Обезкосмяване отдолу - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обезкосмяване отдолу
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2918 пъти
Здравейте, момче на 15 съм и имам голям проблем. Понеже вече почнах да ходя на събиранки с преспиване и алкохол и разни такива, имам чувството, че някое пияно момиче ще ми се хвърли, а аз трябва да й кажа, че не мога да го направя. ( Попринцип не удобрявам секса в ранна възраст, но съм чувал, че под влияние на алкохол е по-трудно да се измъкнеш ). Та моя проблем е, че ако не се измъкна и започнем "забавата" ще ми е неудобно заради космите долу. Баща ми и майка ми казват, че съм малък за бръснене и ми казват да ги махам с ножица, но това не помага понеже не е същото както със самобръсначка. Някои ще кажат да се обръсна сам, но там идва и другият проблем - не знам как. Лицето съм го бръснал, но там долу не знам как, а и имам чувството че ще се порежа, и че ще ми стане нещо. После как да обяснявам на нашите. Моля ви за помощ какво да правя в тази ситуация, защото наистина ще ми помогне!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: f0992ab379
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж какво, едва ли на 15 имаш много косми там долу. Съвет от мен - не ги бръсни с бръснача, вземи си един тример за тяло, има читави за около 30-40лв, и с него скъсявай. Но и да се стигне до нещо и да имаш косми там долу, не е чак такъв проблем... много капризни станахте днешните, а до преди 20г. мъжете не са се обезкосмявали изобщо, така че мислиш ли че на жените им е било толкова гнусно? ! Изобщо не е чак такъв проблем това окосмяване, стига да не е някаква гора и да се миеш веднъж седмично и да смърдиш лошо.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8c3a72d005
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1

Аз като бях на 15 отдолу имах 5см. косми и съм се занимавал по 20мин. да ги махам, тъй че е възможно да има доста.Вече не живеем в 20 век, днес всеки втори се обезкосмява.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d346615d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Копираш се една машинка и е готова работата. Ги пък вашите слушай за такива глупости. Важно си е братле. С ножица недей загуба на време. С бикче пак не е много добре, тъй като излизат повече. Аз използвам машинка и лесно се работи с нея. Особено ако си окосмясал като мен по ташаците няма как да ползваш бикче. И какво го избягваш този секс с момичетата. Ти си прост на светлинни години. Какво си против това онова. Трябва да се възползваш докато ти идват възможностите. След време ще съжаляваш за това което не си направил, а не за това, което си свършил. Бръсни отдолу с машинка ежеседмично. Мий си зъбите сутрин и вечер, къпане по възможност редовно, но поне на 2 дни и това е. Друго не ти трябва. Докато имаш възможности спи с колкото щеш момиче, но като те си идват. Не се затяга за без нищо. И не си хаби възможностите. Че сега докато си в гимназията ти е времето за това. Еби на поразия, но се отнасяй с момичета като с парцали или да им започнеш да им се мазниш. Дръш се с нас като най-обикновенни жени нищо повече. Това е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 755c82a38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Навремето и аз като тебе мислех и откакто почнах да се бръсна долу вече космите ми са 3пъти по дълги и твърди. Един път почнеш ли, ще трябва да го правиш доста редовно, а писва.
Какво ли не бих дал да имам пак естестяената си дължина на космите, изобщо нямаше да ги бръсна.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0393f655b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То така или иначе сам ще се обръснеш, няма баща ти да го направи вместо теб. Ти единствен знаеш какво е положението под панталона и си достатъчно голям, че да решиш какво да правиш с космите. В общи линии родителите ти даже няма да разберат, че си се обезкосмил.
Бръсненето си е бръснене, хващаш самобръсначката и започваш леко и внимателно, като отместваш приятелчето. Вероятността да се порежеш е малка, но ако се притесняваш толкова много- вземи си тример и действай с него.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 492e5dcad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти да не би да си бавно развиващ, не знаел как да се обръсне сам, еми, по същия начин, както си бръснеш брадата на лицето. Нищо по-специално, гнусно е да ходиш с косми, най-малкото се потиш, има миризма и т. н., нелепо е, че вашите не ти дават да се обръснеш, не ги слушай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fa8c7debaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж сега, нали се сещаш, че и момичетата не сме безкосмени. Ако заради нас ти е проблема, да не ти пречи. Първо, щом ти скача на секс в пияно състояние, значи или не й пука, или просто няма да помни.
Във всички случаи обаче, ти е рано за такива прищявки. Да си девствен не е лошо, нали все пак и аз съм такава. Но едно не забравяй, ако ги изтървеш тия косми след премахване и набъбнат с една идея повече, ще боцка на нас. Ще ти отиде удоволствието на кино. Не съм лелка, знам за какво ми говориш и няма нищо гнусно или неприемливо в това :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e435d1d9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре значи на мен не би ми попречило едно момче да не е обезкосмено защото аз самата няма да съм идеално гладка и няма как да е напълно гладко освен ако не ходя на кола маска на това просто не е за мен пробвай ако искаш да се обръснеш и в началото е съвсем нормално да те сърби и да те дразни с времето спира поне при нас момичетата ако някое момиче пък се огнуси напълно то тя е пълна комплексарка

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8d5ccf25a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти сам решаваш кога да започнеш да се обезкосмяваш, не мисля че вашите трябва да решават за теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b316277da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз пък не разбрах за кое място точно става въпрос може ли някой да ме осветли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker