Просто на майтап - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто на майтап
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1248 пъти
Да Ви питам, толкова ли е просто да се проследи Ip адрес. Направих една голяма глупост, не искам да ме разберат, че съм била аз, но малко се притеснявам. Имаме с един приятел един фалшив профил във фейзбук от който не веднъж сме се бъзикали с бая хора. И така с една приятелка се скарахме жестоко наскоро, тя ми предаде доверието. И за да и го върна, публикувах, телефонния и номер в дневника на този профил, с намека да и звънят. Да знам, че това е детинско, но го направих. И явно са и звънели някви на пожар през две секунди. Защото те са нахални и не спират докато не вдигнеш. И за капак и поръчах, един вибратор от един секс магазин, за да се избазикам още повече. Написах и имената и телефона. Е те се обаждат за да потвърдят поръчката, но все пак реакцията и ще е била интересна. Да знам, че това е много хлапашко поведение, но аз не исках да я нараня, нещо много сериозно. Само да си го върна, като се побазикам малко. Така де, аз изтрих профила, въпроса ми е могат ли да ме проследят от полицията ако профила го няма вече. За един майтап и един телефонен номер, биха ли се занимавали от полицията за това. Така де нито съм я заплашвала нещо, нито съм качвала нейни снимки, да и споменавам името или да я обиждам в социалните мрежи, някъде. Така, че смятате ли, че за това някой ще се занимава, да проследява ip адрес.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7f045f1b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи дали тя се оплаче в полицията. Естествено могат и нищо да не направят. Няма смисъл да се притеснявш, ако те разкрият, ще си разкирта...нищо не можеш да направиш отсега нататък.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d6a39cac68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да! Може! Никой няма да си стои на задника и да търпи подигравки!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 40fd48c75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като цяло ти разпространяваш лична информация без позволение. Ако се изнерви и се стигне до полиция .

Да, напълно възможно е да се проследи адреса, стига да се чодаде жалба. В интернет се случват вече често такива неща, така,че се гледа напълно сериозно , отстрана на полицията.
Пък и щом се спомене ,че й имаш и телефона и така нататък, ясно е ,че е някой познат.

Какво да ти кажа , не особено умна идея ,"майтап". В момент й съсипваш психиката,кой знае какви хора й звънят. Това е психически тормоз.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 09617dea1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Първо, тва не е базик, а тормоз, което е наказуемо. Второ, че си публикувал телефонния и номер, което също е наказуемо. Ако решат, ще те намерят, даже би трябвало. А на въпроса толкова ли е лесно, мога да обясня на баба ми как се намира ip и после как по него се намира реален адрес и за около половин час ще се научи. Другия път не прави глупости!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 84ef86e2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Полицията не се занимава с такива дребни "престъпления". Освен това щом профилът вече е изтрит, те нищо не могат да направят.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 69f680b8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако профилът е изтрит не може, спокойноооо

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d3d4e78d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си заслужаваш да те хванат.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 830504d8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много злобни са станали жените! Ако всеки път така реагираш при скарване с когото и да е, горко на мъжа ти и децата ти!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8d6f5f41f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката - Знам не трябваше да го правя, беше тъпо. Но не веднъж това момиче се прави на уж много невинна, когато очевидно че тя е виновната за дадено нещо. Някъде март месец ме беше помолила да и помогна с украсата за сватбата на една нейна приятелка, но в този ден трябваше да ходя на друго място и нямаше как да стане. Аз и го обясних и тя уж нямаше проблем. Но още на следващата сутрин ми пише някакви романи във фейзбук, че съм била много не сериозна, забравила съм била да и се обадя да излезем, пък сме се били разбрали, еми случва се, казах и ами дай за днес или друг ден. Ама тя продължи да си знае нейната и накрая, спрях да отговарям. Така не си говорехме 3 месеца, по незнайни причини, дори не ме поздравяваше. Сега за такива, глупости да се караме е много глупаво. Ама веднъж излязохме на кафе, уж да се сдобрим, тя ми разказа, че един приятел с който са излизали на кафе и бил казал, че в деня в който трябвало да оправя украсата, аз не съм била въобще заета, а просто не съм искала да и помогна (а това са пълни простотии), сърдила ми се защото съм я била излъгала. Накрая се опита да прехвърли топката, върху момчето. А той дори в тия дни в които се скарахме не беше дори в града. Просто мразя да ме лъжат, все едно се опитваше да ни скара с другото момче (а знаеше, че сме доста близки). Плюс за капак, разбрах, че в моментите в които наистина са ходили на кафе с него са били седмица след нашето скарване, и тя е говорила само простотии за мен и намесвала и родителите ми (а това момче тези неща нямаше от къде да ги знае, освен ако не е е истина). Но тя всичко отричаше, изкара се най-невинната. Казах и, че нямам желание да комуникирам с хора, целящи все да става на тяхната и ако не стане, почват да въртят интриги да лъжат и да се оплитат в това което говорят, не просто, мразя такива хора. Не мога да повярвам, че има индивиди, веднъж да им откажеш, за нещо да им помогнеш, и край. То си личеше, че тя лъже ама до край си твърди нейната, еми няма да стане така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 48935a4d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хората си карат кола надрусани и убиват човек и нищо не им правят. Спокойно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6ad020733d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   С полицията няма да имаш проблеми. Ако сте под 18 в най-лошия случай може да се стигне до отдел "Закрила на детето", където ще бъде изготвено направление към някоя социална институция, работеща с деца за индивидуални консултации с психолог. Не се занимавай повече с такива глупости, представяш ли си някой пе*фил да се добере до приятелката ти?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 03ac22e372
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако съм на мястото на майка ти и знам какви простотии правиш първо ще те напердаша после ще ти взема смартфона и компютъра и до края на лятото няма да излизаш! На теб приятно ли ще ти е да ти направят същия номер? То бива майтап ама всяко нещо си има с граници малката а ти си прекалила. В пубертета имах "приятелка" като теб и съм търпяла подобни изцепки, отделно като не исках да дружа вече с нея се започваше едно правене на хиляда акаунта в социалните мрежи и тормоз. Когато някое бивше нейно гадже я зарежеше заради обсебващото и поведение беше същия цирк докато не хване следващата жертва. Спря се след като преди няколко години на два пъти подавах жалба срещу нея. Дано твоят акъл дойде в главата нейният за 27г. така и не дойде

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 03ac22e372
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И вместо да се чудиш какво простотийки да правиш по цял ден вземи си прочети книжките за лятото къде ти ги е дала госпожата по български.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker