Еднообразието ме убива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Еднообразието ме убива
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1295 пъти
Здравейте. Момиче на почти 18 години съм, от малък град.
"Проблемът" ми е, че животът ми се струва прекалено еднообразен и скучен на моменти. Имам приятели, но само за кафета. Единственият истински приятел е гаджето ми. Доста често сме заедно, виждаме се почти всеки ден. Пиша тази тема, защото бих искала да споделя с някого, а понякога имам чувството, че той не ме разбира(доста различни характери с различни разбирания сме).
Често се замислям за това какво искам да правя с живота си и не мога да намеря отговор. Замислям се и за това, че всякаш пропилявам живота си и реално най-хубавите и безгрижни години. Пробвала съм да намеря хобита, да убивам времето някак, но повечето пъти е безуспешно. Понякога изпадам в "депресия"(силно казано, но често съм тъжна), когато се замисля, че живота ми няма смисъл в момента, защото правя едно и също всеки ден (училище, фитнес, кафе, разходка). Искам да си намеря работа, но в малкия град е почти невъзможно. Често правя сравнение между 2020 и 2019год (която беше вълнуваща) и някак си очаквам да е интересно и забавно, както тогава. Тоест собствените ми очаквания ме нараняват. Твърде объркана съм, за да обясня какво имам предвид, но се надявам част от вас да ме разбере. Искам да намеря нови приятели и компания, но съм по-затворена(с нови хора) и не мисля, че някой би желал да се сближи с мен.
Въпросите ми към вас са
Какво правите през свободното време и по-точно през лятото? (и как най-вече оползотворявате времето)
Как намирате нови приятели?
Каква книга бихте ми препоръчали? (обичам да чета, но никога не намирам "грабваща" книга)
И ако някой желае, може да сподели как протича неговия ден :)
Благодаря на тези, които са стигнали до края и са прочели мислите и разсъжденията ми. Лек ден/вечер :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: e7a6a93c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила! Доста си приличаме, аз съм момиче на 19 и често се чувствам по същия начин. Също като теб съм от малък град и винаги съм усещала, че се задушавам тук. Скоро ще се преместя да уча и се надявам нещата да се променят, това е и първият ми съвет към теб - абстрахирай се от сегашната ситуация и погледни по-общо, използвай времето си за нещо, което ще ти е полезно в бъдеще. И не се натоварвай! Никой няма реална представа за живота на 18, 19 дори 25 години - всичко, което е за теб, ще дойде при теб така или иначе, стига да не спираш да търсиш. На нашата възраст всички се лутат, рядкост са тези, успели да намерят "себе си" на толкова крехка възраст и въпреки че се водим възрастни, в душата си според мен никой не е наистина възрастен до доста по-късен етап. Напълно нормално е да си разочарована, предвид странната година, на която сме свидетели, но мисля, че всичко е за добро.
Лично аз оползотворям времето си с много неща, най-често чета, рисувам, пиша, разхождам се с приятели, които всъщност също като нас нямат търпение да се преместят - дори да ти се струва, че си сама, не си, много сме. :D Ако споделиш какъв жанр книги предпочиташ с радост ще ти препоръчам нещо, за сега се сещам за "Напълно изгубили себе си" на Карън Джой Фаулър и "Когато Господ беше заек" на Сара Уинман - и двете ми бяха страшно интересни, дано ти харесат!
За съжаление не бих могла да посъветвам откъм намиране на приятели, тъй като и аз като теб съм от по-затворените, и не се сещам за друго освен за стандартните неща като клубове по интереси (аз срещнах най-добрите си приятели в клуб по рисуване), фитнес или просто да общуваш с повече хора или дори приятели на гаджето ти.
Надявам се скоро да се почувстваш по-добре! <3

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c1946ceddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, момиче! Аз съм на 37 г. от Варна! Миналото лято беше много вълнуващо за мен! Ходих на много концерти и фестивали, както и на тържествата на ВМС-Варна! Ти идвала ли си при нас във Варна? В Морската градина има къде да отидеш на концерт-сцена "Раковина", Летния театър, Радио Варна и Фестивалния комплекс! Има къде и и какво да види човек! Почти всяка вечер имаше къде да отида! Но в момента покрай този вирус нито в Радио Варна, нито на сцена "Раковина" мога да отида, а в 16. 00 часа ще има концерт на Мария Добрева и Теди Генев във ФК! За съжаление е с билети, които са вече продадени! Ходя обикновено там, където е с "ВХОД СВОБОДЕН"! А дали ще празнуваме Деня на Варна, не знам! Камерата ми си стои прибрана, а кога ще я извадя, не се знае! И аз искам жена, която да има интереси като моите, защото така се развива човек и винаги може да избере тема, свързана с културния живот, който за съжаление е леко замрял, но се надявам да се възроди на 100%, както си беше! А в твоя град няма ли къде да отидеш на концерт, че рутината ти е омръзнала-точно така бягам от рутината-не мога да си представя да стоя пред телевизора, а в същото време оркестърът на ВМС-Варна да изнесе концерт на Входа на Морската градина! Просто си вземам камерата, 2 лева за автобуса и съм там! Е, това лято няма да бъде същото! Ти какво мислиш по въпроса?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bb148d23f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Препоръчвам ти да тръгнеш на йога. Да отидеш в друг град да учиш и нам да си намериш работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4807da2e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички сме така, работа, вкъщи. Аз сега съм в майчинство и всичко е еднообразно всеки ден.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c8f69f8957
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момиче, ти си едно към едно с мен.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9e3e6e5caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички за отговорите!
Към номер 1: Здравей. Така е, съгласна съм с теб, че повечето не са намерили все още себе си и се лутат. Може да се каже, че харесвам всеки жанр, с изключение на фантастиката. Предпочитам някакви тийнейджърски романи или книги за самоусъвършенстване, за отношенията между хората (пожене засега съм се насочила да следвам психология). Благодаря ти за предложенията за книги, с радост ще ги погледна :) Благодаря ти и за всички предложения. Пожелавам ти всичко най-добро <3
Към номер 2: Здравей. За жалост, не съм идвала във Варна, тъй като живея доста далеко. Всички неща, които изброи, звучат доста интересно, но едва ли бих могла да ги посетя скоро. При първа възможност ще го направя! Живея в малък крайдунавски град и тук такива забавления рядко имаме. Имаме кино, но честно казано, филмите тук не струват хаха. Благодаря, че изказа мнение по въпроса. :)
Към номер 3: В моят град нямаме йога :( Сега завърших 11клас и догодина смятам да се преместя в по-голям град, за да уча и работя :)
Към номер 4 и 5: Надявам се скоро ежедневието ви да стане забавление, от колкото скука и еднообразие :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 36bd252059
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, авторке! При мен е абсолютно същото, особено тази година. Иначе лятото като цяло е минавало доста добре при мен. Надявам се да откриеш нови запознанства и да се реализираш където пожелаеш след време!
М 19

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker