Приятелят на мама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелят на мама
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3749 пъти
Здравейте, по принцип аз съм тази, която чете истории, но не знам какво да правя. Мама е в чужбина ходя лятото при нея. От около 4-5 год. е в чужбина. Тук си намери приятел. Страшно много я обичам и знам, че и тя ме обича. Обаче приятеля и... много е добър, но аз не мога да го понасям. Знам, че е егоистично. Опитах се да го приема, но не мога, от 1 месец съм тук и започва да ми лази по нервите. Не мога да живея с него!

Онази вечер говорихме с мама и по думите и разбрах, че мисли да живее с него дори и когато стана студентка (остават около 5 год.) Живяла съм с майка ми до около 7 год. И от онзи разговор разбрах, че аз няма повече да живея с нея. Мислех да отида да живея с нея в чужбиа, но няма да издържа приятелят и, но никога не бих и казала да се разделят и тя ми е казала, че ако и кажа да се разделят веднага ще го направи.

Имам нуждая от майка си, но осъзнах, че аз никога няма да имам майка, която винаги да е до мен и да ме подкрепя дори да живеем в един град. А ако се питате за баща ми него не го интересува нищо свързано с мен макар, че пред мен се мъчи да покаже, че ме обича. Ако почна да разказвам за него ще отнеме време за това повярвайте, че не го е грижа. Приятелят на мама не пие, работен е, но просто ми изглежда изкуствен и егоистичен. Аз не мразя хора, но него го мразя.
Извинете ме, ако имам правописни грешки и благодаря, че отнех от времето ви да за прочетете моята история. Въпросът ми е как да постъпя. Да и кажа всичко това или да си замълча и да приема ситуацията. Благодаря за всичко, Ели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 71380a796d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С времето ще мислиш по друг начин. бъди сигурна в това. Само дай шанс

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 052ceb757e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че трябва да проявиш повече разбиране. Майка ти вероятно е щастлива с този човек. Не мисля, че тя би те наранила по някакъв начин, не би те изоставила. Когато станеш един ден майка може и да я разбереш. Дай й шанс, това все пак е нейния живот и не бъди егоистка.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 82f0c74e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила Ели, такъв е животът. Няма перфектни семейства, ако искаш да живееш с майка си, трябва да се научиш да понасяш и новият и партньор. Същност ти с него взимане-даване нямаш, само трябва да поддържаш нормални човешки отношения с него.
Права си за едно, ти майка нямаш. Сори, но те е заебала, за да си гледа своето собствено бъдеще. За това може би имаш основание да ? искаш сметка, но не и за това, че е нормална жена и си има нов (добър) приятел

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 61505c5f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би майка ти ще бъде истински щастлива ако е с този човек и ако, и ти до нея. Може би трябва да му дадеш шанс, да го опознаеш. Знаеш ли, историята на моят живот е почти същата. И моят баща не се интересува от мен дори не е поискал толкова много години(разделили са се с майка ми, докато съм била малка и не помня лицето му даже) да ме види. Сега той си има друго семейство и деца, и мога да кажа че го мразя, защото целият ми живот е пълен провал благодарение на него, благодарение на него никога не съм разбрала какво е да имаш истинско семейство, как се произнася думата ''татко'' и всичко останало, но както и да е... От известно време и моята майка си има приятел(разбира се човек не може да е сам цял живот) и на мен на моменти ми идва в повечко и много му се дразня до такава степен че и аз изпитвам гняв като теб, но се опитвам да му дам шанс, защото обичам повече майка си, тя ми е по-скъпа дори от самата мен, не искам да се разделям с нея, нито да се отдалечавам от нея, заради нещо такова.... Помисли над тези неща. Опитай да му дадеш шанс дори и да не си искрена с него, дори и да му се гневиш вътрешно, може пък той да е много по-добър баща за теб от биологичния ти баща, дори. Не бива да съдим хората без да сме им дали шанс. Опитай може да се получи :))))

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b36dd8e760
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 3 защо майката да я е ''заебала'' и да си ''гледа своето собствено бъдеще'' не според мен майката иска да осигури хубаво бъдещето на детето си. Както правят всички родители.
Колкото до темата ами това само ти можеш да го решиш. Ако заживееш с майка си мисля че ще започнеш да одобряваш приятеля и.
Енчо

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 82f0c74e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Енчо, аз така разбрах - момичето е живяло с майка си до 7-мата си година, а бащата пък не се интересува въобще. След това, най-вероятно, майката е заминала в чужбина, за да изгради своето собствено бъдеще, оставяйки авторката на баби и роднини (нека ме поправи ако греша).
Днес, вече порастналото момиче, се чуди какво да прави. Чувства дома на майка си чужд, според нея заради новия партньор на майка си.
Както и да е, теб майка ти също ли те гледа само 7 години?
Аз по друг начин си представям грижата за едно дете и е жалко, че цяло едно поколение така израстна. За какво? Нито забогатяха, нито си изгледаха дечицата, сега имаме едни неориентирани млади хора.
Авторке, възхищавам ти се, как си се справила!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 75838ee6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Приятелят на мама си остава приятелят на мама!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 052ceb757e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е, ти какво искаш - естествено, че "Приятелят на мама си остава приятелят на мама! " Така и трябва да бъде.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 441327f0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз имам почти същия проблем...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 15bc20445f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и аз имам същото мнение за приятелят на мама... само че не го мразя много защото се грижи за мен.. лошото е ужасно е дрзнещ СИГУРНО ВИНАГИ ПРИЯТЕЛИТЕ НА МАЙКИТЕ ДЕЦАТА ГИ МРАЗЯТ ЗАЩОТО ИСКАТ ДА СА С БАЩА ИМ----ЛЕЛЕ НИЕ ДВЕТЕ МНОГО СИ ПРИЛИЧАМЕ ПО ТАЗИ ТЕМА ОСОБЕНО ЗА БАЩАТА :ДД

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 789dd4dfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз имам същият проблем. Почти... майка ми и баща ми се разведоха и тя си намери гадже. Аз живея с нея на 12 съм и нз... ами той е мил и се грижи за мен, но не мога да го приема, понякога ми се отяжда и тн... не съм прав със номер 1 не се свиква, но можеш да се примириш (мое мнение), аз поне мога когато съм депресиран от факта да отида при баща си

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7c81e0d005
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   имаш същата история като моита само че при мене маика постоянно ходи при него понеже е от друг град :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker