за това са толкова трудни за изкореняване и така лесни за подхранване, но изключително вредни.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7813bf35c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   И какво, цял живот ще си стоиш сама, без да знаеш какво е мъжка ласка... без да имаш дете, което да ти казва "мамо"...
Много мразя обобщенията "мъжете са такива", "жените са онакива"... то си е до човек, и в двата пола има кретени и мърлячи и има и свестни хора, които уважават човека до себе си. Според мен феминизма е бил здравословен тогава, когато жените не са имали право да се образоват, да работят, да гласуват и т. н, но в днешния свят те са равноправни и някои феминистки по света изпадат в крайности от типа на "да избием всички мъжки бебета, защото те ни поробват"... ти си знаеш, но е глупаво да обобщаваш така и да мразиш мъжкия пол.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2be3dea2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

7.   Хе-хе, авторке, ти сериозно ли?
Мило малко и неориентирано момиченце, ВСИЧКО, което виждаш около себе си - жилището, в което живееш, автобуът или метрото, с което пътуваш, масата, на която се храни, столът на който седиш, компютърът или телефонът, на който четеш и пишеш - ВСИЧКО ТОВА е измислено, изобретено, проектирано и произведено от МЪЖЕ. Цивилизацията, която познаваш - също.
Жените може да са по-"висшия" пол, но само в приказките, и в разни спомагателни дейности.
Я отвори историята на науката и виж в кой век какво и от кого е измислено и изобретено. Върни се към древноримските и древногръцките философи, към алхимиците, след това към математиците, физиците, химиците, кой е открил гравитацията, кой е конструирал парната машина, кой е открил и внедрил в промишлеността и бита електрическия ток. Кой е изобретил радиото, телефона, транзистора, първите електрически машини, селскостопанските машини, промишлените машини, космическите ракети, автомобилите и т. н. и т. н.
Замисли се кои са най-големите световни професори, майстори-готвачи, спортисти...

В заключение само ще кажа: Клето заблудено сираче, бедно агънце, толкова си далече от истината, мило, че изобщо, изобщо не можеш да си представиш...

Но едно нещо помни със сигурност - с този феминизъм, и с тези глупави разсъждения (и най- вече не подкрепени с никакви реални факти, а само с измишльотини и пропаганда), най-много да останеш без семейство и без деца!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5452590fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Има и страхотни мъже, интелигентни, амбициозни, разбрани, кавалери, знаят кога да се държат галантно и кога да се държат мъжки с теб... ;)

За съжаление около теб и около приятелките ти явно не се намират такива и затова си останала с лошо мнение, но си е твое право. Ако решиш да им дадеш шанс все пак, като пораснеш още малко огледай се за по-голям от теб с няколко години, на много повече неща ще те научи и ще ти даде и като партньор, и в леглото, и като приятел.

Успех, мила, мога да ти кажа че 90 % от хората (и мъже, и жени) са измет и не заслужават и грам човешко отношение, но ги има онези 10 % които си заслужават да ги опознаеш, да им се довериш и да ги допуснеш до себе си и общуването с тях ще ти помогне да израснеш като личност. :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dfebccb00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   1 и 3, никакви мъже не сте вие - изобщо не се заблуждавайте в това. Или сте с 1-2 по-големи сестри, или майка ви ви е счупила отвсякъде.
Липсата на казарма и гейтащината води до тези трагични последствия...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2dcd84d393
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

10.   Супер решение е такива като теб да не се размножават. Адмирации! И само да ти споделя, че е вина на приятелките ти, че търпят тормоз, а не на мъжете. Как 24 години имам контакт с мъже и не съм бита, изнасилена или тормозена? Това всеки си го избира като начин на живот. Мъжете са прекрасни и мили, без тях светът не би бил същият. Няма по-хубаво от мъжката закрила и сигурност в семейството. Не разбирам такива като теб, които избират да бъдат един лесно заменяем кашон с вещи на работа вместо майка и съпруга в топъл и уютен дом. Всеки е различен сам по себе си, но е тъжно и жалко как една глупава пропаганда успя да промие мозъците на толкова млади момичета... гледам ви по улицата невзрачни и обезобразени с мъжки дрехи и бръснати или шарени прически. Грозно и срамно. Да бъдеш жена е много повече от това да си мениджър. Да бъдеш жена е нежност, грижа, топлина, уют, семейство. Мениджър може да бъде всеки.

П. П Напусни работа и гледай колко много ще се радват да заемат твоята позиция. Напусни семейството си и усети какво е истинска липса.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 95c494f12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лошо е това, което се случва с приятелките ти и е добре, че ти не го искаш. Опитай се да смениш средата си, ако трябва и държавата. Ще намериш мъже, които са нормални, не бият, тормозят и изнасилват. Потърси такива мъже, които да те уважават. А тези момчета около теб са боклуци.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3555fd9af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че леко си повърнах в устата.....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d594f18e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Да - ставаш за феминстка. Първо - разбираш за какво е наистина феминизмът - не търсене на равенство, а изкарване на жените като по-висшият пол. И две - сляпа си за простите факти от живота, като този, че интелектуалните способнисти всъщност са физически. Така че това, че мъжете са по-силни физически, означава и че са по-силни интелектуално. Затова примерно и при спортове като шахмат има разделение на полове. Да не говорим за всичките изписани книги на всевъзможни тематики от мъже... и не, на жените не е забранявано да пишат, просто много малко от тях са произвели нещо със стойност. Примерно аз харесвам Джейн Остин. Но на една като нея, се падат стотици мъже. Та това до днес, когато абсолютно никой не ви спира... Но нема. Аз съм давал дори на жени да преценят кой пианист харесват, световноизвесни - мъж и жена. И съм доста харесвам точно тая изпълнителка, но самите жени бяха безкомпромистни, че мъжкият изпълнител е по-добър. Повече улавя цялата гама емоции, докато жената е в по-тесен спектър. Така че като стана дума за емоции - да емоциите са функция на интелекта, та дори и в това мъжете са по-добри. Не е мнение, факт... Мъжете са романтичният пол. Жените са по-емоционални, но както и тая пианиска - гамата емоции им е много по-тясна. Мен емоционално ме разбират много, много малко жени. И да - те са рядко интелектуални.

Феминизмът за съжаление е нещо напълно естествено - идеология базирана на компекс за малоценост. Същото беше и с комунизмът - как една класа може да е повече от друга. Как едни хора могат да успяват, забогатяват, а други да не стават и да са посредствени. Така че тези които ставаха, трябваше да бъдат сринати до едно общо ниско ниво, за да сме всички "равни". Естествено, това равенство беше лъжа. И с феминизмът е същото, затова го причислявам към опасните идеологии. Това са комплексирани хора, които вместо да създават свят в които всеки има равен шанс да успее, те напротви - искат да създадат свят в който всеки трябва изкуствено да бъде поставен в някакъв общ кюп и получат равни резултати, без значение от качествата и усилията си. За това навремето служеше държавно-политическият апарат, и феминистките отчаяно се опитват да създадат подобен апарат и днес. И според мен успяха в по-богатите държави, но в по-бедните - сметките не излизат. Феминизмът се нуждае от много пари за да работи, точно както комунизъмът се нуждаеше, а в същото време - няма кой да ги прави тия пари. Всички разчит на подаяния на системата, докато тя се срива отвътре. Като парите свършат - този тип идеологии се разпадат. Както и да е, на 16 няма да ги схванеш тия неща. Аз и не пиша към теб, просто размишлявам на глас по темата защото марксистките идеологии са един от "вирусите" по обществото. Водим се "модерни", а западните страни изживяват собственият си марксистки период не само чрез идеологии като феминизъм, но и изобщо "толерантност" към т.н. "малцинства" което включва всякакви непродуктивни елементи на обществото. И за дете е ясно, че това ще свърши като комунизма...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: dfebccb00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Така е! Биологичните отпадъци на еволюцията, които са бъгнати в мозъка, не оставят поколение след себе си.
Това те очаква и тебе, освен ако не си удариш няколко силни шамара, не си потопиш главата в кофа с ледена вода, и въобще не си смениш чипа!
С тези разсъждения до никъде няма да стигнеш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e68b6b559f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Ако питаш мен, си най-обикновена тъпегьозка, която в най-буквалния смисъл не знае на кой свят се намира.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e8c4314f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Номер 7, а ти нали се сещаш, че мъжете са създатели на всички тия работи, които изброи, само защото по онова време жените не са имали почти никакви права и не им е било позволено да се изучават. Стоя ли са си само вкъщи да готвят, чистят и слугуват на мъжете. Със сигурност ако са имали това право са щели да открият повечето неща, които изброи. Всъщност в днешно време точно такива като теб са проблема. Само защото мъже са изобретили еди какво си, не ги прави по-добри от жените. Всеки си има мнение. Разбира се не всички мъже за изнасилвачи и боклуци, но със сигурност такива в България преобладават(повече боклюците). Аз също съм на 16 и разбирам авторката много добре, мъжете се мислят за много по-висши от жените, но не са, двата пола трябва да са еднакви...жалко, че повечето хора не го приемат.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2cccb719f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Защо пък нападате момичето толкова крайно? Всеки човек си има право на мнение, така че няма нищо лошо и авторката да си го напише тук. Донякъде и аз самата я подкрепям, но не съм съгласна, че всички са еднакви, винаги има изключения - както има мъже, като описаните от нея, така има и жени, които за нищо не стават.
Пожелавам успех на авторката в живота и щом се чувства щастлива по избрания от нея път - нека живее така, както иска. :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c2b67068ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 9

В другите държави като има казарма да не би да няма гейове ?
От кога казармата определя дали ще стане мъж от теб или не ?

Т'ва са пълни глупости, дето ги говориш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: feb16673ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ами не си права. Аз съм жена и съм също толкова възмутена от повечето представители на този пол, но трябва да им се признае, че тези от тях, които тормозят и бият са си чисти социопати. И е пълно с тях. Сред нас също има, но при тях е по-очевидно, защото на жена социопат ще й е много по-трудно да пребие мъжа си например. А приятелките ти, ако търпят някой да ги бие, имат проблем със себе си, това е проблем на самата жена, че търпи. Иначе много мъже може да се опитват да тормозят, но трябва да има противопоставяне и ако е възможно - директно ограничаване на всякакъв контакт.

Истината е, че нормални хора има и от двата пола. Просто вече повечето мъже са пълни боклуци и джендъри. И жените вървим към лошо, но с някаква мярка. Те ни изпреварват за сега. Всичко идва от прекрасната западна култура. Феминизмът в тази форма, в която се е изродил, също е зло и цели противопоставяне на половете - да се караме и бием помежду си, докато ония горе си крадат необезпокоявани. Със всичко е така - включително движението black lives matter е със същата цел - отклоняване на вниманието от действителния проблем. Защото, когато бели умират по този начин, подобни движения не се създават. Ще порастнеш малко и ще видиш, че съм права. Да, голяма част от мъжете са гнусни изроди, но и голяма част са нормални хора. При нас също има кофти жени, но ние сме по-балансирани и не ни личи толкова, вероятно тестостерона играе роля там и за това всичко при мъжете е така преекспонирано.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b5eb1eb47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До 9

Набор 89 са първите, които пропуснаха казармата. Едва миналата година минаха 30. Всичко е цирк и хаус, не е от вчера, не е от това поколение. Да кажеш, че липсата на казарам е виновно е СМЕШНО и ЖАЛКО. 1990 година! Всички мъже бяха с по 1-2 години казарма. Резултата - чалгата, мутренията, простотията, идиотщината и мизерията с нищо не бяха възпре3пятствани от хората ходели в казарма, кдъеот са научили важни уроци от рода на - да слушаш когато някакъв дърт нещастник ти се кара и се отнася с теб, като с някакъв боклук. ЕВАЛА!

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3e0161cc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Жена съм. Това, че някой мъже са боклуци не означава, че всички са такива. Пък и жените започнаха да си искат "лоши момчета" и мъжете заради тях станаха такива. Мен ако някой мъж само ме удари няма да ме види повече. А някой жени си казват Бие ме, обича ме. Мъжете са създали и построили много неща и жените работят в тях. Има и много умни и мъже и жени. И не всички жени са свестни аз си го казвам. Вече с 2 приятелки сме се скарали за много неща. А пък това за децата винаги можеш да направиш аборт. И го правете с презерватив. На тези, които не им харесва презерватива им кажи да си намерят друга жена. Иначе много мъже искат отзад или свирка, но проблемът е, че жените позволяват това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 03974c1071
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   За всичко което си написала е напълно вярно и съжалявам за това! Всичките ми приятелки, страдаха ужасно заради мъжете и още страдат! Търпят всякакви унижения, само и само да останат с въпросния човек.
Жените сме много по-умни и много по-добри по-душа.. Една жена може да разреши конфликти само с ума си, а мъжете само с бой действат друг начин нямат. Мъжката природа е насилствена и винаги ще бъдат такива за съжаление. И голям % от тях ни третират като второ качество човек, питам се до кога ще е така? Но някой ден и това ще се промени. Надявам се. Една жена, много повече може, но е много потискана от мъжете това е всичко и от религиите дори. Това е много дълга тема, но всяко нещо си има своя край..


Орочи

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 164f22a3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   Само аз ли мисля, че темата е фалшива и измислена за да провокира поредните спорове между мъже и жени? Колкото до самата тема - и аз имах подобни разсъждения на 16, но чак пък да нямам мъж и деца или поне мъж... Исках просто да не ме бие, да се подкрепяме и обичаме. Към днешна дата разсъждавам доста по- различно, макар че винаги ще се съмнявам в мъжете. Та - ако все пак темата е истинска - авторке, ще мине някоя друга годинка и ще промениш възгледите си. Освен ако не, рискуваш да станеш точно като тези радикални феминистки с крещящи цветове на косите и боядисани косми на мишниците, издаващи тяхната крайна токсичност, плюс безформени тела, за които се опитват да обяснят на света колко е здравословно да си дебел и как е престъпление, че случаен мъж на улицата им е казал "Здравей". Пиши "SJW Cringe" или "Feminist cringe" в Ютуб и ще ти излезнат точно радикалните феминистки и "войните" за социална справедливост (Social Justice Warriors) в действие. 'Ептен са батардисани в главите.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3787ec31e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   С теб съм! Отвратителни и долни са мъжете!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 682c7fd3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   От Авторката: Black Sabbath, защо мислиш, че историята е фалшива и измислена и за да провокира поредните спорове между мъже и жени, като споровете между мъже и жени и без това си съществуват? Не, няма да променя възгледите си, ако ще да минат и 50 години, и ако не си разбрала ясно темата ми, аз точно това искам, да стана като тези "радикални" феминистки, защото те са вдъхновението и силата ми да се боря с неправдата между половете и да бъда себе си, така че няма какво да ме плашиш и разубеждаваш. Аз вече съм решила каква ще бъда, и никой не може да ми каже нищо. Темата е съвсем истинска но щом ти мислиш, че е измислена, си свободна да я подминеш съвсем безпристрастно и да не коментираш, само не искам темата да се наводни с такива спамерски коментари че била измислен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ff0aa52f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   25, коментарът ми изобщо не е спамерски, понеже напоследък се навъдиха доста такива теми, които провокират спорове, някои от които очевидно са измислени.
Апропо, и аз бях с подобни възгледи, та за това се включвам. Животът ти и решенията в него са си изцяло твои и аз дори за секунда не съм си и помисляла да ги променям. Бъди това, което желаеш. Но аз лично не виждам как радикалните феминистки се борят за справедливост между половете като хем са против насилието над жени, хем се борят за свободно приемане на разни араби, за които жените стоят по- долу и от животните. Не виждам и как се борят за равенство като налагат някакъв Fat Acceptance, който промотира мързел, замаскиран под формата на Body Positivity, a и е само за жени (пък нали те се борят за равенство). Също и за радикалното схващане, че всякакъв вид секс е изнасилване. Да, радикални феминистки са го крещяли, но не помня в кой университет в света. Имаше и клип. Също, че мъж да каже на непозната жена "здравей" е престъпление. Че белите мъже са виновни за всичко. Че ако жена каже, че е изнасилена от мъж, то той трябва веднага да бъде вкарван в затвора без да се търсят доказателства за това. Всички тези мисли, както и много други, са плод на феминистките радикални мозъци.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d10a347936
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Black Sabbath коментарът ти си е точно спамерски,и това,че продължаваш да спориш и да се заяждаш с мен го доказва. Очевидно е,че не си никаква жена а си мъж,представящ се за жена, вероятно оня извратеняк женомразеца,дето се мотае във всяка тема за насилие над жени. Не знам какво толкова ти бъркат в здравето тия феминистки,та постоянно ги наричаш "радикални",ама явно цял живот си седиш без жена,така като те слушам. Ти се опитваш да ме разубеждаваш от моите възгледи и да си налагаш твоето мнение над мен,което го приемам като психически тормоз и опит за манипулция. Но съвсем безуспешен. Феминистките са велики,свети жени,достойни за подражание,защото се борят за това гласовете на потиснатите и сексуално тормозените жени да бъдат чути и да не се страхуват и да не се срамуват да разкрият публично какво се е случило с тях,за да не пострадат и други жени заради техния срам и мълчание. Извършителите точно на това разчитат,за да манипулират жертвата и да я накарат да си държи устата затворена и да пази болката в себе си,от което се срива психически и физически,в някои случаи се стига и до самоубийство. Затовя трябва да се направи правосъдна реформа у нас и да не се допуска подкупни,познати,авери,брадчеди,и др. подобни на подсъдимия,защото те са пристрастни към него и винаги ще го освободят срещу 1000 лв. гаранция,и после пак се почва с тормоза и с боя,докато най- накрая не я убие от бой,а една пиклива,нещастна хартийка,наречена "ограничителна заповед" няма да спаси физически жената от всеки изрод решил да я изнасили и убие. Всяка жена трябва да има правото да си наеме своя собствена лична охрана,без значение от доходите,която да я защитава,ако се почувства застрашена за своя живот или този на децата си и да може да запази неприкосновеността на тялото си,защото това е право на всеки човек,независимо мъж,или жена.
От Авторката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4838d344f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Авторке: Защо, като няма да промениш възгледите си, "ако ще да минат и 50 години" качваш тази тема? Няма никакъв смисъл, поредният спам. Плюс това, до колкото си спомням Black Sabbath е жена, а не мъж и до колкото виждам никой не се заяжда или спори с теб, всеки си изразява мнението. Приятен ден ! :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 938b5f9a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Аз съм жена, но не съм съгласна с теб. Това да имаш дете е едно от най-прекрасните неща в света. Добре, учи в Кеймбридж, хубава мечта, а ако се потрудиш може и да се сбъдне. Ти наистина си настроена зле срещу мъжете. Но защо поставяш всичките под общ знаменател? Не всички мъже са лоши. Както и не всички жени са добри. Жената има способността да роди деца. Какво ще прави без мъж, обаче? Няма мъж, няма дете. Жената и мъжът не могат един без друг, защото няма да създадат поколение. Помисли върху това.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5384446613
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторке, не съм мъж, а жена, хахаха. От години пиша тук, даже съм коментирала типично женски теми за козметика, които мъж трудно би се наел да коментира. А, и в известен период от време мрънках тук, че си нямам приятел. Така, че да, жена съм.
Както казах, не се опитвам да те разубеждавам, камо ли да се заяждам, а тъкмо обратното - за мен идеята човек да избира и следва пътя си е фундаментална, винаги е била и винаги ще бъде такава. Просто и аз преди наричах себе си феминистка, но когато сериозно започнах да се интересувам от феминизма, се отказах от него.
Не наричам всички феминистки радикални, а само определена група от тях. Този твой изказ ме навежда на мисълта, че нищо не знаеш за феминизма, а само ползваш определението. Има много видове феминизъм - либерален, трансджендър, интерсекшънъл, фемитеизъм (смесен с атеизъм), християнски, ислямски, радикален, социален (Social Justice Warriors, за които говорех) и много други. Последните две са най- радикалните форми. Ще е хубаво преди да говориш, каквото и да е било за феминизма, да се поинтересуваш от тези му разновидности, както и от суфражетките, също и концепцията на мнозинството феминистки, че полът не е биологична, а социална структура, както и за така наречените non- binary хора (тези с многото полове). Един вид няма пол, а всъщност са много полове, няма раса, а всъщност се говори за дискриминацията на черните и смесените.
Пак да се върна на въпроса: защо след като феминистките са свети и достойни, борещи се за правата на жените, защитават арабите и то точно тези, за които жената не е човек, а животно? Да, не всички феминистки, но баш най- видните. ФЕМЕН, доколкото знам, са против исляма, но с изключение на тях, едни от най- видните феминистки или така наречените феминацита, защитават арабите- сексисти, както и други мигранти- рецидивисти.
П. С. Като спомена "онзи женомразец" - аз също съм дебатирала с него, защитавайки жените. Нещо бъркаш коментиращите.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f32fff4e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

33.   От Авторката :номер 7, я не обиждай! "неориентирано момиченце", "Клето, заблудено сираче" и "бедно агънце" ще викаш на себе си, ясно ли ти е бе, нещастник? ! И стига с тия глупости "Мъжете са създали това, мъжете са създали онова", не можеш да се усетиш колко тъпо и смешно звучиш отстрани. Това е едно тотално тъпо, заучено оправдание, което мъжете постоянно използват като неизменно заучено алиби, за да изнудват жените да вършат всевъзможни гнусотии за тях (да им правят свирки, да им лижат гъза, да им дават анален и др. гнусотии), за да им се "отплатят" за "труда" им и си мислят, че с изобретяването на разни неща ще компенсират всичките мръсотии, които са извършили в историята (1-вата и 2-рата световна война, Холокоста, замърсяването на природата и въздуха и др. ), но въобще не са познали. Ами бобрите, дето строят бентове на реките, да не би те да изнудват женските за такива извратении като: Анален, свирки, гълтане, психологическо унижение и т. н? Не, нищо подобно! Само човешката природа е толкова извратена, че винаги да искаш нещо в замяна, да се чувстваш "жертвата, която си е дала труда" и за това винаги да се чувстваш в правото си да искаш и да изнудваш другите за какви ли не неща защото си мислиш, че ти се полагат по право заради "труда" ти. Това си е чист рекет и безсрамно, нагло изнудвачество и трябва да се спре! При никой друг вид я няма тая извратения, само при хората я има! Ами ако ЖЕНИ не бяха ги родили всички тези изобретатели, къде щяха сега да са всичките тези изобретения с които толкова много се фукаш? НИКЪДЕ! Ами Мария Кюри, тя какво е, мъж ли е? ! Така че си затваряй плювалника!!!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: aa92df1360
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   До авторката Н. 33 Вземам последното изречение от твоя коментар:
"Така че си затваряй плювалника!!! "
Усещаш ли се колко ти е мръсен собствения плювалник. Ти си ненадмината мръсна лъжкиня. Това, че не ти вярват на твоите измислени истории ти си готова да оплюеш всеки дръзнал да не ти повярва. Това ли е твоята култура злобарке. Независимо за каква се представяш, твоята етност безпогрешно издава "културата" ти. До сега си се представяла за каква ли не в твоите безбройни фейк истории, но тези от нас, които могат трезво да разсъждават виждат твоята особа много ясно. Ти си една психическа развалина не подлежаща на никакво лечение. От морално-етична гледна точка ти си неизлечима. В теб морал и етика не съществуват. В тази история се представяш като 16 годишно момиче, но текста и езика ти не са на 16 г. момиче, а на една възрастна озлобена и психически болна жена. Колкото и да се опитваш не можеш да си прикриеш злобата и лъжливостта си.

Всички знаем от нейните коментари коя е Black Sabbath. Тя винаги е правила смислени коментари и никога не се е заяждала с омраза към когото и да е било. След като тя изказа съмнение, че темата е фалшива и измислена за да провокира поредните спорове между мъже и жени, ти веднага се нахвърли срещу нея. И нейния пол го смени от жена на мъж за да я засегнеш колкото се може повече, но ние знаем коя е тя- една съвестна нормална жена, дори бих казал доста интелигентна, която знае какво говори, а не като теб постоянно да лъже. Искаш никой да не отрича или да се съмнява в достоверността на твоите фалшиви теми и истории. Искаш като не ти вярват на историите ти да ги подминават без да ги коментират. Не, ще продължаваме да ти коментираме и анализираме историите и когато видим, че са пълни измислици, а те всички са такива, ще ти го казваме направо в очите. Защо не спреш да лъжеш??? О, знам, беше казала, че не можеш и не искаш. Да, не можеш и не искаш. Ти си се родила лъжкиня и такава ще си останеш ако ще и 300 години да живееш. Както клептомана не спира да краде така и ти не спираш да лъжеш. Това твоето е психическа болест, дори сама си казвала, че си луда. Отивай при психиатър да се лекуваш и спри да пълниш този сайт с твоите измислени теми. До редактора, моля публикувайте този коментар щом позволявате авторката сама да си публикува гадостите.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 070c64033e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   Напълно подкрепям авторката. За съжалени,в световен мащаб говоря,жената днес се приема само като сексуален обект,като нищо направо. Да се родиш жена днес,си е направо мъка заради такива скапани,долни,проклети мъже! Само да изчукат поредната някоя-в дупето,устата.... За нищо друго не мислят. Мъжете знаят само да изнасилват,да унижават,да изнудват. Убедена съм,че сега всички ще започнат да ме нападат. Е,ами давайте! Аз само това и чакам! Авторке,мани ги тия скапани мъжки,не се жени,живей си спокойно и свободно на воля. Разбира се,ако искаш. С теб съм!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3bd2a230c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   От Авторката: Модератори, как можете да одобрявате такива злобни, нагли, просташки коментари като на комплексарът номер 36, който има наглостта да ме обвинява, че съм писала измислени и фалшиви истории, че съм била лъжкиня, праща ме на психиатър, че и чак етноса ми определи, без да ме е виждал нито веднъж през скапания си живот?? !?? !?? Номер 36, ти моят плювалник не го гледай, със сигурност не е по-мръсен от твоя плювалник дето разпространяваш лъжи и клевети за мене, била съм такава, била съм онакава... Как не те е срам, бе лъжец скапан!!! Лъже като долен циганин, че чак и даже се опитва да убеди всички други в неговите лъжи, клевети и обиди! Психиатъра, дето ме пращаш мен, по-добре върви при него ти, щото нещо си адски заблуден и е*ан във главата и от изказа ти си личи, че си за лечение в клиника. Щял да продължава да казва в очите хахаха, ти чуваш ли се какви ги дрънкаш, бе цървул? !? Историята ми си е ИСТИНСКА, няма грам измислица в нея и това е факт, колкото и да не ти се иска и да се опитваш да се самоубедиш в обратното, защото така ти се иска да си мислиш. И тая Black Sabbath защо така пламенно я защитаваш и така дълбоко и лично приемаш всичко, което съм казала за нея, не знам. Явно съм познала и ти наистина си Black Sabbath представящ се за жена, ама в последния си коментар си се нервирал толкова много, че даже и не си успял да се прикриеш и се издаде, че наистина си мъж. Black Sabbath, White Sabbath или както там се казваш, айде спри да ми играеш тарикатщини и евтини, тъпи трикове и да се защитаваш сам от името на различни хора, щото аз съм прекалено умна за теб и не можеш да ме излъжеш с такива тъпотии, и се заври обратно в мишата дупка, от която си изпълзял, че вече ставаш адски досаден.
П. П, модератори, игнорирайте молбите на тоя низш плазмодий и не му публикувайте повече просташките, лъжливи обидни коментари, за да не ми цапа повече темата.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1c4cb46fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   От Авторката :номер 37, благодаря ти от все сърце за разбирането!!! Съгласна съм с теб за всичко, което си казала! Мъжете са проклети скапани, долни същества, мислещи само с долната си глава и не заслужават нищо освен един голям КУР!!! Дано скоро да измрат та да се прочисти малко планетата от тия изроди!

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 164f22a3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Авторке, ако беше толкова умна, щеше да видиш, че стилът ми на писане е различен от този на 36. Пак ти казвам, че от доста години се подвизавам тук, имахме спорове с много потребители и сега гледам да не се карам с никого. Колкото до това, че искаш да си феминистка - ами бъди си. Но не използвай изречения като "лъже като циганин" понеже ако феминистките го чуят, ще те обвинят в расизъм, особено радикалните такива, а ти точно с тях се отъждествяваш, нали? Точно за тях специални хора са представителите на малцинствата, азиатците, смесените, хомосексуалистите, небинарните и транссексуалните, но има спор дали те наистина са полът, в който се опитват да се превърнат. Погледни значението на абревиатурата TERF. Ако ще си феминистка, моля, не бъди расист и хомофоб. Научи си феминистките уроци, напиши си домашното по феминизъм и тогава дебатирай. Акъл море, глава шамандура.
36, много благодаря за думите. Радвам се, че поне един човек в сайта ме приема.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: aa92df1360
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   До 42. Black Sabbath мисля, че не съм само аз който те приема. До сега не си спомням да съм прочел нещо порочно или заядливо от теб. Може би другите те намират обикновена коментаторка. Но виж как авторката се нахвърли към тем с неприсъщи обиди за една жена само защото се осъмни в историята й. Дори ти смени пола от женски на мъжки само и само да те нарани колкото се може повече. Зная, че това не те засяга кой знае колко, защото от много време всички знаем коя си. Продължавай да правиш коментари както до сега. Виж как авторката в нападките си към теб сама показа, че не е 16 годишна, а една дърта злобна жена. Младо 16 годишно момиче не се изразява така както тя в коментара си към теб.
Аз написах последователно 3 коментара към нея след твоя 42-ри коментар, но и трите пъти тя ги изтри. Дори допущам, че и този коментар тя ще го изтрие. Предполагам вече си разбрала, че тя е модератор в този сайт с право да публикува сама всичко свое и да изтрива коквото на нея не й харесва. Иди в нейната история в "Секс и интимност": "Влечение към по-възрастни жени", където тя се представя като мъж автор и специално прочети коментарите 59, 92, 109, 123, 139, 152, 159, 162 и виж как този мъж а и други мъже я разобличават коя е тя. Но този сайт и е дал такива големи права, че тя пише най-големите мръсотии тук. Прочети и историята: "Елитна проститутка" пак в "Секс и интимност' и виж за каква се представя и колко от жените коментатори не й вярват. Тя е най-фалшивата и най-злобната авторка в този сайт. До редактора, моля публикувайте коментара

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7636402833
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   От Авторката: Модератори, мисля че съвсем ясно вече ви заявих че не искам повече да виждам идиотските коментари на шизофреника номер 46, вие пак продължавате да си го публикувате-влязло през едното ухо и излязло през другото!!! Ей го на, във коментар 42 пък си благодари и се подкрепя сам и се представя за различни хора параноидния шизофреник, а вие му давате поле за самоизява да ме оплюва и да петни чистото ми име с обиди и клевети за мен, как не ви е срам? !? Не виждате ли, че тоя нещастник е болен и е за психиатрия и изобщо не е за тоя сайт? !? ЗАЩО му давате поле за изява? Колко пъти вече ви казах да му блокирате достъпа дотук и да не му позволявате повече да мерзи историята ми с неговите измислици и простотии по мой адрес? !? Махнете го от историята ми, не искам повече да му виждам циганските лъжливи коментари!!!

Модератор: ние решаваме кой коментар да бъде публикуван

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: aa92df1360
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   До 47 Авторката
Слушай фалшива авторке, аз не съм шизофреник, нито се правя на жена (Black Sabbath), а съм мъж с много бистро съзнание за разлика от теб. Ти си абсолютна шизофреничка защото сама си го призна в историята ти "Мога ли да имам пълноценен живот с шизофрения" в "Здраве". Аз нямам лъжливи цигански коментари, а твоите цигански истории и коментари са лъжливи защото ти сама си призна, че баща ти е румънски цигански копанар затова си с мургава кожа. Ще отречеш ли че си го казала в "Елитна проститутка" че си със СМУГЛА кожа. Това са лично твои думи. Аз не те оплювам нито ти петня "чистото" име, просто те критикувам за глупостите и лъжите които пишеш в историите и коментарите ти. И не съм само аз, който не ти вярва, достатъчно е да си прочетеш "Елитна проститутка" и "Влечение към по-възрастни жени" в "Секс и интимност" където казваш, че си 50 годишна дама с 28 годишен любовник. Защо един път не си кажеш истината, че си 63 годишна баба и никой мъж не ти обръща внимание вече. Винаги и за всичко лъжеш. Ти беше публикувала пак една история със същото заглавие "Аз съм феминистка" в "Любов и изневяра" аз успях да я прочета и тъкмо мислех да я коментирам, защото това беше НАЙ-ГОЛЯМАТА МРЪСОТИЯ, която съм чел в този сайт, но много бързо беше изтрита от другите модератори или редактора. Там ти се беше представила за 28 годишна, а тук се представяш за 16 годишна. Ти си тази която се представя на различни възрасти и в двата пола, един път като жена, друг път като мъж и често в една и съща история се представяш и като мъж и като жена. Ти си тази, която има нужда от най-добрите психиатри и ти е време да ги потърсиш по-бързо. Очаквам коментара ми да бъде публикуван.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 164f22a3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   Леле, принцесата--феминистка решава на кого да публикуват коментара. Да си чувала за свобода на словото? Те модераторите ме мразят, но щом въпреки това публикуват коментарите ми, значи все някаква свобода на словото се зачита.
46, мислех да се разкрия във фейсбука си коя съм, но те пък повечето ми познати дори не са чували за сайта. Че ми писна да ме бъркат с други хора. А ме бяха обявили за талисманчето на сайта по едно време, хахаха (това я кръга на шегата го казвам). Но пак благодаря за думите. Останала съм с впечатлението, че съм мразена от 80% от потребителите тук.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2fa62af5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   За

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f5caec2d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   От Авторката до 47: Слушай сега ти номер 47,не съм фалшива,не се представям за 16 годишна,а наистина съм си 16 годишна,не съм нито дърта,нито модераторка,нито никоя от другите ти клевети и продтотии,в които ме обвиняваш,и аз изобщо не съм ти виновна че си писал псувни и мръсни думи по мой адрес и затова модераторите са преценили съвсем правилно да не ти публикуват и 3-те коментара. Аз не познавам модераторите и нямам нищо общо с тях,ама се радвам че не са ти публикували и 3-те коментара,със сигурност са били пълни с жлъч,измислици,обиди и лъжи по мой адрес,още по-добре радвам се,че са направили така. Надявам се и още 1000 коментара да пуснеш всичките да не ти ги публикуват и да ти ги отрежат наведнъж,щото ти си простак и не заслужаваш твойте простотии да стават публично достояние. Аз съм си с много бистро съзнание и съм си 100% истинска колкото и това на теб да не ти изнася. Но твоето съзнание е доста съмнително дали е бистро,май изобщо не е бистро а си е направо мътно и миризливо. Ти си си шизофреник и да правиш се на жена,и още как,и на всичкото отгоре имаш и раздвоение на личността и се смяташ за много хора наведнъж. Ето затова не аз а точно ти си този,който има нужда от най-добрите психиатри и на теб ти е време да ги потърсиш по-бързо,така че твоя безполезен,тъп съвет си го запази за тебе си,щото ти имаш по-голяма нужда от него. Няма да ти чета обидите и простотиите по мой адрес,нито да ти отговарям щото не си заслужава повече да си хабя силите и времето за такава отрепка и гнида като тебе. Аре предай много поздрави на Карлуково от мен,и кажи на санитарите да ти отрежат нета в твойта стая и да ти увеличат дозата успокоително,че да не мърсиш повече интернет пространството с твойте измислици,обиди и лъжи и не забравяй да слушкаш и да си пиеш розовите хапченца.

До модераторите:Ахаа,вие сте решавали кой коментар да бъде публикуван?!? И въз основа на какво? Имате ли си някакви поставени правила,или публикувате просто така кесим,според това на вас кой коментар ви харесва или кой не? Вие да не се имате за Богове? Айде стига с тия пристрастия,че вече ставате жалки. Защо на тоя малоумник му публикувате просташките коментари колкото и лъжи и обиди и гнусотии да говори за мен,а когато аз реша да му извадя кирливите ризи публично,не ми публикувате коментара??? Излагате се вече ,така тотално издавате сексисткото ви мислене и пристрастие само към мъжките коментари,защото вие самите сте мъже почнете да одобрявате по-обективно,или се махайте от тоя пост и го оставетена хора,които повече разбират от тая работа и са по-квалифицирани от вас.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f5caec2d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   От Авторката до 48: Слушай сега ти номер 48,не съм фалшива,не се представям за 16 годишна,а наистина съм си 16 годишна,не съм нито дърта,нито модераторка,нито никоя от другите ти клевети и продтотии,в които ме обвиняваш,и аз изобщо не съм ти виновна че си писал псувни и мръсни думи по мой адрес и затова модераторите са преценили съвсем правилно да не ти публикуват и 3-те коментара. Аз не познавам модераторите и нямам нищо общо с тях,ама се радвам че не са ти публикували и 3-те коментара,със сигурност са били пълни с жлъч,измислици,обиди и лъжи по мой адрес,още по-добре радвам се,че са направили така. Надявам се и още 1000 коментара да пуснеш всичките да не ти ги публикуват и да ти ги отрежат наведнъж,щото ти си простак и не заслужаваш твойте простотии да стават публично достояние. Аз съм си с много бистро съзнание и съм си 100% истинска колкото и това на теб да не ти изнася. Но твоето съзнание е доста съмнително дали е бистро,май изобщо не е бистро а си е направо мътно и миризливо. Ти си си шизофреник и да правиш се на жена,и още как,и на всичкото отгоре имаш и раздвоение на личността и се смяташ за много хора наведнъж. Ето затова не аз а точно ти си този,който има нужда от най-добрите психиатри и на теб ти е време да ги потърсиш по-бързо,така че твоя безполезен,тъп съвет си го запази за тебе си,щото ти имаш по-голяма нужда от него. Няма да ти чета обидите и простотиите по мой адрес,нито да ти отговарям щото не си заслужава повече да си хабя силите и времето за такава отрепка и гнида като тебе. Аре предай много поздрави на Карлуково от мен,и кажи на санитарите да ти отрежат нета в твойта стая и да ти увеличат дозата успокоително,че да не мърсиш повече интернет пространството с твойте измислици,обиди и лъжи и не забравяй да слушкаш и да си пиеш розовите хапченца.

До модераторите:Ахаа,вие сте решавали кой коментар да бъде публикуван?!? И въз основа на какво? Имате ли си някакви поставени правила,или публикувате просто така кесим,според това на вас кой коментар ви харесва или кой не? Вие да не се имате за Богове? Айде стига с тия пристрастия,че вече ставате жалки. Защо на тоя малоумник му публикувате просташките коментари колкото и лъжи и обиди и гнусотии да говори за мен,а когато аз реша да му извадя кирливите ризи публично,не ми публикувате коментара??? Излагате се вече ,така тотално издавате сексисткото ви мислене и пристрастие само към мъжките коментари,защото вие самите сте мъже почнете да одобрявате по-обективно,или се махайте от тоя пост и го оставетена хора,които повече разбират от тая работа и са по-квалифицирани от вас.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0ad9290ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   Аха, ок, ама и умствено превъзхождат, не само физически. За това сте и такива злобарки. Мога да драсна точно няколко реда доволно храна и затапки, но няма да ги публикуват. Само шекажа, че не съм попадал на адекватно мислеща жена, а на агресивно апатични и залухави госпожички. От чуканата страна е някой друг. :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 164f22a3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Авторке, върви си лекувай делюзивните състояния, че се излагаш. В старите теми дори се пишех "Black Sabbath - момиче на 15- 16". Ако не вярваш, провери. Сега съм на почти 22. Аз повече няма да пиша, понеже виждам че си доста сбъркана (типично за феминистките).
А и, авторке, дадох ти толкова много да четеш за феминизма - история, разновидности, понятия. Напиши си домашното по феминизъм. :D


Black Sabbath
Жена на 22 години.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5b2e5b0950
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   53, жена съм и мога да потвърдя, че е пълно със злобни женици, още повече, че след определена възраст направо се посират от злоба, но ще кажа същото и за мъжете, защото си е именно така.

Когато хората започнат да остаряват, комплексите и завистта стигат до небето. Работила съм в големи колективи и с жени, и с мъже. Всеки Божи ден, без изключение, бълват помия в безобразни количества.

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f6dabd6089
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Авторке, не се впрягай, дядката е откачен от ядене на кучешка храна в САЩ!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: aa92df1360
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

58.   До авторката Н. 51, 52.
Аа, авторке, толкова си искала да изпратиш коментара си, че два пъти е публикуван. Но виж как сама си потвърждаваш, че си лъжкиня от световна класа. Кажи в кой мой коментар съм писал ПСУВНИ. Аз дори в ежедневието си не псувам, а ти ме упрекваш, че теб съм псувал. Виждаш ли как шизофренията ти и болната ти психика те издават, че лъжеш. Никога в живота си ти няма да спреш да лъжеш-лъжата е в гените ти. Да, ти не познаваш лице в лице тима (модераторите и редактора) на този сайт, но ти им се натрапи виртуално от разстояние от Сливен или по-скоро от Русе. И им каза, че това много те устройва защото е анонимно. Даже в една твоя история: "Леля ме мрази" от миналата година, ти се хвалеше, че си Фрийлансер. А в една друга твоя история: "Приятелят ми се държи грубо с мен", пак от миналата година, ти беше писала "дали да публикувам това". Как може да казваш: "дали да публикувАМ това" ако ти не си модератор фрийлансер от разстояние. Ти просто не можеш да се усетиш как сама си издаваш лъжите и пороците. В сегашните ти 2 коментара ти ме нарече отрепка и гнида, аз само ти казвам, че си лъжкиня и шизофреничка, което сама си признаваш.
Аа, значи си била в Карлуково и санитарите там те познават. Значи в Карлуково е психиатрията и знаеш цвета на хапчетата-розови. Аз даже не зная къде е Карлуково защото от доста години не живея в България. Виждаш ли как ми отваряш очите, а после казваш, че аз те обвинявам и обиждам, когато ти сама си признаваш болните проблеми. Сега ще кажа още една новина. Темата: "Твърде меркантилна ли съм за 15 годишно момиче" е също твоя. Знам, че ще отречеш, но мен не можеш да излъжеш. Може да направиш едно единствено добро нещо, напусни този сайт доброволно, защото с твоите писания ти го изцапа много лошо. Модератори, вие видяхте как авторката ме нарече отрепка и гнида, аз само казвам, че тя е лъжкиня и психически болна, което тя доказва с коментара си. Моля да ми публикувате този мой коментар до нея. Предварително благодаря.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fb149d157d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

63.   От Авторката: номер 58, аз сама не потвърждавам нищо, а само ти сам потвърждаваш все повече със всеки свой следващ пост колко си луд и каква патологическа наклонност имаш да спориш и да се хващаш за най малкото нещо и не те наричам отрепка и гнида, а ти наистина си СИ отрепка и гнида, това си е самата истина за тебе. Спри да четеш, каквото на теб ти се иска и да си измисляш и да слагаш твои си думи в моята уста. Не съм си признавала нито че съм била лъжкиня, нито шизофреничка, нито нищо подобно от твоите лъжи за мен, това си го измисляш само ти и слагаш твои си думи в устата ми, без изобщо да съм ги казала, което при това изобщо НЕ Е вярно, което те прави ЛЪЖЕЦ-тлъст, дебел, безсрамен ЛЪЖЕЦ. Така, че не аз, а ти си лъжец. Не съм в Карлуково а съм си навън, санитарите не ме познават и всеки средно интелигентен човек знае, че попринцип в психиатрично заведение хапчетата са си розови, и без да е влизал просто така, от обща култура, без да е имало нужда да влиза там. Съжалявам, че ти разбивам мечтите. Крайно безуспешен опит от твоя страна, да ми препишеш всичките твои болести и психични симптоми. Ти си шизофреник, психично болен, лъжец, копанарски влашки румънски циганин, дърт и луд. И както за всичко останало досега, и за местоживеенето ми НЕ позна, не съм от Русе, а съм от София:))) Недей много да философстваш, да ми правиш психоанализ и да си измисляш разни лъжи и клюки за мене на сляпо, щото изобщо не ти се удава. Най -долното, подло, безсрамно, нагло, невъзпитано и незряло нещо е да си измисляш клюки за човек без изобщо да го познаваш, само за да опетниш чистото му име, защото му завиждаш, че е по -успял и с по -хубав живот от тебе. Аз произлизам от много богат, заможен български почтен род, с чисто БЪЛГАРСКИ корени, и можеш само да си мечтаеш за такъв щастлив живот като моя. А, ти си беден нещастен копанарски влашки цигански чергарски прошляк, завиждащ на чуждото щастие и успех и се опитваш се да препишеш собствената ти шизофрения и спешна нужда от медицинска помощ и принудителен престой в психиатрична клиника от яд, че ти самия се припознаваш в това твое описание, се опитваш да го прехвърлш на мен. Типичен аматьорски похват на параноидните шизофреници да се отърват от своята вина и съвестта си, за тяхно нещастие неуспешен. Ти си един никой, ама абсолютно НИКОЙ никакъв никаквец да заповядваш кой да напуска този сайт и кой не, защото не е твой. Като не ти харесва темата ми вземи ТИ напусни темата ми или направо напусни този сайт, никой не те държи насила тука. Това си е МОЯТА тема и аз няма да се съобразявам с един нищо и никакъв дърт румънски влашки циганин който ми завижда че съм млада зелена и в разцвета на силите си, за разлика от него и съм от чист богат заможен български род, а ти си един дърт беден дебел грозен тъп нисък и плешив прошляк и нямаш никакви роднини, нито жена, нито деца, нито абсолютно никой. Ти живееш абсолютно сам като отшелник и изолиран от външния свят във една нещастна дрислива дървена къщичка в едно русенско село в гората наливаш се по цял ден с ракия за да удавиш мъката си от нещастния си самотен живот и спориш с хората в нета по цял ден за да се отървеш от собствените ти демони и мизерия които те преследват през целия ти беден тъжен и жалък живот. Останал си сирак на 10 години и оттогава се въргаляш по сиропиталища и по приемни семейства, които все те не щат и те изхвърлят, щото си дебел, грозен, мургав (тъмен), бавноразвиващ и си аутист. Ти си криминално проявен още от малък. На 14 си лежал в затвора за крадене на релси за вторични и там са те изнасилвали денонощно на лягане и на ставане оттогава си станал педал и си почнал да мразиш жените и да си падаш по мъже. Никоя жена не те поглежда и не иска да ти върже (и то с право) щото ти е малък и не ти става. Ти си импотентен и страдаш от еректилна дисфункция, и това тотално смазва самочувствието ти и увереността ти към жените, и затова никоя жена не те ще и затова от яд си прехвърляш всичките твои недостатъци върху жените за да се разсееш от твоите си проблеми, които са много ама АДСКИ МНОГО ГОЛЕМИ. Изобщо не ме познаваш за да говориш такива грозни, гнусни отвратителни лъжи публично за мен, които всъщност важат за ТЕБ, и издаваш адски незряло, детинско държание за 64-те ти години с твоите цигански влашки долни лъжи, просто лъжеш като циганин каруцарин, какъвто СИ. Какво си мислиш, че като сам си слагаш по 5 звездички на тъпите коментари и слагаш единички на моите коментари, които казват истината за теб ще настроиш хората срещу мен? Дядка, толкова си елементарен, смешен и жалък, засрами се от наглото ти просташко поведение и спри да пускаш измислици и гнусни лъжи за хората. Всички знаем, че не аз, а ТИ си лудия тук и ТИ имаш нужда от специална лекарска грижа, която да ти бъде полагана от професионални медицински лица така че ти спри да бълваш твоите гнусни простотии и да ми тровиш темата с твоите покварени, гнусни мръсни цигански лъжи и върви да се лекуваш доброволно в лудницата във Карлуково, и повече и не излизай оттам. Мястото ти не е сред обществото, а е сред себеподобните ти луди като ТЕБЕ, с тях ще имаш за какво да си общуваш, ще си говорите по цял ден за теории на конспирацията, комунизъм и тем подобни простотии. Като не ти харесва темата ми, се махни ТИ от нея и не спри да ми я мърсиш с твоите мръсни, гнусни лъжи, клюки и обиди по мой адрес. Така няма нито да ме злепоставиш, нито да ме унизиш, нито нищо а само доказваш все-повече колко низко може да падне една нищожна, жалка гнида и отрепка като тебе, в опита си да унижи някой друг, на който завижда. И съм написала един и същ коментар 2 пъти, защото първия път погрешка се обърнах към номер 47 (себе си) вместо към номер 48 (теб), но втория път се поправих, сега ясно ли ти стана, Хасан? Повече не съм длъжна да се оправдавам пред някакъв си дърт, изкуфял шизофреник и да си хабя силите и енергията за некъв олигофрен. Айде дядка, пий си вече приспивателните и лягай да спиш, че тия нерви и стрес ти отнемат много от съня а ти страдаш от безсъние!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1a282c0976
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

64.   Black Sabbath, моля те не се напрягай излишно с авторката фенимистка. Тя горката не знае на кой свят е изобщо. Мъжете били боклуци и не знам си какво още. Авторке, пожелавам ти някой ден да усетиш липсата на мъж до себе си и дано тогава се замислиш за думите си! Надявам се че админите поне този коментар ще одобрят защото предния незнайно защо не го одобриха.

 
  ...

1-50 от 66
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker